Дойде зима мразовита,с плетки бързо тя отлита!

• 87 163
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Момичета имам спешен въпрос, надявам се да можете да ми помогнете.
Без да искам съм изпрала една жилетка на ММ на високи градуси и сега май се е поразширила, има ли начин да я спася преди да са ме скалпирали или е кауза пердута?

# 166
Фантази, не бързай да се шашкаш, изчакай да изсъхне! Stop
 Зависи каква материя е жилетката. Ако е вълна/смес, имаш шанс след като изсъхне да си върне предишната форма. Ако, обаче, е 100% акрил, тогава...не знам, май нещата са неспасяеми...Все пак, изчакай, понякога плетивата са непредсказуеми. ooooh!

тити, поздравления за успешните базари! Хубаво е чувството на удовлетворение! Hug
Красоти видях на масата ти, играчки, шалове, а и едни салфетки, май ми се струва, че са си намерили притежатели? Wink

Весела, наистина в плетенето си мноооого по-добра, отколкото в снимането!  Hug Дори и зле фокусирани, снимките ти показват много хубави неща!   bouquet
Жалко, че не си ни ги показвала досега! Grinning

# 167
Сне*инка, благодаря за отговора, май е акрил жилетката, ще видим.
Ето ви моето собственоръчно изплетено одеяло 100х180см прежда Йори (много съм горда и много ми хареса как се получи)
http://i217.photobucket.com/albums/cc210/volley4e/IMGP1902.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc210/volley4e/IMGP1903.jpg
Утре ще снимам на дневна светлина, защото в момента не му се виждат хубаво цветовете

# 168

здравей, много добре ти се е получил този..много ще съм ти благодарна ако ми кажеш как си го направила и ако си спомняш каква прежда си използвала понеже найстина е УНИКАЛЕН!  Hug Hug Hug

# 169
Лелел какви красоти плетете Heart Eyes Аз освен с 4 шапки на Мини маус с шалове към тях с друго не мога да се похваля.
Искам да ви попитам за плетена играчка на една кука полярна мечка. Мечката трябва да е голяма поне две педи висока newsm78 Намирам само за малки играчки. Някой да е попадал на подобни? Не мога да търся в руските сайтове понеже не знам езика, а ако зачета нещо там е с преводача.

# 170
Искам да ви попитам за плетена играчка на една кука полярна мечка. Мечката трябва да е голяма поне две педи висока newsm78

Панда става ли? - http://bigpufanascreations.blogspot.com/2012/12/blog-post_9817.html ще я модифицираш за бяла

Весе, страхотни плетива си показала! Браво! Heart Eyes Снимай ги навън, искат светлина тия плетки.  Simple Smile

Тити, честити продажби!

Фентъзи, чудно одето, сигурно много топли. Hug

# 171
Дани, виж този:
http://igrushki-svoimi-rukami.ru/index.php/vyazanyie-kryuchkom-i … ki-svoimi-rukami/ ако сложиш още един кат прежда, размерът ще се увеличи значително. Ако го харесаш, довечера мога да ти го преведа.

тити, поздравления за успешните базари! Хубаво е чувството на удовлетворение! Hug
Красоти видях на масата ти, играчки, шалове, а и едни салфетки, май ми се струва, че са си намерили притежатели? Wink

благодаря - оказа се също, че една жена за втори път купува от мен, каза ми какво е взела миналата година. Това беше много приятно.

# 172
big pufana пандата е много интересна, но не прилича съвсем на желаната бяла мецана. Запазвам си я за след празниците  Mr. Green
тити тези мечета изглеждат много добре , на една кука ли са правени? Имам бяла прежда картопу Башак предполагам ще стане за мечо.
Имам и още едно питане после с какво да го напълня. Питах в два магазина и ме гледаха странно newsm78

# 173
да, на 1 кука са. Големият е 26 см при съответната прежда и кука 2,5. Ако вземеш кука 3 или повече и два ката прежда/не зная твоята каква е на дебелина/, трябва да стане добре.
пълниш с пълнеж от възглавница.

# 174

пълниш с пълнеж от възглавница.
Или от стара олекотена завивка или спален чувал(ако пълнежа е бял). Аз купувам такъв пълнеж(на метър) от магазин за платове за чаршафи, дамаски, брезенти и т.н.

Весела Ахрима, Тити, страхотни сте! Фантази, с твоето одеало - пред горящата камина в мразовита снежна нощ, в приятна компания, с чаша червено вино в ръка... Ммммм! Бих дочакала и следващата Коледа.

# 175
Навън вече побеля, а аз едва сега успях да сваля от фотоапарата снимките на есенната си жилетка. Преждата е Лана софт на Ланосо (усещането ми е, че е същата като Ланаголд на Ализе), 600грама, №5.

Оригиналният модел е с голяма подвижна яка-шал. Не ми остана прежда за яката, а и ми допадна комбинацията с кашмирения шал. Сега вече прежда имам, ама нямам време за нея. Сигурно ще я направя напролет, като и дойде времето за носене на жилетката.

# 176
Снеж, красавица, красавица!!!!  Hug

# 177
Малеее Сне*инка, колко си готина - жилетката е като фабрична, което в случая е комплимент, защото изглежда изпипана до най-малкия детайл, много е хубава!

# 178
Сне*инка, страхотна ти е жилетката, ще чакам да я видя и със шал яка  smile3501 много си сръчна.

-spam172-

# 179
Снежи, супер си  smile3501 не само е много хубава жилетката и много добре ти стои. Със здраве да си я носиш!

Общи условия

Активация на акаунт