ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 5

• 45 021
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Freya,благодаря ти за тълкуването   bouquet  Напоследък доста често сънувам някакви числа,поне веднъж в седмицата в съня ми се появяват някакви числа.Все си мисля че е някаква дата и нещо ще стане на нея,но досега не съм забелязала да е станало нещо особено.Какво мислиш? newsm78
Може да е период от време, отброяване на дни, месеци, понякога години. Или пък даден час, общо взето най-често се отнасят до време, но може и да символизират други неща. По принцип всяка цифра си има значение.

# 91
По принцип числа доколкото съм забелязала са различни.Мисля че няколко пъти са се повтаряли числата 2 и 3.Явно ги свързвам с датите,защото чакам нещо да стане и така.Не съм се замисляла за часове и години newsm78
А това с мъжете които сънувам последните нощи мисля че разбрах защо ги сънувам и  искам да се махна от тях,но ме тревожи страха който изпитвах в предния си сън.Това че не исках да се омъжа за онова момче го свързвам с това че искам а друг.Предните които ме преследваха и това че не исках да съм при тях може би с това че пораствам с още 1 година,а в съня си не исках да правя неща като тях,защото съм голяма вече не съм на 16-17.Само страха и преследването не съм сигурна как да тълкувам  Thinking

# 92
  • София
Момичета и аз се включвам за помощ за разгадаване на сън.

Сънувах, че майка ми ме праща в мазето да пека чушки на един стар котлон и аз слизам с племенницата ми, която нося на ръце ( на почти 4г е) . В мазето обаче виждам една не малка змия, около 1,5-2м и се скри. Аз тръгнах да бягам на горе по стълбите и на вратата на етажа ме чака друга змия пак със същият размер. Аз крещя, ама никой не ме отбелязва. В крайна сметка я хванах за главата и почната да излизат някакви течности от главата и кръв. Имам спомени, че имаше и друга змия, която май ме ухапа и изчезна.

Благодаря за помощта.

Отвратителен сън.  Confused

# 93
Момичета и аз се включвам за помощ за разгадаване на сън.

Сънувах, че майка ми ме праща в мазето да пека чушки на един стар котлон и аз слизам с племенницата ми, която нося на ръце ( на почти 4г е) . В мазето обаче виждам една не малка змия, около 1,5-2м и се скри. Аз тръгнах да бягам на горе по стълбите и на вратата на етажа ме чака друга змия пак със същият размер. Аз крещя, ама никой не ме отбелязва. В крайна сметка я хванах за главата и почната да излизат някакви течности от главата и кръв. Имам спомени, че имаше и друга змия, която май ме ухапа и изчезна.

Благодаря за помощта.

Отвратителен сън.  Confused
Аз го разбирам като предупреждение да не слушаш за момента съветите на близките си ( и то на по-старите баби,дядовци и т.н.), защото при тях обстоятелствата са били различни.

# 94
  • София
______Freya_______ Много ти благодаря за помощта и вниманието   bouquet

# 95
Имаше някаква голяма и дълбока пряспа сняг в двора на баба ми там , където по принцип има лехи с ягоди ... .Вървях из нея , но по отъпкани места .Имаше някаква жена ( мисля,че майка ми беше , но не съм сигурна) и едно дете .Взех детето и със някакви завъртания  излязохме от снега . Възрастна жена дойде да ми благодари ,че съм спасила детето - било Исус .Тази баба се оказа , че е Ванга .Тя ме хвана под мишниците и ме подхвърли на горе .После пак и пак , все по високо.Правех някакви въртеливи движения - така ми се отблагодаряваше ... Когато се усетех ,че съм на високо - се страхувах , нещо ме свиваше под лъжичката. Отпуснех ли се , не мислех ли за височината - се чувствах прекрасно.
Как може да се изтълкува този сън ? Ванга и дете Исус ?

# 96
Здравейте,искам да ви споделя някои неща които сънувах тази нощ.Първо чаках една приятелка да дойте,имахме среща за 15:30ч. Аз я чаках на една пейка,вече става 16:30ч и аз и звъня и я питам къде е,а тя ми казва че тръгва.След това и казвам защо не ми се е обадила че ще закъснее,а тя почва да ми вика по телефона че нямала как да ми каже,при което аз се ядосвам,затварям и и си тръгвам.Другото което сънувах е че съм седнала над една врата и гледах хората и си говорех с тях.По едно време почна да звъни един часовник,беше 3 или 4 часа и аз и тази приятелка се разбягахме защото имахме изпит а закъснявахме,накрая тръгнахме в различни посоки.Странното е че бързах за този изпит,качих се в едно такси,а в таксито часът беше 00:28ч. Попитах шофьора дали  часът е верен,той каза да и че било нощ,но всъщност беше ден и имаше слънце.След това си казах че щом е нощ значи не закъснявам за изпита и имам време и няма нужда да бързам.
Какво можете да ми кажете за това?

# 97
# 98
Qn-Bibiqn, винаги се радвам,когато някой сънува Ванга, защото тя не се появява току така и сънищата,в които присъства винаги са с важно значение. В случая ми се наби на очи това въртене, въртеливите движения от твоя страна. Аз ги свързвам с някакво твое умение/техника/метод/знание/талант. Притежанието на което те прави от голяма полза за другите.
At Night,сънищата със закъсняване за някъде обикновено са плод на стрес/тревоги/опасения, които съпътстват момент от живота ни в реалността. числата, които си споменала могат да се сборуват, така се получават 9 (15:30) и два пъти 10, като 10 може да се тълкува и като 1 (16:30; 00:28). Могат да изобразяват дата, брой дни/месеци/седмици и т.н.,а може и да се тълкуват като самостоятелни числа. Например 9 е най-голямото едноцифрено число и като такова представлява завършеност и преход, промяна. 1 е числото на самостоятелността,егото, индивидуализма, водачеството, самотата. 10 пък се свързва с положителното приключване на даден етап/започнато начинание/промяна/проект и т.н. (от предходната девятка). Да не би да имаш да спазваш някакви срокове, наистина да имаш изпити? Обикновено в такива периоди се сънуват подобни неща.  Peace

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 03:26 от Анонимен

# 99
Freya,да имам изпити,но този изпит за който се отнася съня не ме тревожи и не знам защо така в съня се тревожа.Само не ми е ясно едно в този сън-за стоенето над врата не знам как да го тълкувам.Какво ще кажеш за това?Също така да те попитам тази нощ сънувах че пътувам в лимузина,но седях отпред до шофьора,а отзад се качи една жена,която срещнах и беше много любопитна да разбере нещо,но не знам какво,но я оставих да се качи.По едно време казах на шофьора да спре и тя да слезе.Също така си говорих малко с шофьора и бях малко тъжна.Как би тълкувала този сън?

# 100
Здравей ______Freya_______    bouquet! Нещо много странно се случи с мен, майка ми и баща ми през изминалата нощ- и тримата сме сънували идентични сънища  Thinking! Мама сънувала, че почиства дома на родителите на баща ми, които са починали! Баща ми сънувал пък нея, че чисти в къщата на нейните родители в провинцията, които също са починали, а аз сънувах, че съм слугиня в дворец и чистя коридорите му! Би ли ни дала насока какво би могло да означава това Rolling Eyes?

# 101
Сънувах много странен сън : Седим вкъщи аз , майка ми , сестра ми и дъщеря ми и чуваме как някакъв вика сестра ми отвън , но тя не искаше да излиза и аз се излязох да го изгоня , тоя беше с много странни сини големи очи , никога не съм го виждала , докато слизах по стълбите видях върху масата на двора ни чифт много хубави обувки , но като го изгоних и се върнах едната обувка я нямаше  Shocked и се събудих много странно беше

# 102
At Night,няма значение,че не точно от този изпит се страхуваш, съзнанието ти подбира елементи от общия стрес и ги илюстрира като подсказка,а не буквален превод.  Peace За съня с лимузината - нужен ти е спътник в живота/приятел в момента. А за стоенето над врата нямам идея какво значи.
_NIELKA_, определено е много стряскащо. Аз свързвам почистването с заличаване/забравяне/прикриване на следи,тайна/откъсване от нещо/кардинална промяна/изхвърляне/отделяне от нещо,някого/връщане назад,както си е било-реставриране/заменяне/променяне.  Peace
Marry Djane,сестра ти семейна ли е по принцип? Нещо да се е случило напоследък в нейния личен или професионален план? Може от там да е продиктуван съня. Иначе обувката е символ на власт и богатство. Когато притежателя се чувства добре в обувките си това означава,че му е добре в живота в момента и обратното. Очите са израза на душата,прозорец към емоциите и чувствата на човек. За сините очи принципно се свързват със страстна любов, която изпитваш или ще изпиташ в бъдеще. Но в този случай не мисля,че става въпрос за това. По-скоро ми навява мисли от рода на прикрита искреност,лукавство,безразличие,непримиримост, може би ще си имаш работа с инатлив човек.

# 103
Благодаря ти ______Freya_______   Hug! Тази нощ отново сънувах, че почиствам- този път метях някакво стълбище и слизах надолу! По някое време се появи и баща ми и ми даде пари- бяха банкноти в евро  Thinking!

# 104
Благодаря ти ______Freya_______   Hug! Тази нощ отново сънувах, че почиствам- този път метях някакво стълбище и слизах надолу! По някое време се появи и баща ми и ми даде пари- бяха банкноти в евро  Thinking!
Имам друга теория за споделените сънища. Мисля,че на родителите ти сънищата са свързани,а твоя си е отделно, отразяващ някакво съмнение в способностите ти,чувство на малоценност, недооцененост, не на място. А за сънищата на родителите ти - "Миналото е добре да се помни и припомня,независимо че понякога навява срам(да речем)"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт