Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 406
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Момичета да ви попитам, когато оформяте веждите си скубете ли косъмчетата в началото на веждата(страната от към носа)? На моите там всеки косъм си ходи където иска, но са ми казвали " Не, не ги пипай, там не се махат косми" . Кажете ми моля, като специалисти. Очарована съм от хубавите неща, които правите и се уча от вас  Hug

# 256
Веждите трябва да са на нивото на очите ти. Тоест ако излизат по-навън е хубаво космите да се махнат

# 257
Жаки, значи пускам линия от началото на окото и каквото е извън мога да го махна. Правилно ли съм те разбрала?

# 258
Да, точно както го виждаш на снимките. Линията минава право до очите и ноздрите.
Но ако не се чувстваш сигурна отиди да ти го направи професионалист.

eто и тук се вижда добре

# 259
Благодаря  Hug

# 260
Жаки, ето тук се вижда малко по-добре синята очна линия на Есенс Здрач  Wink
Скрит текст:
Както казах на живо е доста по-блестящо  Peace

# 261
  • в 1001-та нощ
Благодаря на Алена- избирам си оранжево.
Утре ще го направя ...

много се радван и нямам търпение да те зърна  Blush

# 262
  • в 1001-та нощ
Пудрата на Здрач е чудна. Аз така и не си я купих, но пробвах тази на сестра ми и много ми хареса. Изобщо не е такова златно, каквото си представях. По-скоро е блестящо шампанско. Няма едри частици, а само сатенен блясък  Heart Eyes Аз не обичам нито много лъскаво и блестящо, нито златно, но това е пудра, която бих носила дори на цялото лице (съвсем деликатно нанесена върху вече матирана кожа, разбира се).
Ако се докопам до някоя изостанала бройка със сигурност ще си я взема  Crazy

има в Лили на Лъвов мост  Peace

# 263
A_stra, аз също бих те съветвала да отидеш при професионалист, ако не си сигурна с оформянето... двете страни на лицето рядко са равномерни и еднакви и човек лесно се изкушава да оскубе повече от необходимото,а после става по-трудно...ако проблемът ти е стърчащи и дълги косъмчета, може да е по-добре да ползваш приглаждащ и фиксиращ продукт или да ги подкъсиш...ако се престрашиш да ни покажеш снимка, може би ще ти дадем по-точен съвет  Peace

# 264
Meрси Веси Hug

Двете страни на лицето никога не са еднакви, както и веждите. Иначе бихме изглеждали като сплескани кукли Grinning

# 265
Веждите тип "арки" май не са модерни вече. Шаблонните мерки за дължина също са се променили. Това с линията от носа нагоре никога не съм го разбирала.
За есен 2012 трендът е thick and bold.
Скрит текст:

# 266
Според мен не са важни никакви моди, а как човек се харесва и какво му седи добре.
Веждите не Джей Ло за мене лично са ужасни. Поне на тази снимка
И да излизат извън линията на окото също го намирам за несиметрично. Прави лицето по-старо и строго

# 267
Само последните ми харесват  Naughty като за мен де

# 268
  • в 1001-та нощ
на мен не ми харесва да са прекалено къси и прекалено широки, т.е. харесвам плътни вежди, които не са, като кончета, но да са елегенатни  Peace

# 269
Влизам да похваля едни сенки,за които Адри отдавна писа в блога,но аз чак сега се наканих да си купя и пробвам - четворката на Флормар P045.Прекрасни са! Много приятни цветове,преливат се лесно без да имам кой знае какви умения,не се събират.Сложих ги към 10 вечерта(без база) и ги свалих в 5 сутринта без никакви поражения,и това след доста танци  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт