Сънувах че приятелка ми звъни да излезем.Аз отивам в уречения час ,но там има две момчета,но моята приятелка я няма и оставам с тях. Това се случва два пъти тя да не дойде,а аз да съм само с тях. Първият път дори ми подариха подарък за рожденият ми ден(той е след 3 дена на 22.05)Втория път седях с тях много малко.Направих се че съм получила смс,че има проблем в къщи и трябва да си вървя.Просто не исках да седя с тях и да пия бира,защото това един вид съм го надживяла и вече не съм на 16-17г. Тръгнах си но през цялото време усещах че ме следят.(и много се страхувах) През цялото време вървях и реших да мина през път през който те не предполагат че ще мина.Много бързо(поне за мен сега)от нощ стана ден.Спрях се за малко и видях че едно циганче(момиченце на около 10г)ме следи.Попитах я защо,а тя ми каза че те са й платили.Дадох и някакви стъклени бутилки от 500мл. Две от тях не съм сигурна с какво бяха,но третата беше с бира.Тя каза че ще спре да ме следи и аз продължих.Стигнах до една спирка и реших да хвала автобус,но не минава никой за вкъщи и решавам да хвана такси,но не успявам.Пак ме обхваща страх и виждам някакво заведение и слязох по стълбите,търси къде да се скрия и влязох в тоалетната.Стените и бяха огледални отвътре,както и вратата.Идваха да ме търсят момчета и момичета в заведението,но собственичката им казваше че не ме е виждал,а аз умирах от страх да не ме намерят.
Какво мислите че означава