Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 455
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
момичета,искам да попитам,знаете ли коледните метеорити на какъв парфюм ухаят?Не бях усетила до днес,но като отворя кутийката ми направи впечатление,просто е невероятен ароматът,дали гио има и като парфюм?
На парфюма Метеорити http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Meteorites-4045.html
но не се продава вече

Aз на Инглот искам да ги купя всичките.... Blush толкова много ми харесват

# 616
  • в 1001-та нощ
интересно, че нямаха такъв цвят пигмент  newsm78 а може и да не е зареден в бг, знам ли  newsm78

Открих най-накрая го този грим с отворени очи. Laughing

...

ееее, браво  Blush аз рових, рових .....ама със затворени очи повече ми харесва  Blush Blush Blush Blush

иначе е много прецизна, евалла  Peace

# 617
  • София, Лагера
Момичета, имате ли идея къде в София мога да намеря гримчета на Sans soucis?  Rolling Eyes
http://www.sanssoucis.com/eyes
Преди съм купувала от козметичката си, но нещо си загубихме дирите...

# 618
Много сте изписали, но сега нямам време да наваксвам  Crazy Минавам само да покажа набързо нюд грима, който поискаха от мен няколко момичета  Crazy На този монитор не знам как са излезнали цветовете, защото попринцип тук всичко сивее, но освен стандартното кафяво, сложих и малко маслиново зелено  Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 619
Mного, много...ама много хубаво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Светлите сенки по средата на окото какви са?

# 620
  • в 1001-та нощ
Веси  Peace на мен не ми сивее  Peace на водната линия долу какво сложи  Rolling Eyes  bouquet

# 621
Радвам се, че ви харесва  Hug
Светлото на подвижния клепач е едно мръсно бяло на ГР и отгоре едно тересно с блестящи частици на Инглот. А на водната линия е кхол молив в телесен цвят на МаксФактор  Wink

# 622
Веси, много бързо започна да правиш все по и по-красиви гримове. Сега няма и един, който да публикуваш, и да не ми хареса. Отиват ти такива нюанси.

# 623
  • София
Веси, много бързо започна да правиш все по и по-красиви гримове. Сега няма и един, който да публикуваш, и да не ми хареса. Отиват ти такива нюанси.
Съгласна съм!
 Този специално ми грабна интереса с това че светлата част е на подвижния клепач,а нагоре е по-тъмната.

# 624
  • Пловдив
Интересно,поне за мен,видео.

Скрит текст:

# 625
  • Бургас
момичета,искам да попитам,знаете ли коледните метеорити на какъв парфюм ухаят?Не бях усетила до днес,но като отворя кутийката ми направи впечатление,просто е невероятен ароматът,дали гио има и като парфюм?
На парфюма Метеорити http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Meteorites-4045.html
но не се продава вече

Еееех,че жалко,много хубав парфюм е,откакто разбрах,че са ароматизирани,носът ми е все в кутийката,направо съм влюбена,а с парфюм не ми се случва често,Жаки все пак много благодаря за отговора Hug

# 626
Реших се пак да покажа мой грим, макар и не толкова сполучлив. На живо цветовете бяха по-ярки и блестящи, а в основата на окото имах блестящо бяло. Но, на снимката няма и помен от него  Simple Smile

Много е хубаво

Благодаря. Радвам се, че ти е харесало  Hug
Веси, много красив грим. Цветовете са страхотни.

# 627
  • USA, Steak State
Пробвай този и той напомня много.
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-667.html

# 628
mariqivanova799, и аз като теб се влюбих в миризмата на метеоритите.  Mr. Green Laughing
И аз питах за парфюм  Mr. Green
Отговорът, който получих беше, че този са го спрели, но имало и друг подобен
Ето този
Скрит текст:
Естествено отидох веднага да го видя. В първия момент не ми хареса, но след като си тръгнах от магазина осъзнах, че го искам  Heart Eyes
При мен е много траен и колкото по-дълго време го нося, толкова по хубав става  Crazy

П.П. TheBlackWidow спомням си, че точно ти ми го предложи Simple Smile но виждам, че си показала EdT, а аз ако не се лъжа пробвах ЕdP и си спомням, че като ги помирисах в магазина ми се видяха различни.  Thinking

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 20:37 от B & C

# 629
  • Бургас
Ох,темата не е за парфюми,но едно голямо благодаря,този парфюм не съм го виждала,много красива опаковка има,още на следващо посещение ще го подуша,пак много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт