Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 436
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Днес съм с Teal пигмент на MAC, който имам от година поне и стоеше неотварян  Embarassed ooooh!. Срам, съвсем го бях забравила. Днес го сложих върху тоупа от Мейбълинските татута. Много красиво стана  Heart Eyes, за съжаление сутринта много бързах и не можах да щракна. Ако до довечера е все така перфектен, ще снимам и ще кача снимката.

Освен това не мога да не се похваля, че в петък си поръчах от сайта на MUA, нали има код за намаление  Mr. Green, тези неща:
Скрит текст:

За търкането на китките при проба на парфюм, на мен са ми казвали, че по този начин се прекъсвало развитието на аромата  newsm78, до колко е вярно незнам.

# 661
никога не миришете парфюм от капачка или от блотер. Там миризмата винаги е различна. Парфюм се пробва само на кожа и двете китки никога не се търкат.
Аз винаги първо мириша парфюма от капачката или блотер и чак тогава се пръскам. Само веднъж не го направих и с такава гадост се напръсках, че след това щях да полудея  Laughing
А защо не трябва двете китки да се търкат? Какво става?  newsm78 Blush
Да миришат се от блотер и ако ти харесат чак тогава на китката. Капачката е аут винаги от каквото и да било свръзано с парфюма. Има функция само за красота. Тя мирише на гадна пластмаса и променя аромата неузнаваемо.
Развалят се молекулите и върхните нотки на аромата и се променят. Парфюма се затопля при тъкане, а това не е желано.

Няма такъв пигмент като Teal Mac. Обожавам го и го нося супер често. За мен е задължителен за притежаване заедно с Ванила и с Нейкид.

# 662
  • София
Дами, с каква четка нанасяте хайлайтърите? Приятелка ми изпрати lightscapade , но никога не съм пробвала такъв продукт и леко съм в неведение. Каква четка и къде? Пробвах го-моят явно не е много пигментиран, добре стои и на цялото лице, не блести прекалено, но май не му е такава идеята...

# 663
  • София
днешното гримче
преди години много се носех с тази комбинация
Скрит текст:

# 664
Дами, с каква четка нанасяте хайлайтърите? Приятелка ми изпрати lightscapade , но никога не съм пробвала такъв продукт и леко съм в неведение. Каква четка и къде? Пробвах го-моят явно не е много пигментиран, добре стои и на цялото лице, не блести прекалено, но май не му е такава идеята...

Аз нанасям с тази четка на Сигма:
http://www.sigmabeauty.com/product_p/e50.htm
После минавам отгоре с кабуки, за да прелея с ружа и контурирането.
Иначе, ако го ползваш за хайлайтер, се нанася на изпъкналите честа на лицето - скули, нос, брадичка, чело, под веждите, в ъгъла на очите  Wink Наистина не е силно пигментиран, но това му е идеята. Той се слага по малко за акцент и придава сияние на лицето. Предполагам може леко да се сложи и на цялото лице, не е от най-блестящите. Но на мен лично не би ми харесало.

Лепи, страхотно гримче, както винаги  Flutter

# 665
Здравейте момичета,
аз да се похваля, че вчера намазах малко количество от Chanel Vitalumiere Aqua B40 (момичето в Сефора бе така любезно да ми отсипе в една кутийка) Heart Eyes
още не съм го пробвала, но съм сигурна, че ще ми хареса  Mr. Green следователно ще влезне в крисмас уиш лист-а 

Много ми хареса този пигмент Teal, ще си го взема задължително, мисля че на пъстрите ми очи ще седи много хубаво  Hug Червеникавото също е страхотно, особено в комбинацията с оранжево в края като на снимката на Check Please  Heart Eyes

# 666
аз да кажа 'мрън' - не успявам да нанеса златната пудра на есенс на цялото лице без да се докарам до бронзова маска - в един момент не виждам нищо на лицето, в следващия постигам твърде уау-ефект  Rolling Eyes
дори когато сложа отгоре обикновена матова пудра не успявам да докарам желания вид  Confused
явно при мен остава само като хайлайт, а някои момичета писаха, че я ползват за цялото лице

# 667
  • Перник
Веси ,страхотно нюд гримче,много ми харесваш  Heart Eyes
Лепи , много нежно  Flutter
Аз да си покажа от вчера ,исках да пробвам очната линия на ГР exreme sparkle
А от днес това    

# 668
# 669
  • София
аз да кажа 'мрън' - не успявам да нанеса златната пудра на есенс на цялото лице без да се докарам до бронзова маска - в един момент не виждам нищо на лицето, в следващия постигам твърде уау-ефект  Rolling Eyes
дори когато сложа отгоре обикновена матова пудра не успявам да докарам желания вид  Confused
явно при мен остава само като хайлайт, а някои момичета писаха, че я ползват за цялото лице

На мен не ми харесва на цялото лице, аз имам жълтеникава кожа и на цялото лице със златно, ставам като болна! Нанасям като хайлайт и ефекта е супер. Много ми допадна пудричката, браво на Есенс Peace

# 670
  • в 1001-та нощ

аз ползвам тази

Малвинка, Лепи   bouquet адмирации  Heart Eyes

# 671
  • София
Малви.. влюбвам се в теб  Hug Страхотен грим както винаги.

Весе, нещо не мога да те възприема с нюд.. все съм свикнала да те виждам с по-разчупени цветове - синьо, зелено, червено, жълто.. абе шаренко.. но грима като изпълнение е супер

Лепи - кукличка.. толкова изящна излизаш винаги на снимки...  Peace

# 672
  • София
Малвинка, остави ме без думи!!!!!!!!!!! Страхотна си!!!!!!!! newsm20

# 673
  • София

и аз я ползвам на цялото лице... с много лека ръка и изобщо не си личи... съвсем леко сияние докарвам. но на места слагам и матова пудра.

# 674
Весе, нещо не мога да те възприема с нюд.. все съм свикнала да те виждам с по-разчупени цветове - синьо, зелено, червено, жълто.. абе шаренко.. но грима като изпълнение е супер

Нали, друго си е шаренкото  Mr. Green

Малви, е нямам думи, всеки път ти се дивя. То с тея мигли, гледа ли сенки човек  Crazy  Mr. Green Това в лилаво /поне така ми се струва/ много ми допада  Peace

Общи условия

Активация на акаунт