Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 482
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Според мен не са важни никакви моди, а как човек се харесва и какво му седи добре.
Веждите не Джей Ло за мене лично са ужасни. Поне на тази снимка
И да излизат извън линията на окото също го намирам за несиметрично. Прави лицето по-старо и строго
+1  Peace

На мен лично ми харесват вежди тип лястовици, не тънки (в никакъв случай  Naughty), но изписани някакси.

# 271
Само последните ми харесват  Naughty като за мен де

И на мене само те ми харесаха, но като за мене. Иначе ми харесват всички как стоят на притежателките им.
Въпросът е, че отдавна не се мери с тези линии през носа и се избягва това неестествено повдигане над зеницата на окото, което направо състарява. Вече се набляга на natural look.  Peace

От 2:08

http://www.youtube.com/watch?v=ZZ0Q-mUgt7A&feature=plcp

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 14:00 от Анонимен

# 272
Чудно е синьото на Лореал Heart Eyes Нали го продават при нас?
Да много е хубаво. Синьо казвате.... харесвам, но хич не съм на синя вълна. Купих си мечтан, син лак на Диор и директно го прибрах да отлежава за сини времена. Тези сенки все ги гледам и все не ги купувам въпреки, че са разкошни.

След 5 години чудене дали да е или не, накрая ще получа Коледния блокбастър на ЕЛ! Супер щастлива съм! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 14:06 от densi

# 273
Денси, 195лв. е в Сердика Център  Peace

# 274
Дори да не се мери с никаква линия до носа....то с просто око се вижда, че веждите не изглеждат добре когато са прекалено събрани. Всичко си има симетрия и независимо дали е модно или не някои правила си остават. 

И какво значи вече се набляга на еди какво си? Ако след 2 сезона е модерно да се ходи с нарисувани вежди ще си ги обръсне ли някой само за да е в крак с модата? Съмнявам се

Денси, кой е този Коледен блокбастър Flutter

# 275
Не го намирам в нета, в голямо червено куфарче-чанта с преплетени ивици. Има ги в бутиците на ЕЛ вече и този от 2012 г. и миналогодишния.

# 276
Нещо такова ли?

Честито и с голям кеф да си ползваш всичко Hug

# 277
Жаки, не виждам картинката. Благодаря да се връща. Hug
Такъв, но сенките са различни и няма четки. Една голяма палитра е и отделно 4 ружа в друга палитра в златните им кутии. Иначе чантата и всички други неща са точно тези.

# 278
Такъв, но сенките са различни и няма четки. Една голяма палитра е и отделно 4 ружа в друга палитра в златните им кутии. Иначе чантата и всички други неща са точно тези.

Това за което говориш ще се продава от 1 декември в Дъглас. Дадоха ми едно списание от там и има снимки и описание на всички коледни сетове.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 14:56 от Анонимен

# 279

Това за което говориш ще се продава от 1 декември в Дъглас. Дадоха ми едно списание от там и има снимки и описание на всички коледни сетове.  Simple Smile
Да и аз я имам книжката, но в бутика ми казаха, че ще е този и най най-големия няма да дойде. Чакат и коледните сетчета, които са в прекрасни несесери разноцветни и весели. Големия има някакви условия за покупка на парфюм на ЕЛ. Бе нещо им е объркана работата. Сега в момента в Дъглас и БЗ има моя, както и във всички бутици на ЕЛ.
Блокбастърите на ЕЛ са винаги чудни и са вярно почти без пари за продуктите които съдържат.
Тази година за първи път чантата не е несесер и може да се ползва и за други нещо, не само за гримове.
Тази година е и най-евтин. Никога досега не е падал под 200 лв. големия.

Точно този е моят. Има го вече навсякъде.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 15:52 от densi

# 280
Големия има някакви условия за покупка на парфюм на ЕЛ. Бе нещо им е объркана работата. Сега в момента в Дъглас и БЗ има моя, както и във всички бутици на ЕЛ.

Да, можеш да го купиш за 50 паунда, ако купиш който и да е парфюм на ЕЛ. Имаше и някакви подаръци. Това го видях в един сайт, мисля че на ЕЛ.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 15:03 от Анонимен

# 281
Големия има някакви условия за покупка на парфюм на ЕЛ. Бе нещо им е объркана работата. Сега в момента в Дъглас и БЗ има моя, както и във всички бутици на ЕЛ.

Да, можеш да го купиш за 50 паунда, ако купиш който и да е парфюм на ЕЛ. Имаше и някакви подаръци. Това го видях в някакъв сайт, мисля че на ЕЛ.
Така е да. В България обаче никога покупката на куфарите на ЕЛ не е обвързана с покупка на други неща. Не знам защо. За тях не ползваш обичайните намаления, които на някои редовни клиенти са супер сериозни и не участваш в никакви други промоции, като например купи за над 240 лв и получаваш несесер с хитови продукти на ЕЛ подарък.

# 282
В големия куфар много ми харесва "портмонето" за сенки.  Heart Eyes Всъщност за около 100 паунда би излязъл заедно с някакъв парфюм и доставка. Обаче на "нашия" куфар самите сенки ми харесват повече.  Laughing

# 283
Я покажете, кои са интересните коледни сетове, които чакаме  Flutter Не само за ЕЛ говоря, който за каквито интересни неща е научил  Peace
Аз съм голяма заспа в това отношение. Списания и вестници не купувам, така че няма как да видя такива реклами, ако не ги пускат в нета или по ТВ  Crazy

# 284
Elle-même, страхотен лилав грим! Един от любимите ми, които си показвала.
Бих участвала в индивидуалното предизвикателство, но вие не сте ме виждали, за да ми определите такова. А и още съм много много скарана със снимането.
Аз си купих оранжевата спирала на Golden Rose. Харесах си я от блога на Адри. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт