Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 457
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София

Скрит текст:
Естествено отидох веднага да го видя. В първия момент не ми хареса, но след като си тръгнах от магазина осъзнах, че го искам  Heart Eyes
При мен е много траен и колкото по-дълго време го нося, толкова по хубав става  Crazy

Този парфюм е страхотен,особено сега за зимните месеци ми е един от любимите  Heart Eyes Един от най-трайните като аромати,които съм имала.Случвало ми се е да се разхождам по улицата и от някоя жена да ми лъхне на Инсоленс,както и доста хора са ми познавали парфюма,много е специфичен,не може да се сбърка.

# 631
Момичетаааа, колко сте изписали за два дни и какви красоти само сте показали...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз влизам само да се похваля, че ми пристигнаха и Сигмата F80, и пигментите от The Body Needs, поръчани на 30-ти октомври. Четката си я представях много по-голяма, но много се вълнувам да я пробвам и ще споделя резултатите...много е мекичка на допир, а в същото време е жилава. След изписаното от вас по-рано, имам големи очаквания за нея, дано се оправдаят  Blush

Покрай въпроса за уханието на метеоритите, се сетих да питам и аз, понеже Герлен винаги имат очарователно ароматизирани продукти (колкото и дразнещо да е това за кожата, за мен са неустоими просто) и съм влюбена в аромата на Parure Extreme - случайно да знаете дали той мирише на някой съществуващ техен парфюм?

# 632
Aми освен да ухае на самият парфюм Parure Thinking
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Parure-47.html

# 633
  • USA, Steak State
EDT и EDP имат разлика в аромата, трява да се пробват и двата, за да се намери версията, която най- много ти допада.

# 634
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скоро не бях снимала грим, но днес ще се отчета- скромно Crazy
Скрит текст:

# 635
На мене много ми харесва как ухаят Метеоритите, обаче не мога да си представя да се пръскам с виолетки. Напомнят ми само за бонбоните и сладоледа. Което по принцип е странно....обичам да се пръскам с парфюми, които ухаят на сладки неща за ядене Simple Smile
По няколко пъти на ден отварям кутийката и ги подушвам... Heart Eyes определено са най-добре ароматизираният продукт за грим, който имам

# 636
  • USA, Steak State
На мене много ми харесва как ухаят Метеоритите, обаче не мога да си представя да се пръскам с виолетки. Напомнят ми само за бонбоните и сладоледа. Което по принцип е странно....обичам да се пръскам с парфюми, които ухаят на сладки неща за ядене Simple Smile

Жаки опитай да се напръскаш с ЕДП версията, на мен ми напомня на сладко от виолетки, опушено, тежко, захаросано ( но не прекалено). Бонбоните са определено по-леки като аромат.

# 637
Жаки, благодаря   bouquet Следващия път като минавам покрай щанд на Герлен, ще проверя дали го имат в наличност и как ухае... техните парфюми не са ми силна страна, признавам си  Blush

# 638
EDT и EDP имат разлика в аромата, трява да се пробват и двата, за да се намери версията, която най- много ти допада.
Аз вече не помня какво пробвах  Blush Помирисах ги и двата и забелязах, че има разлика. Пробвах единят и ако не се лъжа това беше EdP.
Сега съм си поръчала Madly ЕdP на Kenzo, а до Коледа ще разбира кой  Insolence искам и ще си го поръчам на дядо Коледа  Grinning

# 639
Аз не знам дали изобщо още го имат. Той е от 1975-та и може и да не го произвеждат вече.
Денси е специалиста и може да каже.

TheBlackWidow, сега съм на вълна захаросани ябълки Heart Eyes Запалила съм си такива свещи и се сещам за снимката ти с ябълката Heart обожавам такива ябълки, бих се напръскала с такъв аромат от главата до петите

Искам пудра бронзант или хайлайтър с аромат на захаросани ябълки! А най-добре скинфиниш на MAC!!!

# 640
  • USA, Steak State
Жаки, канела обичаш ли? Ако да давай адрес да ти пратя пакетче за сиропа, купуваш едни Граний Смит сорт ябълки ( трябва да са кисели зелени ябълките) и ще си направиш и сама. Елементарни са. На мен не ми харесва частта с канелата и изидирвам прах за сиропа без нея. Simple Smile

# 641
Aз съм си правила, ама то усещането е готино като си на такъв коледен базар. Иначе да ги ям в къщи не е същото.
И в тези, които съм яла май няма канела.... Thinking поне така си мисля

eто на това се казва готина реклама за грим

# 642
  • в 1001-та нощ
...
Сега съм си поръчала Madly ЕdP на Kenzo, а до Коледа ще разбира кой  Insolence искам и ще си го поръчам на дядо Коледа  Grinning

на мен също много ми хареса и то след като ароматът се разви  Heart Eyes

обаче четох един коментар за черната рокля и карамеловите нотки - и ще ходя пак да го пробвам, защото нищо подобно не усетих .... но и бързах  newsm78

и така съм много разпеторена - Идилия, Инсоленс, Шалимар ...и тези и става маджа с грозде, мисля, че е добре да карам по-подредено и последователно

изобщо не посмях да погледна другите аромати  Mr. Green

# 643
Скоро не бях снимала грим, но днес ще се отчета- скромно Crazy
Скрит текст:

С такива очи, грим не ти трябва  Wink

# 644
a.l.e.n.a, аз ако чета коментарите, ще трябва да изкупя всичко де що видя в магазина  Laughing
Тази рокля я мирисах, но нещо не ми допадна на мен.
Много често ми се случва да искам много един парфюм и в началото много да ми харесва, но след една седмица да не мога да го понасям. Подарявам го на майка ми и тя като се напръска два пъти  с него и аз пак го искам   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт