Какво да правя, вече не знам

• 46 070
  • 648
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Дарил, в много кофти ситуация си изпаднала, мъчно ми стана за теб  Hug

Не мисли толкова за него, колкото и да го обичаш все още, а за себе си и детето. Търси работа, за да не си толкова зависима.
Не го превръщай в център на живота си. Как така няма да ти се живее заради един разхойкал се мъж  Naughty
Погрижи се за себе си, обичай се и се уважавай повече, недей само вкъщи да стоиш, излизай, срещай се с хора, разсей се малко. Покажи му, че можеш и без него...
Детето ти има нужда от здрава, адекватна, усмихната и спокойна майка. А всички тези неща не трябва да зависят от мъжа до теб /или поне не само от него/.

# 46
Не й набивайте канчето защото е правила секс с него. Всеки минава различни фази на самоунижението в нейната ситуация. Въпросът е какво може да направи за себе си сега и финансова независимост е първото нещо.

Не е длъжна да се прави на това, което не е, това не е оздравително, а често затормозява.Готините дрешки не ги вкарвайте в сценария.Да си облече Удобните дрешки и да излезне от зависимостите.Тогава ще успее да реши със или без този ще е.Не сега.

Точно.

# 47

Това, малък, не наживял се ,не го приемам  
това не, но малък и глупав е отговора.

Срещала съм момичето в темите за разликата във възрастта при партньорите. разбирам и всичките терзания, за съжаление.

Хана, искаш ли си го обратно? честно?
Какъвто и да е отговора ти картините от пред очите ти нямат изтриване, което е най-гнусното.

В една друга тема една много умна съфорумка беше писала че при такава ситуация човек може да продължи напред само ако е готов да прости, не може ли- просто няма смисъл.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 11:25 от Kasidy

# 48
Писах и трих, ама си ми симпатична, без да знам много за теб /като повечето тук/
Така или иначе вече си с подвита опашка, затова по-добре се прибери при родителите си. Сред близки хора по-лесно се преминава през труден период.
Поговори със свекърва си, щом тя е на твоя страна. Когато снахата и свекървата са на едно мнение, трудно мъжът ще се справи и с двете
Колкото и да е хубав сексът, веднага спри. Най-малкото може болест да ти лепне....
Игнорирай го и спри всякакви контакти с този човек. Безразличието е най-добрата стратегия щом се е стигнало до тук. Дай му да разбере от какво се лишава, какво губи.
Заобиколи се с хора, които те ценят, а най- добре започни работа. Нова среда и нови запознанства ще ти се отразят добре
Пиши щом имаш нужда /честно казано не очаквах толкова добронамерени коментари тук/ Peace

# 49
  • BG

Това, малък, не наживял се ,не го приемам  
това не, но малък и глупав е отговора.

Колко малък? Моят на 26 беше, като стана съпруг и баща, и то какъв. А примери и с по-млади - колкото искаме. По-скоро глупав...И е сглупил не с това, че още му се ходи и трови жена си, а с това, че е решил да създава семейство.

# 50
  • Бургас
Намери си работа! И после решавай какво ще правиш с личния си живот. Докато си седиш вкъщи и се самосъжаляваш, нищо няма да се промени.
И по-добре при вашите с подвита опашка отколкото да се разправяш с шавливи колежки на мъжа ти къде бил спал и какво правил - мнооооого по-унизително е поне отстрани!
Надявам се и аз да съм те разтърсила и да се вземеш в ръце.  Hug
А такъв мухльо точно бих го наритала както каза Лизет. Вашите са ти в града, и без това живееш на квартира, а мъжът ти един климатик не може да смени докато си развява... Или да се омита от дома, или събирай багажа! Какъв пример давате на детето - тате може да се шляе, мама ще се поразправя с к.рвите и ще са си пак добре.
Набий му шута, уреди си живота и по-нататък, ако му дойде акълът, може пак да опитате, щом толкова умираш за него. Сигурна съм, че ще доприпка, като те види независима и готина. Но едва ли ти ще го искаш.  Wink

# 51
Поредния жалък долен мухльо, решил, че заради единия му член трябва да го търпят ЕН на брой жени и, че трябва даже да умират за него. Аман, казвам ви! И деца да му раждат и да му ги гледат, а оня да си разхожда колежките. Думи нямам вече.  Sick Sick Sick То бива да търпим инужения, но всяко нещо трябва да си има граници.  Peace

# 52
Стана ми....много гнусно....от това, което прочетох и от начина, по който този мъж се държи с теб.
Аз лично съм от хората, които биха и ще простят изневяра. Но...не и подобно абсолютно неуважение към мен. Нито демонстрация на пълно неглижиране на съпругата, обясняването как е "ремарке" и др. подобни.

Моят съвет е - намери си работа, опитай всичко възможно. Дори да не е от най-добре платените, но си намери. Детето на ясла. И постепенно се отърси и отърви от този мъж.
Не бих позволила на никого да се отнася по подобен начин с мен.
Вече няма да става въпрос за никаква обич към човек, който ме потъпква като личност.
За секса ,вече са ти казали - по-добре и от него се откажи (да бе, ще си легна с човек, който грам не ме уважава), не се знае дали използва предпазни средства.

# 53
Благодаря ви, момичета!
Доста неща спестих в разказа си.
Десет години ни е разликата, в моя полза.
Започвам да действам лека полека, като раздялата е на последно място в етапите.
Ще помоля да заключат темата.
Благодаря на всички, които ми писаха на лични.
Много е тъжно да знаеш, че не си само ти.
Но слънцето винаги изгрява!
 Hug

# 54
Успех!  Hug

# 55
  • Варна
daryl hana Въпреки, че ми идва да му шибна два шамара на твоя мъж, бих те посъветвала първо да се опиташ да поговориш сериозно с него, без истерии и обвинения, ако е възможно. Опитай с добро, с лошо е естетвено и лесно, но често безрезултатно. Може пък да си изясните някои неща, които досега сте премълчавали.

# 56
Без да те обиждам,но какво очакваш от едно 24 годишно момче?
Съвета ми е да напуснеш семейното жилище и да се прибереш при родетелите си.Ако той има желание,ще те потърси,ако ли не,хващай другия път и не се обръщай да гледаш този,по който сега вървиш.

# 57
Реших да отключа темата, понеже доста неща  има да се пишат явно.
И да се споделят.

# 58
Какво е развитието?

# 59
Оххх, и на мен ми стана много гнусно, особенно в частта за хубавия секс.Имах една колежка, която ей така си се бореше за мъжа, цял живот, докато той накрая почина.Имаше за цел всеки ден да го изтощава от секс до степен да не може да кръшка.Но не се успокояваше и от това, смяташе че той все пак намира сили и за любовницата.Пенсионираха се и двамата.И понеже бяха нон-стоп заедно, тя реши, че той я чака нощем да заспи, за да отиде при любовницата.И слагаше походно легло пред вратата, и спеше на него.Накрая той получи удар, а тя година след това си има приятел, и е обичана жена.50-ти набор е!
Разказвам тази история като пример до къде можем да стигнем в самоунижението си ние, жените.И колко ценно време губим в загубени каузи.И как никога не е късно да започнем отново.
Тоест, мила, наистина можеш да го задържиш за цял живот по този начин, но дали си заслужава?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт