Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 410
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Малви, страхотна просто, нямам думи!!!!!!!!!!!!!

Покажи снимка на тази очна линия на ГР, моля!

# 676
Аз да си покажа от вчера ,исках да пробвам очната линия на ГР exreme sparkle

Каква ти очна линия, аз само мигли виждам.  Heart Eyes

# 677
Oх, Малвинка с тези хубави мигли Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от снощи пак мажа вазелин smile3506

И да споделя с вас едно клипче на един мой абсолютен любимец newsm76
Страшно талантлив и приятен за гледане човек! Може да научите адски много неща от него

# 678
  • Перник
Момичета,много ви благодаря,изчервихте ме  Blush  bouquet
По повода с миглите се сетих смешна случка....преди няколко дни седим на кафенце с моя близка и дойдоха още 2 мацки,които не познавах....заговорихме нещо за сенки,спирали и по едно време едната от тях ми казва " Ти,ако искаш може да си подстрижеш миглите малко и така ще ти порастнат повече и ще ти се сгъстят "  #Crazy как се сдържах да не падна от стола,не знам  Joy
Веси , сенките са по средата нюдче, а е утъмнено с едни направо винени на флормар единички и отгоре леко с на чифели прахообразни,пак тъмнички винени,ама нали знаете колко ги улавям цветовете с фотото  Whistling
Очната линия е тази 07 е номерът

# 679
Тази много ти е завидяла newsm62
Ти щом на снимки имаш толкова уникално дълги и хубави мигли си представям на живо колко фантастично изглеждат.
Подстригвала съм ги 100 пъти, но по-гъсти и дълги не са ми станали

# 680
  • Перник
Жаки,ако искаш вярвай,но когато с гледам в огледалото ,нищо чак толкова не забелязвам,виждам си миглите ,само като снимам за да кача снимка тук  Rolling Eyes Вариантите са два - или съм свикнала,или просто главата ми е голяма и те се губят на фона на лицето  Mr. Green

# 681
Свикнала си Grinning

Аз примерно като се гледам ми се струва, че имам прилични мигли. Но на снимки все едно няма никой.
А и нямам навика да си ги извивам вече. Преди нон стоп го правех, но вече не.

# 682
На снимки наистина половината мигли не се виждат  Rolling Eyes И аз, като се гледам имам нормални мигли. Но на снимки са едни проскубаниии  ooooh!
Като се гледах в огледалото не се харесах особено с миглите на Ардел 120, но за снимки са добре, защото въобще не изглеждат толкова драматични  Peace
На тази среща пак ще се пробвам да се домъкна с мигли, пък да видим дали ще ми остане време  Crazy

Малви, ти пробва ли бюти бука от ЕЛФ, как става грим с тези сенки  Grinning

# 683
  • на кого му пука
Момичета очната линия от серията Здрач в какви цветове е?

# 684
Синьо и лилаво  Wink

# 685
Момичета очната линия от серията Здрач в какви цветове е?

Лилава и синя. По-скоро прозрачна с лилави и съответно сини блещулки.

# 686

Аз чак сега видях, че ФДТ на Герлен, който имам е Parure de Lumiere, но досега на нищо не ми е замирисвал. Днес си приближих носа достатъчно близо и долових някаква много старомодна миризма. Добре че не е по-осезаема.

# 687

На тази среща пак ще се пробвам да се домъкна с мигли, пък да видим дали ще ми остане време  Crazy

И аз съм се наканила тоя път, Веси Mr. Green Даже се чудя дали да не сложа само очна линия, мигли и ярко червило  Crazy

А, нюд грима, дето си показала по-рано, е страхотен  Grinning Аз онзи ден бях точно със същия. Седи страхотно  Mr. Green Само че вместо очна линия, сложих черен молив, който го размазах с малко сенки  Wink

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 15:44 от Banana_Moon

# 688
  • Перник
Веси,честно да си кажа,не съм очарована  Rolling Eyes Ронливи са,слабо пигментирани,единствено 1-2 цвята са по-силни,може и да отидат в размените  Simple Smile

# 689
Мда, и аз останах с това впечатление, като снимах суочовете.

Общи условия

Активация на акаунт