Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 444
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
аз нямам такъв случай, всички парфюми, в които съм била влюбена ми харесват и сега, но има разлика в това - да усетя аромата от капачката, при пръскането и след 30 мин ....

при пръскането от Мадли - тоалетната и парфюмната вода - тоалетната ми хареса повече, но 30 мин по-късно - парфюмната ме завладя и тя ще е  Peace

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря ти, Трой Blush Hug

# 647
И от мен днешния червен грим  Peace
Скрит текст:

# 648
  • София/Горна Оряховица
А аз не обичам силно ароматизирани продукти, ако примерно метеоритите са твърде ароматизирани, може и да не ги ползвам често.

Имам сума ти алергии, носа ми е ужасно чувствителен. Рядко нося парфюм в ежедневието си, дразни ме като се натрупат една камара миризми - крем за лице, лосиони за тяло, дезодорант, омекотителя от дрехите, спрейове по косата, крем за ръце, че и декоративната козметика като е ароматизирана и ми става лошо.

Не казвам, че миришат зле нещата, дори напротив, просто това не е "моята лъжица".

С това леееекичко се опитвам да върна темата към декоративната козметика  Blush .

# 649
И от мен днешния червен грим  Peace
Скрит текст:

Много е хубаво, но аз не виждам нищо червено.

# 650
Действително, че не излезе. Такова е, но с металически завършек :
Скрит текст:

Благодаря ти.  Wink

# 651
При мен се вижда винено. Много хубаво свети, точно метално Flutter

# 652
  • София, Лагера
Момичета, имате ли идея къде в София мога да намеря гримчета на Sans soucisRolling Eyes
http://www.sanssoucis.com/eyes
Да пробвам да се самоцитирам  Rolling Eyes

Вчера, мислейки си за хайлайтер, открих в куфарчето си един (почти забравен) много подходящ за целта пигмент на МАК и днес смятам да го пробвам  Flutter

# 653
  • София
Момичета, показали сте страхотни гримове! Браво   bouquet

# 654
Весе, към грима едни мигли и си трепач.
Аз утре ще кача снимки

# 655
Момичета запалихте ме по метеоритите и сега се колебая между драконите и тен роуз.Можете ли да ми кажете разликата? Имам матова кожа кое би ми стояло по добре?

# 656
Аз не знам дали изобщо още го имат. Той е от 1975-та и може и да не го произвеждат вече.
Денси е специалиста и може да каже.
Parure се намира вече супер трудно. Peace
Ще си припомня хубаво аромата на пудрата Парюр Есктриим да видя на какво мирише и ще дам предложение за аромат. Hug

Метеоритите като парфюм бяха великолепни, но ги спряха. Няма много общо с Инсоленс, който пък определено има голяма разлика между ЕДТ и ЕДП варианта. ЕДТ е много по-силен, леко по-остър, но несладък и много по-шлейфов. ЕДП започва от средата на развитие на ЕДТ и се харесва от доста по-малко хора като цяло. Трайността му също е определено по-малка. Внимавайте с тези парфюми  и ги купувайте само след няколкократна проба на кожа с продължително носене, защото са задушливи и боли глава понякога от тях. Това са така наречените "пудрени" аромати и са много силни и трайни, с прекрасни бутилки.
никога не миришете парфюм от капачка или от блотер. Там миризмата винаги е различна. Парфюм се пробва само на кожа и двете китки никога не се търкат.

Днес пак съм с червеникаво- винения грим.

# 657
Весе, към грима едни мигли и си трепач.
Аз утре ще кача снимки

Е, нямаше как да слагам готини мигли, като за снимка, все пак отидох на работа така  Crazy Пък и нещо омотах спиралата точно този ден  Rolling Eyes Но днес съм с перфектни мигли  Flutter Нямах време за нищо друго, че станах късно. Но си поиграх със слагането на Стар-а. Още й свиквам как се получава най-добре. Е, днес стана върховно  Heart Eyes Ще се пробвам да снимам довечера. Дано се хване нещо, че на снимка миглите съвсем ги хваща липсата  Rolling Eyes Но пък от вчера си имам още една допълнителна лампа на огледалото и вече всичко свети, като прожектор  Crazy

Днес тествам Дабъл Уер на ЕЛ. За момента не съм въобще впечатлена  Rolling Eyes Вярно с малко количество се постига хубаво покритие. Но е доста сух и не ми е комфортен на кожата. Пък и изглежда сух, стои ми лееко пудрено  Rolling Eyes Определено кожата не изглежда особено свежа с него  Rolling Eyes Честно казано очаквах съвсем различно нещо. Имам за още едва проба. Ще пробвам с друг крем отдолу, да видим как ще е.

Много хубави неща сте показали последните страници  Flutter

# 658
никога не миришете парфюм от капачка или от блотер. Там миризмата винаги е различна. Парфюм се пробва само на кожа и двете китки никога не се търкат.

Аз винаги първо мириша парфюма от капачката или блотер и чак тогава се пръскам. Само веднъж не го направих и с такава гадост се напръсках, че след това щях да полудея  Laughing
А защо не трябва двете китки да се търкат? Какво става?  newsm78 Blush

Снимах състава на Olaz Regenerist 3 Zone Treatment Cream, ако някой се интересува

Скрит текст:
Старата версия - с парфюм

Новата - без парфюм

# 659
Това за търкането на китките и на мен са ми го казвали. Не помня точно какво беше обяснението, но нещо от сорта, че молекулите на ароматите се повреждали и парфюма ставал много нетраен  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт