Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 468
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Освен в Сердика и в Мол София къде другаде има ексклузивни бутизи на ЕЛ?
На Витошка  Rolling Eyes
Да, преди години имаше, но на Витошка не съм стъпвала от доста време и не знам дали все още съществува Simple Smile И като съм ходила не съм обръщала внмание.
И аз така  Hug Затова и сложих чудещото се човече, с надеждата някой да разсее съмненията в тази насока  Laughing
Е как той е най-големия и централен бутик на ЕЛ и си го има!

В Сердиката днес пак има бомба и утре който се е запътил към бутика на ЕЛ там да посети другите, за да не остане заклещен пак на паркинга, ако отново се обадят.

# 406
  • Велико Търново
Денси,какво е Виолетка,често я споменавате Blush

Аз се запалих по парфюмите на Герлен и по конкретно -Идия сюблим, какво ви е мнението,траен ли е?

Аз харесвам почти всички парфюми на Герлен Heart Eyes Харесвам и посочения от теб-траен е,като повечето Герлен-и Wink

# 407
Обич, вероятно Apom на Kurkdjian .
И аз ще намина през L'erbolario тези дни, искам пудра за тяло.  Flutter

Благодаря за разяснението, Бети Пейдж.  Peace
Ще се засичаме из този магазин май  Grinning
Пудра за тяло харесвам ето тази, ползвам предимно лятото, много ми харесва усещането.  Simple Smile
http://www.bronnley.co.uk/product.aspx?id=472

# 408
  • София
В много страни в Азия и Карибите това си е стандартна процедура, явно заради горещия и влажен климат. Аз разбрах за използването на пудра от моя бивша колежка (мноооооооого година френска мадама  Heart Eyes), която беше живяла известно вреем в Куба, при това с бебе на ръце  Crazy И тя там научила, от местните мамасити, а пък аз от нея. Впоследствие разбрах, че и в южните Азиатски страни (Индия, Виетнам..) също използват пудра. От години вече лятото използвам само пудра и течен талк, като много харесвам пудрите на The Body Shop White Musk и Bronnley White Dahlia - хем много леки, хем приятен аромат (и лек, ако все пак решиш да сложиш парфюм в друга "тоналност"), хем цял ден си сух. Единственият минус е, че са съвсем бели и лятото малко отнемат от тена, който при мен и без това е символичен, но и този проблем съм го решила - смесвам ги с бронзираща пудра  Mr. Green Та така - 3 в 1 - суха, уханна, че даже и с тен  Flutter

Другото лято задължително ще пробвам и някоя от пудрите на Л'Ерболарио - не погледнат кои аромати имаха обаче  ooooh! Виолетката със сигурност, даже Денси я похвали, но пък аз май не съм много фен на виолетки  Rolling Eyes Някой има ли спомени кои други серии имаха пудра?

От кремовете за тяло мога да похваля с две ръце (поради липса на повече) Iris, Muschio Bianco и Myrrhae, като последният даже е блестящ (в златисто)  bowuu

# 409
Не е това. Това е Блондинката.
Виолетката е Private Blend: Black Violet Tom Ford .

Няма друга пудра за тяло освен Виолетката на Л'Ерболарио.

# 410
  • Пловдив
Само за ТФ се говори в темата за намалението. Но и Ести имат много хубави парфюми. Нели къде си? Simple Smile)) Един Сеншъс ноар + 1 Черна Орхидея за теб? Simple Smile Някакво инфо за техните цени какви са? Дали биха били изгодни на промоцията , както парфюмите на Том Форд? Simple Smile На мен ми е много интересен и Cafe Rose ,но без проба не бих взела, за сега оставам на желанието си за ТВ, пък дано се сбъдне  Wink

# 411
Момичета, аз съм утре на бач. Ако някой иска нещо може да му запазя  Peace
Иначе за Ноар - само 50мл. се вкарва в БГ. Онзи ден още беше изчерпан в магазина, но за прИмоцията ще бъде зареден.

# 412
  • Пловдив
Момичета, аз съм утре на бач. Ако някой иска нещо може да му запазя  Peace
Иначе за Ноар - само 50мл. се вкарва в БГ. Онзи ден още беше изчерпан в магазина, но за прИмоцията ще бъде зареден.
Ще го има ли в крайна сметка утре, понеже по телефона казаха, че бил изчерпан...Wink и заменихме желанието на приятелка със Сивия Ветивер.

# 413
На мен ми казаха, че са по 160 лв Серж Лутенс. Peace
  bouquet

Betty page,ако вземеш два Сантал-а, се кандидатирам за отливка Flutter

И от Oud wood  не бих отказала отливка, но цяла бутилка ще ми дойде много. Rolling Eyes

# 414
  • Boston, MA
Няма го Жур Д'Ермес в големите магазини още, вчера до бутика на стигнах. От новите издания Риим Акра ми се стори интересна, има арабско звучене, но слава богу, без ауд (който вече и в перилните препарати сигурно ще го слагат).
http://www.fragrantica.com/perfume/Reem-Acra/Reem-Acra-Eau-de-Parfum-16015.html

Тествах и някакво ново, супер лимитирано Армани Приве Накр, което струва нещо като 600 долара, толкова невпечатлена отдавна не съм била:

http://armanibeauty.com/fragrance/armani-prive/nacre/nacre.aspx# … /nacre/nacre.aspx

# 415
И последно още нещо се сетих, което може би не е още много разпространено. В бутиците може да пазарувате на изплащане до 1 година с кредитна карта на Пощенска банка. С 0% оскъпяване.

# 416
Бубка, кажи ако стигнеш до Ермес бутик. Любопитна съм за този нов парфюм.  Аз тези дни в магазини не влизам.  Пред-коледната лудница е тука!

Още по-любопитна съм, обаче, за новия розов парфюм на Лютенс, който трябва да е тука през Март. Хм-хм... 

Днес нося Vero Profumo Mito. Мисля, че ще се хареса на почитателите на класическия стил шипри. Започва почти горчиво-зелено, като след това нежна нота на османтус се прокрадва, но никога не успява да стане истински цветен. Базата е суха, странно подправкова. Препоръчвам го, обаче, за лято.

# 417
Определено е изгодно предложението за Том Форд, но аз няма да се възползвам.
Имам си няколко Том Фордчета  и с това любопитството ми към този бранд е удовлетворено. Grinning

# 418
  • на североизток от Рая
Само за ТФ се говори в темата за намалението. Но и Ести имат много хубави парфюми. Нели къде си? Simple Smile)) Един Сеншъс ноар + 1 Черна Орхидея за теб? Simple Smile А късмет, де!!!

Кой ме вика?  Flutter

Този път само ви чета като имам време и не съм се включвала в темата.

Извинявам се, че не съм чела няколко страници назад, но подочувам за Сеншъс и Орхидеята нещо. Бихте ли ми разяснили къде, колко и как?!  Hug

Ан, много мило, че си се сетила за моите мечтани аромати!  Heart Eyes Hug

# 419
  • София
Само за ТФ се говори в темата за намалението. Но и Ести имат много хубави парфюми. Нели къде си? Simple Smile)) Един Сеншъс ноар + 1 Черна Орхидея за теб? Simple Smile А късмет, де!!!

Кой ме вика?  Flutter

Този път само ви чета като имам време и не съм се включвала в темата.

Извинявам се, че не съм чела няколко страници назад, но подочувам за Сеншъс и Орхидеята нещо. Бихте ли ми разяснили къде, колко и как?!  Hug

Ан, много мило, че си се сетила за моите мечтани аромати!  Heart Eyes Hug

Нели, в бутиците на Ести има прИмоция - купуваш един парфюм и получаваш втори (до същата стойност) като подарък  Hug

Общи условия

Активация на акаунт