Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 443
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
на мацката на Жаки - много ми харесват и очите и очната линия  Heart Eyes интересно ми е да ги видя отворени, Жаки има ли и снимка с отворени очи  Rolling Eyes

# 586
О моя е много по-тъмен грим, иначе стои направо вампирски. Този грим подчертава и всички бръчки около очите и не става за хора с пачи крак. Обаче за зелени очи се е убил в по-тъмен вариант. Червенеещо- лилаво- винено.
И с червилото трябва много да се внимава и с ружа, абе труден е.
Така както го предлага, моите очи са пъстри, и ще взема да го пробвам.  Thinking

# 587
Ще ти отива. При нея е направено точно както аз го харесвам. Светлият цвят е само по средата (придава 3D eфект), останалото е по-тъмно и опушено, с много мека очна линия.

a.l.e.n.a, няма за жалост. Снимката беше в някаква галерия с много други различни

# 588
Аз продължавам да си откачам и по ментовото. Crazy
 Жаки°, мисля, че то на твоите очи би стояло жестоко именно заради контраста.  bouquet

# 589
На мене ми се носи ето това. Купих си преди 2-3 месеца такова зелено, но от толкова лилаво и боровинково не може да му дойде реда Mr. Green

# 590
  • София/Горна Оряховица
Ихаа  Heart Eyes . Сподели какво е това зелено, трябва да видя как стои на зелено-кафеви очи.

# 591
на мацката на Жаки - много ми харесват и очите и очната линия  Heart Eyes интересно ми е да ги видя отворени, Жаки има ли и снимка с отворени очи  Rolling Eyes

a.l.e.n.a, това е блогът й. Има много интересни неща, сигурно ще намериш и различни снимки на грима, който показа Жаки.

http://themoonmaiden-blix.blogspot.com/

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 17:15 от Анонимен

# 592
на мацката на Жаки - много ми харесват и очите и очната линия  Heart Eyes интересно ми е да ги видя отворени, Жаки има ли и снимка с отворени очи  Rolling Eyes
И аз страшно я харесах ! Особено очната линия и червилото!  Heart Eyes А цвета на косата и е просто убийствен!!!

# 593
Много хубави неща е правила. Ще и разгледам сайта по-подробно Flutter

Bоryana, DS 610 e зеленкото
на снимката е излезнало малко по-светло
Скрит текст:

# 594
  • София
densi  Cesari/ Olia   bouquet

Ето и гримчето ми за J.Lo - златно и зелено, но златното не можах хубаво да го уловя на снимка
Скрит текст:

B&C много нежен грим  Heart Eyes

# 595
B & C, много хубаво Big Ups с naked пигмента ли си или са някакви сенки?

На подвижната част от клепача сложих от Paint Pot - Bare Study. Върху него Naked Lunch и във външната страна и в сгъвката сложих от Wedge, Haux и Handwritten. Под веждите и за ферблендване използвах Orb. И накрая естествено реших да си сложа и от Naked  Grinning Naked e сложен под веждите - за там ми се вижда малко тъмничък, но и така ми харесва.
Аз определено ако трябва да избирам между Naked и Vanilla, бих избрала Naked. Но и двата са много хубави и си заслужават да се купят.

Много ми харесват цветовете, които сте показали. Зеленото е страхотно, но на мен не ми отива  Sad Rolling Eyes Иначе от розово-червено-лилавата гама бих си сложила всичко.  Mr. Green

# 596
С татуто Pomegranate punk дали би станал такъв грим за какъвто говорите Thinking
Чудя се дали да го купувам. Simple Smile
Не аз го имам. Става, но е много лек отгоре трябва напластяване със сенки.

# 597
  • Бургас
На мене ми се носи ето това. Купих си преди 2-3 месеца такова зелено, но от толкова лилаво и боровинково не може да му дойде реда Mr. Green

И аз имам такова зелено,от новите сенки на Лореал е моето и много ми харесва

# 598
  • София, Лагера
Ах, това зеленото, което е показала Жаки, е много хубаво!!!  Heart Eyes
(моите очи са точно такива, представям си как би ми стояло  Flutter)

Днес обикалях МОЛовете и с часове разглеждах козметики. Минах през МАК за хайлайтера (lightscapade). Няма го, но ми казаха, че в  Коледната колекция ще има още интересни варианти. Оставих си тел да ми звъннат, като пристигне, че много бързо свършвали  Flutter.

И се влюбих в един хайлайтер на Диор, но не ми намирам снимки за ви го покажа. Много бляскав, направо светнах като ми го сложиха  Laughing. Но ще преценя него ли за взема или някой от тези на МАК като ги видя на живо.

# 599
С татуто Pomegranate punk дали би станал такъв грим за какъвто говорите Thinking
Чудя се дали да го купувам. Simple Smile
Не аз го имам. Става, но е много лек отгоре трябва напластяване със сенки.

Освен да го пробвам от някой тестер да видя как е Wink
Не мога да разбера защо бялото, лилавото и това явно са не добре пигментирани, а останалите са супер.. newsm78
 Жаки°, зеленото е страхотно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт