Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 445
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
на мацката на Жаки - много ми харесват и очите и очната линия  Heart Eyes интересно ми е да ги видя отворени, Жаки има ли и снимка с отворени очи  Rolling Eyes

a.l.e.n.a, това е блогът й. Има много интересни неща, сигурно ще намериш и различни снимки на грима, който показа Жаки.

http://themoonmaiden-blix.blogspot.com/

Heart Eyes

много благодаря  newsm51 newsm51

на мацката на Жаки - много ми харесват и очите и очната линия  Heart Eyes интересно ми е да ги видя отворени, Жаки има ли и снимка с отворени очи  Rolling Eyes
И аз страшно я харесах ! Особено очната линия и червилото!  Heart Eyes А цвета на косата и е просто убийствен!!!

една моя колежка е с точно такъв цвят - виолетово-розово се води, като боя, сложи го върху кафява основа - боядисвана в червено, убийствено и стои, с пъстро-сиви очи е, уникален коснтраст  Peace

а я виж тези устни  Heart Eyes (от блога)

аз си взех брокат - розово-златен, много ще ти хареса  Peace

сега отивам да доразгледам  Heart Eyes (на лов за грим)  Blush

# 601
Дай повече инфо за броката!  Flutter

# 602
Сигурна съм, че ще стане и без други сенки отгоре. Тези с които ще се опуши окото ще бъдат по-тъмни и точно за това ще се получи хубав контраст. А и ако ги сложиш под черна база още повече ще се виждат.
Иначе на последната ни среща ги пробвах с малко блестящо кафяво отгоре и цвета стана супер интензивен. Определено може да се експериментира с тях, получават се различни ефекти и се комбинират с много неща

# 603
  • София
Pomegranate татуто не е слабо пигментирано, напротив. Идеална пигментация има и се нанася много равномерно, няма нищо общо с лилавото. Просто цветът не е така червен както изглежда в бурканчето а някак бронзов по-скоро  Rolling Eyes

# 604
Благодаря ви Hug Вероятно наистина като се опуши ще стане различно Wink
Определено ще го пробвам. Ама напоследък забелязвате ли какви сме станали вампирки - червени ружове, здрач колекции, буругнди гримове и винени устни Whistling Хубав и плодотворен е този сезон за гримиране и все пак повече обичам цветовете на лятото newsm76  grinning039

# 605
Aз летните цветове ги харесвам, но не ги нося. Супер рядко слагам електриково зелено, тюркоазено, розово и тн. Най-добре изглеждам в тъмни цветове....като типичен вампир newsm62

# 606
Наклепах се аз в червен грим. Мислех си, че ще ми е трудно да намеря такъв цвят сянка в колекцията ми, а не беше така. По-скоро нямам хубаво лилаво, само едни убити нюанси... Както и да е, сложих ги тях, и малко тъмно сиво-черно в края. Не очаквах, че ще се харесам. Очертава се и аз да започна да нося само този грим. Grinning
Чакам си фотоапарата тази вечер, белкем излязат свестни снимки и кача нещо най-накрая.  Peace

# 607
Aз летните цветове ги харесвам, но не ги нося. Супер рядко слагам електриково зелено, тюркоазено, розово и тн. Най-добре изглеждам в тъмни цветове....като типичен вампир newsm62

Правят ти контраст с косата тъмните цветове, при мен е обратното Simple Smile
Единственият плюс на зимата при мен е, че кожата ми става много хубава, почти нормална Grinning Няма нужда от матиращи листчета и пудра, мога цял ден да изкарам само с един ББ крем Flutter

# 608
  • в 1001-та нощ
Дай повече инфо за броката!  Flutter

опитах се да го снимам, но .... не достигам красотата му, все пак ще кача една снимка, но ще го снимам на дневна светлина

не е жълто златно, а розово златно, много приятно, меко ....

# 609
Страхотно е!  Heart Eyes От къде е ?

# 610
Това е ултра ситен брокат нали? казвай бързо от къде Grinning

# 611
Открих най-накрая го този грим с отворени очи. Laughing

http://themoonmaiden-blix.blogspot.com/2011/09/purple-wine-makeu … with-morgana.html

# 612
Аленка, много красив брокат! Какъв и от къде? Heart Eyes

Открих най-накрая го този грим с отворени очи. Laughing
Мнооого ме кефи тази жена!  Heart Eyes

Някой пробвал ли е върху лилавото тату да слага други цветове (черно, сиво, златно и т.н) и какъв е ефекта?  Rolling Eyes Много ми е интересно  Rolling Eyes

# 613
  • Бургас
момичета,искам да попитам,знаете ли коледните метеорити на какъв парфюм ухаят?Не бях усетила до днес,но като отворя кутийката ми направи впечатление,просто е невероятен ароматът,дали гио има и като парфюм?

# 614
  • в 1001-та нощ
Това е ултра ситен брокат нали? казвай бързо от къде Grinning

от инглот  Peace много е фин действително  Peace аз мислих, че е пигмент, но мацката каза, че е брокат, т.е. не съдържа прахообразни сенки, а само "метални частици" и да се носи върху сенки, но никак не прозира и стои "мазно"

нанесохме го на кожа и върху дюралайн, но каза, че няма проблем и с всяка база, крем .... каквото имам  Peace

Жаки, сигурна съм, че и на теб много ще ти хареса  Peace

нещо средно е между това розово долу на грима и златно

ето го по каталог - но тук поне на моя комп изглежда по-тъмен и оранжев, а е розовеещ  Peace

INGLOT BODY SPARKLE 68

в Мол София - пигментите са в ляво от очните линии, не където са рефилите, а на другата маса  Peace от към врата и между двете маси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт