ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 5

• 45 022
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,да ви разкажа какво сънувах тази нощ.
Сънувах че приятелка ми звъни да излезем.Аз отивам в уречения час ,но там има две момчета,но моята приятелка я няма и оставам с тях. Това се случва два пъти тя да не дойде,а аз да съм само с тях. Първият път дори ми подариха подарък за рожденият  ми ден(той е след 3 дена на 22.05)Втория път седях с тях много малко.Направих се че съм получила смс,че има проблем в къщи и трябва да си вървя.Просто не исках да седя с тях и да пия бира,защото това един вид съм го надживяла и вече не съм на 16-17г. Тръгнах си но през цялото време усещах че ме следят.(и много се страхувах) През цялото време вървях и реших да мина през път през който те не предполагат че ще мина.Много бързо(поне за мен сега)от нощ стана ден.Спрях се за малко и видях че едно циганче(момиченце на около 10г)ме следи.Попитах я защо,а тя ми каза че те са й платили.Дадох и някакви стъклени бутилки от 500мл. Две от тях не съм сигурна с какво бяха,но третата беше с бира.Тя каза че ще спре да ме следи и аз продължих.Стигнах до една спирка и реших да хвала автобус,но не минава никой за вкъщи и решавам да хвана такси,но не успявам.Пак ме обхваща страх и виждам някакво заведение и слязох по стълбите,търси къде да се скрия и влязох в тоалетната.Стените и бяха огледални отвътре,както и вратата.Идваха да ме търсят момчета и момичета в заведението,но собственичката им казваше че не ме е виждал,а аз умирах от страх да не ме намерят.
Какво мислите че означава  newsm78

# 76
Палитра, според мен този сън с четките е свързан с другия с косата. Хората и майка ти ти подаряват четки за коса,защото са загрижени за твоето физическо здраве и/или психическо състояние. И двата съня съветват да не забравяш да се грижиш за себе си.
Доста често, когато ни се случи нещо по-голямо или необичайно в живота, съзнанието ни започва да работи на по-бързи обороти и сънуваме повече, дали защото има какво да научим за в бъдеще или просто илюстрация на емоциите, които изпитваме наяве.
At Night, от целия сън виждам важни две неща: преследването - напрежение/стрес/вътрешно безпокойство/вътрешна борба/опасения/страх. Огледалната стая - която има ясно послание "Погледни се", да се спреш и вгледаш в себе си. Ако съня е продиктуван от наскоро случила се случка, която е породила по-горните емоции в теб, ще спре да се проявява, но ако е послание за поука,която не си си взела от миналото си ще продължи да се повтаря. За съжаление аз повече не мога да кажа.  Peace

# 77
Freya,благодаря ти  bouquet Накараме да се замисля. 

# 78
  • в Низината
Freya, не се бях замисляла по този начин. Вярно е, че съм небрежна към здравето си. Вярно е, че майка ми постоянно се притесняваше за мен. Приятелите ми също. Именно тези, които сънувах.
Честно казано преди не вярвах в сънищата. Повярвах когато поставиха диагнозата рак на майка ми. Тогава тя ми каза, че е сънувала всичко това - от началото до самия му край - такъв, какъвто всъщност беше...

# 79
Напоследък често сънувам в различни варианти, че съм в някакъв уж познат апартамент, но откривам врата, за която не съм знаела досега и натам има още стаи и помещения. Понеже редовно ми се случва, се сетих да ви питам какво ли може да означава.

# 80
Палитра, ето че всичко,което е било нужно да узнаеш ти е било пред очите. Просто не си знаела,че трябва да се вгледаш точно в него. Сънищата са просто сънища, но те винаги означават нещо.  Peace
Summer Smile, или търсиш да намериш или ще намериш решение на късмет на даден проблем/ситуация за в бъдеще.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 11:28 от Анонимен

# 81
Да ви разкажа какво сънувах тази нощ.Сънувах че ме запознават с момче на моите години долу-горе,беше чужденец,ако не се лъжа грък.След като ни запознават той буквално се влюбва в мен,и почва да върви постоянно след мен.Все ми се усмихваше,а мен не ме интересуваше.Говорих си с него на английски,просто не исках да съм неучтива.Той постоянно идваше където съм аз и ми се усмихваше.Искаше да се оженим,а аз не.Спомням си че в съня си се чудех дали беше грък или румънец и си казах че не мога да се омъжа за католик,аз съм християнка.Няма да можем да се венчаем в църква,няма да ни допуснат.А бе въобще нямах желание да бъда с този човек.Също така сънувах и няколко розови рози.Те бяха още малки,имам предвид на височина,не че са били пъпки.Трябваше още малко да израстат на височина.Стоях и ги гледах.
това е общо взето.

# 82
At Night, срещу нещо се бунтува съзнанието ти, но какво не знам (този мъж свързвам с другите две момчета, които те преследват). От отговорност някаква ли, от нещо неподходящо и непознато за теб, което се опитва да те обсеби изцяло, със сигурност го приемаш като нещо важно, което не желаеш да притежаваш/управляваш/изпитваш. Розата е типичен женски символ на Анимата (женското начало у всеки човек), знак за любов,красота,а разцъфтяването и отразява духовното израстване и съзряване. След като е розова и малка - ти не си готова за това израстване, за поемането на пълната отговорност, която те чака. Розовото е цвят на любов,сладост, удоволствие,радост,привързаност,искреност.

# 83
Може ли и аз да споделя какво сънувах. Обикновено сънувам доста и странни сънища и гледам да не им обръщам много внимание, защото съм чувствителна и емоционална и обикновено сънувам това което ме вълнува или притеснява. Но онзи ден сънувах нещо странно - Сънувах как си гледам краката, по-скоро стъпалата.. и изведнъж ми се поду кокалчето на десния палеци стана огромно и пулсираше и болеше много. Опитах се сама да си го разтълкувам, но не успях... не е да са ме боляли краката или да съм носила неудобни обувки - не! странна работа  ooooh! Tired

# 84
jenislavche, може би някой досаден или недобронамерен човек (ще) спъва делата ти. Или назряващ проблем, на който трябва да се обърне специално внимание.

# 85
Благодаря ти много!!! Ще го имам в предвид и ще се оглеждам! Мерси  Heart Eyes Peace Wink

# 86
  • с/у ОколоМръсТното
Отвратителен сън имах... Tired

Сънувам, че свекърва ми е болна, на легло е и за кратко се влоши и почина от... сърдечно-съдов проблем.
А тя милата почина преди 6м. от рак.
Търсих какво означава да сънуваш умрял, че е жив и пак умира в съня ти но от друго... и не намеерих.

# 87
Отвратителен сън имах... Tired

Сънувам, че свекърва ми е болна, на легло е и за кратко се влоши и почина от... сърдечно-съдов проблем.
А тя милата почина преди 6м. от рак.
Търсих какво означава да сънуваш умрял, че е жив и пак умира в съня ти но от друго... и не намеерих.
Ами според мен няма особено значение, най-вероятно съня е продиктуван от остатъчни чувства от реалната и смърт.

# 88
  • с/у ОколоМръсТното
Дано, Фрея... дано.
Но днес ми е гадно и не смея да споделя с мъжа ми от какво.
Благодаря ти  Heart Eyes

# 89
Freya,благодаря ти за тълкуването   bouquet  Напоследък доста често сънувам някакви числа,поне веднъж в седмицата в съня ми се появяват някакви числа.Все си мисля че е някаква дата и нещо ще стане на нея,но досега не съм забелязала да е станало нещо особено.Какво мислиш? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт