Мързеливи красавици - 16

• 37 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
Windy, чакам същата маска и дано да има ефекта, за който четох по блоговете, защотоооо просто няма отърване от тея гадове - запушените пори   Crazy
Надявам се, другата седмица да пристигне и ще дам веднага отзиви.  Peace
Забравих да кажа, че маската Клеопатра, която пробвах по-рано, се оказа многооо добра. Flutter  Кожата ми една мекичка, нежна, много съм доволна.
Измивам зъбките и лицето, слагам околоочен контур, малко вазелин на веждите и на ноктите (трети ден го правя и положението им е далеч по-добро) и полягам, че утре рано на разходка-джогинг с кучо Simple Smile
Лека нощ, и предполагам утре вече ще има нова темичка, в която да се запиша с най-голямо удоволствие  Mr. Green Mr. Green

# 751
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам вулканичната маска,купена още през лятото и прави едно голямо нищо за почистване на порите ми(при други съм чела,че има някакъв резултат).Така си стои,почти пълна.Имам и още няколко други азиатски боклуци,по които се подведох от темата,купих и някои вече хвърлих.Никога повече измислени марки.

# 752
  • София
 Добро утро милички!  bouquet
 И аз ще чакам с нетърпение новата темичка,но докато Тайричка я направи ще се подвизавам в тази колкото е нужно.
Днес едвам съм се надигнала от леглото,сега си пия кафето и отивам до да си вадя индивидуален протокол за изпит Tired После с една колежка сме се разбрали да пием кафе и след това мисля малко да се енергизирам с фитнес,че ми е много умряло днес.

Имам вулканичната маска,купена още през лятото и прави едно голямо нищо за почистване на порите ми(при други съм чела,че има някакъв резултат).Така си стои,почти пълна.Имам и още няколко други азиатски боклуци,по които се подведох от темата,купих и някои вече хвърлих.Никога повече измислени марки.
И мен ме е страх с тези корейски продукти въпреки хвалбите.
Преди години имах една ейвънска ексфолираща маска вулканична,където загряваше кожата и си спомням че ми харесваше,но май от много време не съм я виждала.

# 753

Общи условия

Активация на акаунт