Най-странният коледен подарък, който сте получавали...

• 115 027
  • 849
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм получавала (но не от мъжа си) употребявана диадема. Тя по-скоро ми попада в класацията за най-обидни подаръци. Интересно, че от същият този човек съм получавала и много красиви, скъпи и стилни неща, но тази диадемка дето я беше купил от някакъв мизерник, за да не му скърши хатъра и дето не го досрамя да ми я връчи, още ми нагорчава.

# 61
  • София
Всичките си странни подаръци,подчертавам странни,не грозни съм получавала основно от един за мен много любим човек.
Тази Коледа:Блутут слушалка,оптична мишка и някакво универсално зарядно за GSM за колата,като един подарък Laughing

# 62
Четири броя зимни гуми!

# 63
  • София
Четири броя зимни гуми!
О,блазе ти!

# 64
  • Стара Загора

И от мен. Simple Smile
Как искам и на мен някой да ми подари зимни гуми, пък нека е странно.  Mr. Green
А ако към тях има и акумулатор ще го обичам цял живот.  Hug

# 65
Сетих се за една позната с неочакван подарък за коледа от свекървата. Две хавлиени кърпи, ползвани, та чак пожълтели.  Crazy

Това държи първенството, ужас направо.............. Shocked Sick ooooh! ooooh!

# 66
Сетих се за една позната с неочакван подарък за коледа от свекървата. Две хавлиени кърпи, ползвани, та чак пожълтели.  Crazy

Това държи първенството, ужас направо.............. Shocked Sick ooooh! ooooh!

Върха на всичко е, че бабетката остана сама и снахата ходи и и пазарува, води я по лекари, болници и т.н. И да не си помислите, че свекървището е от онези пенсионерки, които едвам свързват двата края.

# 67
  • София
Аз на всичко съм доволна. Дори да няма подарък точно за мен, ще си купя.
Или Господ/Дядо Коледа ми праща нещо много хубаво по това време на годината - мъж, деца, такива работи. Mr. Green

Обаче свекъра ми кърти с тъпотия.
Бях писала в една тема, някои казаха, че съм меркантилна и не знам каква си, ама неговото е ужас.
Имайте предвид, че говорим за две деца, Коледа, Нова Година и два рождени дни по това време.
Тази година - саморъчно изпечени пурички с праз! Sick
По-предната - стари шоколади, подарени му от друг човек.
И още какво беше... или просто нищо.

# 68
..........И още какво беше... или просто нищо.

Нищо, но от сърце, както се казва........ Mr. Green Mr. Green Joy

# 69
Електрик е било значи, чак ми се наелектризира косата, като ги видях #Crazy Laughing
Поне е сигурно, че от километър щеше да си виждаш децата и няма как да ги загубиш с такива сигнални шапки Joy Joy
И за да не спамя...Една приятелка празнува рожден ден в мн хубав ресторант и отваря един от подаръците си - тестери на Ейвън Shocked

# 70
  • пустинен пъпеш

Понякога и нови неизползвани хавлиени кърпи пожълтяват,ако са постояли с години в гардероба,пазени за бъдеща снаха.

# 71

Понякога и нови неизползвани хавлиени кърпи пожълтяват,ако са постояли с години в гардероба,пазени за бъдеща снаха.

Каква бъдеща снаха? Те са "заедно" от 30 години. Simple Smile Иначе разбрах какво имаш предвид, но случаят не е такъв. Бабата наистина има непокътнати, пожълтели кърпи от нейния чеиз, но тези са били ползвани и с петна. Доста беше огорчена приятелката ми имайки предвид колко и помага.

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 14:35 от hot tea

# 72
  • София
Има си такива хора. Девер ми и жена му са такива. Имат повече от добри доходи, но подаръците им са ужасни. Миналата Коледа имаше малко фирмено тефтерче и химикалче на сина ми, лютеничка в буркан и шише домашно винце за свекър ми и свекървата, а за нас 2 замъглени стъклени чаши за вино.  Joy Joy Joy

# 73
Е чашите защо да са неуместен подарък?Всъщност според мен подаръка за Коледа е допустимо да не е толкова личен,за разлика от рожденденския подарък например.

# 74
  • София
Е чашите защо да са неуместен подарък?Всъщност според мен подаръка за Коледа е допустимо да не е толкова личен,за разлика от рожденденския подарък например.
Ами съгласна съм, че може да стане уместен подарък на младо семейство или на двойка младежи и то ако са красиви чаши. Но на хора с 20г семеен стаж и то мърляви чашки от магазина за левче не смятам, че е подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт