Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 469
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Не си само ти. Mr. Green Hug Сега като се обаждам на приятелки да им казвам, дотук вече съм чула пожелани 5 Табако и 8 Черни Орхидеи. Whistling

И още 2 орхидеи ми казаха на мен, че искат  Laughing и аз 1 ТВ... Стана тя една  Crazy Дано магазина е добре зареден Simple Smile))

# 391
  • София
И аз съм на етап "харесала съм един" и сега се чудя и мая кой да е вторият  newsm78
Освен ако не се намери някой за комбина, разбира се, това ще е идеалният вариант. Намери се Hug

Само информативно - Лин, ти кое ми беше носила за тест преди време, Oud Wood ли беше  Rolling Eyes Помня, че беше дървесно и хубаво, но дали не съм си въобразила, че има дърво и в името  newsm78 Crazy

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 10:11 от Elitsa_z

# 392
Ехее, голяма треска hahahaПреди около месец бях в един от магазините на ЕЛ едвам намерих пълен тестер да се пръсна -мерси от такива прИмоции  Laughing LaughingВерно не съм тествала новите ама дори и 175 лв ми е много за ароматите на този господин!
Скрит текст:
Някой ако чуе за такава промоция на обувки, ботуши да свирка hahaha

# 393
Освен в Сердика и в Мол София къде другаде има ексклузивни бутизи на ЕЛ?

# 394
  • София

На Витошка  Rolling Eyes

# 395
  • София
Жалко, че нямат TF Santal Blush. Confused Бих взела два само за мен, от останалите абсолютно никой не ми допада.

# 396
Аз искам Ноар де Ноар и Виолетката и бих ги взела веднага, но ги няма.

# 397
  • Пловдив
Денси,какво е Виолетка,често я споменавате Blush

Аз се запалих по парфюмите на Герлен и по конкретно -Идия сюблим, какво ви е мнението,траен ли е?

# 398
Моля помогнете, кой от двата аромата на  Мис Диор ви допада повече, лично аз не съм ги купувала и нямам представа. В дилема съм защото искам да го поръчам за кумата ми, знам че това и е много любим парфюм. Не искам да я питам, за да не разваля изненадата Thinking
http://www.ivis.bg/christian-dior-miss-dior-cherie-edt-%D1%82%D0 … %D0%BB-p4651.html този е старият аромат, а новия ако си заслужава от къде да поръчам?

# 399
На Витошка  Rolling Eyes

Да, преди години имаше, но на Витошка не съм стъпвала от доста време и не знам дали все още съществува Simple Smile И като съм ходила не съм обръщала внмание.

Ето я Виолетката

# 400
  • София
На Витошка  Rolling Eyes

Да, преди години имаше, но на Витошка не съм стъпвала от доста време и не знам дали все още съществува Simple Smile И като съм ходила не съм обръщала внмание.

И аз така  Hug Затова и сложих чудещото се човече, с надеждата някой да разсее съмненията в тази насока  Laughing

# 401
Така ми се  иска един Табако Ванил Blush. Много моля,някой от София ,ако все още не се е комбинирал за промоцията да ми пише на лични Hug.

# 402
какво писах, къде натиснах, затри се Crazy

Мария, кой Аром имаш предвид?  Simple Smile

Сигурно тези дни ще отскоча до мола на България и ще подуша препоръките ви v L'erbolario  Flutter

# 403
  • София
Обич, вероятно Apom на Kurkdjian .
И аз ще намина през L'erbolario тези дни, искам пудра за тяло.  Flutter

# 404
  • София
Когато бях студентка първи курс, една колежка се беше сдобила с
това, което навремето доста ми беше харесало. В изблик на носталгия го тествах преди няколко дни /въпреки лошите погледи на една консултантките в Сефора и ревящото ми бебе/ и получих следния комплимент от мъжа ми: "Мирише ми на тракторист"  Tired. Направо съм отчаяна- от последните парфюми, единствено Mon jasmine noir му допадна.

Общи условия

Активация на акаунт