Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 513
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • Pleven, Bulgaria
Лека нощ и от мен smile3524

# 361
Киара, този дето туитва казват, че е другото момче в сериала - приятелят на Илкер /забравих му името/
Но и аз имам впечатление, че казва често верни неща за сериала, още отпреди...
Това го писа и преди и сега го припомня.
Снимали са секса още в 46/47 в къщата в планината, но са решили, че консервативно настроените зрители няма да харесат секс, без родителите да знаят за сватбата и не са излъчили сцената.
Затова /според мен/туриха възглавницата така да се личи ясно в 52
Тоя младеж казва също, че Чаги и Хазал имат доста сценки с айфон като тая с жертвата от 43 и Чаги Барйш/Левент как рапират.
И казва също, че както не сме видели заснетото в 46/47 така не сме видели колко реално са близки Чаги и Хазал - това са новите му май 4 туита...

Да...продължава... Hug...да туитва,де...

# 362
Марги, относно финала има много за разискване. Но основното остава гадното ч-во, че си измамен
Щото Фатих изрично каза в Измир, на срещата в у-нито с фенове, че финалът ще е щастлив, аз лично го чух. Така да си плюе на фасона тоя мазен.....аааааа
Да добавя, че тази среща се проведе април-май т.е. почти накрая на сериала...

# 363
лека нощ

# 364
Марги, относно финала има много за разискване. Но основното остава гадното ч-во, че си измамен
Щото Фатих изрично каза в Измир, на срещата в у-нито с фенове, че финалът ще е щастлив, аз лично го чух.
Така да си плюе на фасона тоя мазен.....аааааа
Да добавя, че тази среща се проведе април-май т.е. почти накрая на сериала...

Неви, напълно подкрепям, усещането за измама и дори предателство е налице и е много силно. Rolling Eyes
А и нямаше нужда да ни поставя/екипът/  пред свършен факт с последните минути на финала, мен това най ме подразни...#Crazy ooooh! Crossing Arms

Обаче си мисля и нещо друго... дали не очакваме прекалено много като по този начин искаме и да надхвърля възможностите си една продукция каквато е един сериал за масова консумация в днешно време... Mr. Green

Сюжета следва парите на продуцента, той пък рейтинга, как да е логично всичко винаги в този случай???

Кой ти мисли чак толкова за художествени послания и отговорност за зрителите си?
Зрителят е призван сам да мисли и за тях, бивайки част от аудиторията им/на сериалите/ пред екрана.

Лека и на теб! Hug

# 365
Привет  Hug в този късно ранен час, ама вие сте неуморни, като торнадо сте,
почти пометохте темата само за един следобед. Как ще ви догонвам направо ми е
бедна фантазията.  ooooh!
Връщам се да чета. book

# 366
брадясах до като ви изчета,а се вписах в 16та страница....
Много ме забавлявахте тази вечер  Hug

Аз си мисля Чаги дали харесва КАКИ Mr. Green Heart Eyes Joy,нареждам се,по-опитни и обиграни сме си кво,а омъжени с деца...е подробности са това.

Мисля че доста обряязаха сериите по БТВ днес,какво мислите вие професори,доценти и главни асистенти??

Лекинкаааааа Laughing

# 367
Добро утро!  Hug

Заповядайте:

Йее изчетох ви,неуморни сте  ooooh!  Simple Smile

Неви,появявай се по-често,винаги носиш със себе си интересни клюки и информация  Hug

И една истина Simple Smile

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 08:26 от romanti4ka

# 368
/www.youtube.com/watch?v=rNpBahr49mA]http://www.youtube.com/watch?v=rNpBahr49mA

Любовта устоява на всичкоооо Peace

Добро утро,днес малкия ми става голям-2г.

Снощи до 2 правх торта...не ми се получиха Ядосаните птици Sad,сега си мисл за резервен план.

Наде,като дойдеш да отправя една редовна питанка:

Скрит текст:
В кой епизод Емир разбира че Ф.е криела аборта на Гюндже

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 08:58 от anilevI

# 369
Добро утро  Hug  Hug
Да се запиша и аз поне да ви следя, че напоследък трудно ви догонвам  Laughing

Вани, благодаря за поднесената закуска   bouquet

Добро утро,днес малкия ми става голям-2г.
newsm59 Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Страхотна възраст - от тук нататък ще има да тропа с крак и да се налага  Wink

# 370
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро Hug Hug
Надя wavey
Вани благодаря за закуската  bouquet
Иве,Честит рожденик!Много да е жив и здрав и много да Ви радва bdbaloni Много хубава торта
Относно въпроса ти
Скрит текст:
25 наш и 11 техен

# 371
Момичета, нямате изчитане.  Laughing Hug
Аз съм `назад`. Wink

Някой ще ме светне ли, какво става когато Емир научава истината за Ферия/ от нея ли я узнава - едва ли/, като гледам май се женят,  а Ханде най-накрая разбира ли за любовта на Корай?
-------
Да е жив и здрав рожденника!    bouquet

# 372
Момичета, нямате изчитане.  Laughing Hug
Аз съм `назад`. Wink

Някой ще ме светне ли, какво става когато Емир научава истината за Ферия/ от нея ли я узнава - едва ли/, като гледам май се женят,  а Ханде най-накрая разбира ли за любовта на Корай?

Да е жив и здрав рожденника!  bouquet
Джансу казва на Емко....,женят развеждат...голяма любов голяма драма...,Ханде разбира ама то там една друга става...

# 373
anilevI, да ти е жив и здрав рожденика,много е хубава тортата му  newsm10

Във втори сезон ще видите лошия Емир и всички дружно(предполагам) ще му се ядосваме Simple Smile

# 374
Аз сега му се ядосах вчера. Като беше в Ханде и гледа снимката им с Корай  и казва"този ли ще ме предаде" и някак си се долавя съмнение в погледа му, а когато беше за Ферия "тя не би ме предала". И много ме ядоса, като сподели на Ханде, че Корай е влюбен в някоя. Нали му каза в коя е влюбен, какво още ги навръзва нещата и се чуди. Пък Ханде с каква лека ръка действа зад гърба на Корай, захвърля всичко, най-верния си спътник, най-близкия си човек. #Crazy

Скрит текст:
Към кой епизод вече ще осъзнае, че има чувства към Корай?

Общи условия

Активация на акаунт