Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 392
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен  Hug

Ел Мем, лилавото е голям разкош върху твоите очи, много ми допада   bouquet

В анкетата отговорих с "Винаги". Поставянето на база при мен се е превърнало в абсолютна рутина. Използвам класическата на Артдеко, дори и да съм само по спирала - харесва ми озаряващия й ефект.

Относно обсъжданото синьо - имам тези сенки на Лореал, изключително пигментирани са, но на мен са ми трудни за носене. То като цяло синьото ми е труден цвят  Embarassed

Показвам ежедневния си грим напоследък, с молба да извините подпухналия ми вид на снимката.
Скрит текст:

# 241
Чудно е синьото на Лореал Heart Eyes Нали го продават при нас?

# 242
Ех, момичета, направо сте уникални! Страхотни гримове показвате! Харесва ми идеята за предизвикване един друг, но аз изпуснах и предните 2-3 големи предизвикателства, и гримът от Halloween още не съм качила, та имам поне това да направя, и тогава с кеф се записвам. Flutter Трябва ми мотивация да се гримирам, че ми липсва страшно, от както дойде есента... А и не съм се прибирала вкъщи от месец и половина, та единствените гримове при мен са една спирала, черен молив и очна линия...  Tired

# 243
Чудно е синьото на Лореал Heart Eyes Нали го продават при нас?
Мисля, че да. В смисъл че на мен ми е подарък, но до колкото знам е купувано от БГ  Peace

# 244
Али, искаме да те видим как си била на Halloween Hug

grrrl, мерси Hug ще го потърся

# 245
  • Бургас
Toва синьо и аз ще го правя. Щом Vogue са казали, че ще се носи синьо....ще се носи Mr. Green A и още миналата година съм го харесала този цвят като го пуснаха с Wonder Woman

Днес съм с пудрата Здрач. Тя се оказа много хубава Heart Eyes Сложила съм я на цялото лице и над ружа Style. Лицето ми просто светна и изглежда супер бебешко и свежо
Тази пудра се оказа много хубав продукт,дори и за през деня е много приятна

# 246
  • София
Пудрата на Здрач е чудна. Аз така и не си я купих, но пробвах тази на сестра ми и много ми хареса. Изобщо не е такова златно, каквото си представях. По-скоро е блестящо шампанско. Няма едри частици, а само сатенен блясък  Heart Eyes Аз не обичам нито много лъскаво и блестящо, нито златно, но това е пудра, която бих носила дори на цялото лице (съвсем деликатно нанесена върху вече матирана кожа, разбира се).
Ако се докопам до някоя изостанала бройка със сигурност ще си я взема  Crazy

# 247
Абсолютно Big Ups като я суочнах на ръката не ми хареса. Седеше едно такова убито златно с фрост финиш.
Но нанесена на цялото лице с много мека четка се получава само едно много нежно озаряване и светят екстремно малки частички. Над всякакви ружове също седи много добре

# 248
Аз не бих посмяла да си я сложа на цялото лице  Rolling Eyes Няма да ми стои добре според мен. Но в комбинация с всякакъв руж или за хайлайт е супер  Peace
Аз дори се замислям дали да не си купя втора очна линия от синия глитър - страшно ми харесва  Heart Eyes

# 249
  • Бургас
А,ето някой,който има очна линия-плътна линия ли прави-нямаше мостра и така и не си взех

# 250
Весе, можеш ли да направиш снимки как седят очните линии от Здрач?
Уж ги гледах на снимки в нета, но нещо не ми харесаха. А в Лили нямаха никакви тестери

# 251
  • София
Кой си има нови миглички  Party

# 252
Честитооооо thumbsup Искам снимки с всичките
Само тези на горният ред (дясно) ми се виждат много мънички

# 253
  • Перник
Elle-même , страхотен грим,както винаги  Heart Eyes
Разбира се,че щом предизвиквам,значи съм съгласна и мен да предизвикат  Flutter
Лепи , и за теб се сетих нещо ,с което бих искала да те видя  Heart Eyes Розов грим....розови сенки,розов глос,нещо захаро-бонбонесто  Crazy

# 254
Весе, можеш ли да направиш снимки как седят очните линии от Здрач?
Уж ги гледах на снимки в нета, но нещо не ми харесаха. А в Лили нямаха никакви тестери

Аз показах един грим с нея, накрая на предната тема някъде. След малко ще поровя за снимката  Wink Но на снимка трудно се хваща ефекта. Идеята е, че като мигаш, блестят брокатчетата  Flutter

А,ето някой,който има очна линия-плътна линия ли прави-нямаше мостра и така и не си взех

Не е плътна, както я виждаш в шишенцето. Глитърите са в прозрачна течност. Аз я нанесох върху черен молив и стана страхотно  Heart Eyes
Според мен синята и по-добра от лилавата. Лилавата ми се струва по-"рехава" от към глитъри в нея  Thinking Пък и бие доста на розово, синята е по-черна  Flutter Абе супер е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт