Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Леле Мария..  #Shocked Безсънни нощи осигури в тази тема.. Whistling

Някой  иска ли да си разделим по един ТФ ? Има ли го Т.Ванил в наличност вече? (намерих си  Grinning)

За парфюмите на Серж . Надписите са скрайбирани в стъклото. Обаче суупер леко, едва се четат (кодовете също).  Peace
Аз от онзи сайт не бих си купила Серж Лутен, не защото се съмнявам в качеството на конкретната марка, а защото не си заслужава чак толкова ценово + чакането + безинтересните виали. А сега такава хубава проба на Дзинг имам от Съркъл ... Mr. Green и такъв хуубав спомен, как Ковачева го тества.  Hug

п.п.  Joy Ха ха, да Денси, аз съм от тези хора Simple Smile..

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 13:09 от Courage

# 376
Не си само ти. Mr. Green Hug Сега като се обаждам на приятелки да им казвам, дотук вече съм чула пожелани 5 Табако и 8 Черни Орхидеи. Whistling

# 377
  • Чукарландия
Ше взема да си купя три привата на ТФ за хилядарка и ритуално ще се самоубия след това, защото толкоз лудост на никого на тази земя не е необходима! Mr. Green

Joy

Далеч съм от ТФ в момента...Пиге ме тресе, та чак ми се мре. Бижу, ритуално САМОубий и мен... Mr. Green

Тествах и прекрасната Visa и чаровния Baghari (благодаря на прекрасната парфюмителка, моя утешителка) и сега болна съм легнала. Ако има примоСии на Пиге, свиркайте силно, чакам ги...на легло. Joy

# 378
До сега ви четох  Crazy Crazy
Някой питаше за цени на Орхидеята - 115, 171, 244 (30, 50, 100)

Ако нахлуе начи група с викове за ТВ, да знам, че е тукашна, а?

bouquet  bouquet  bouquet

Денси, ще дам предложение, ама дето се вика "а дано, ама надали". Особено пък за Ре-нутрив.

# 379
Белла, от тук Визата излиза 106 лв за 50 мл. Кодът за безплатна worldwide доставка се хваща и на 50 мл. Не знам дали ще я намериш по-изгодно.
 Hug

# 380
Миме, и това е достатъчно, да не ставаме нахални! Blush Парфюми не ща, ама гримовеееееее, пък вашите ги бивааааа..... Mr. Green Heart Eyes

Тукашна е групата на "Красивия" или гравитираща... Mr. Green

Сега вместо 30 мл, хората които не са парфюмани, треперещи от страх да не придобият нещо в голямо количество, ще купуват 100 мл. Орхидея. Готино!

# 381
  • Чукарландия
Белла, от тук Визата излиза 106 лв за 50 мл. Кодът за безплатна worldwide доставка се хваща и на 50 мл. Не знам дали ще я намериш по-изгодно.
 Hug

Ако поръчам до Гъбко, пратката няма ли да отиде на митница? Нали е от САЩ? Кой ще се занимава с това?  Hug

# 382
Ако поръчам до Гъбко, пратката няма ли да отиде на митница? Нали е от САЩ? Кой ще се занимава с това?  Hug
Няма!  Peace Поръчах парфюми за 196$ които са = 122 паунда и си ги взех от Гъбите срещу 2,20 лв, над 135 паунда има мито в Англия.

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 00:08 от Бижy

# 383
Сега вместо 30 мл, хората които не са парфюмани, треперещи от страх да не придобият нещо в голямо количество, ще купуват 100 мл. Орхидея. Готино!

Да бе, чак и аз обмислям една 30-ка дали да не си взема, 100-ца не щЪ   newsm78

# 384
  • Чукарландия
Ако поръчам до Гъбко, пратката няма ли да отиде на митница? Нали е от САЩ? Кой ще се занимава с това?  Hug
Няма!  Peace Поръчах парфюми за 196$ които са = 122 паунда и си ги взех от Гъбите срещу 2,20 лв, над 135 паунда има мито в Англия.

Кога е било това? В Ebay-ската тема момичетата казват, че "За Англия е 15 , а не 30 паунда прагът."?!? Ти пък казваш 135 паунда? Не знам какво да правя. ooooh!

# 385
Кога е било това? В Ebay-ската тема момичетата казват, че "За Англия е 15 , а не 30 паунда прагът."?!? Ти пък казваш 135 паунда? Не знам какво да правя. ooooh!
Беше през април.

Ето чети тук, Пост #40
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692476.msg23780220#msg23780220

И пак казвам, пуснах си поръчката до английски адрес, не съм доплащала нищо, нито ДДС, нито мито и си я взех от превозвача срещу 2,20! Преценявай си, повече не мога да помогна. Peace

# 386
  • Чукарландия
Благодаря, Бижуbouquet

Мислех, че и при дължимо ДДС, пратката отива на митница. Извинявай, ако съм досадила. Hug

# 387
Не си досадила, просто не мога да помогна повече от това. Описах това, което съм платила аз и това, което ми обясниха за мита и такси. Peace От там нататък ти си решаваш. Grinning Харесвам Visa и го мислех тези дни, аз без притеснения бих си го поръчала, но при мен проблема е, че ако веднага не поръчам нещо, което съм поискала, на другия ден вече не съм сигурна дали точно него искам. Crazy

# 388
Голяма треска ви тресе  Joy
Странно, но и аз не искам никой ТФ. Може би един Oud Wood, но не съм го разнасяла, за да съм сигурна, затова ще пропусна.
Очаквам днес или утре да видя дъно на Еликсира.

За Серж, ако не се лъжа старите партиди са с лазерно изписани дъна, новите са с лепенки.

Куражче, какви са цените на Серж в С-я., че искам някои, които ги няма в онзи сайт?

# 389
  • София
На мен ми казаха, че са по 160 лв Серж Лутенс. Peace

Общи условия

Активация на акаунт