ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 5

• 45 053
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Сънувах,силно земетресение,бях в чужда къща,всичко се люлееше под краката ми и щях да подстригвам далечна позната жена(фрзьор съм).дали може жокер от приятел:)БЛАГОДАРЯ

# 61

Сънувах,силно земетресение,бях в чужда къща,всичко се люлееше под краката ми и щях да подстригвам далечна позната жена(фрзьор съм).дали може жокер от приятел:)БЛАГОДАРЯ
Вътрешно сътресение, вълнение/емоции/усещания, навярно не много положителни. Може би в професионален план.

# 62
Аз вече вече 2 пъти сънувам, че бягам от баща ми. Не виждам ясно неговия образ, но знам, че бягам от него, искам и трябва да се скрия, защото той ще ми стори нещо лошо (ще ми се кара или ще ме бие). Не тичам, а просто имам ясното съзнание, че трябва да бягам - да вървя без да се спирам, да не се обръщам назад, да отида някъде където няма да ме намери... В първия сън докато бягах минавах покрай някаква като брегова ивица, но беше почти заличена от водата и аз едва ли не ходех във водата, а отстрани имаше  нещо като подпорна стена, която да я спира и там се бяха образували много големи вълни. Аз за миг почувствах страх дали няма да ме залеят, но после някак си усещах, че това няма да стане. Във втория сън си спомням, че имаше сняг и лед навсякъде и аз с шейна ли беше, със сноуборд ли се спусках, за да избягам. Приятеля ми до едно време беше с мен, после не знам какво стана с него. После стигнах до родната ми къща, а там майка ми като ме видя каза да се скрия, защото тате ако ме види лошо ми се пише. Аз се крих до някое време, после реших да изляза. Но така и не се изправих лице в лице с баща ми. Как да тълкувам тези сънища - че колкото и да бягам, все пак ще се връщам при родителите си? Или че още имам страх на баща ми? Фрея ще съм ти благодарна ако се отзовеш..  Wink

# 63
Freya,какво ще кажеш за моя сън?

# 64
At Night, отговорих на предишната страница.
emssi,бащата насън символизира авторитет,власт,покровителство, мъжкото начало. Съня ти свързвам с чувство на вина, гузна съвест, срам. Може би си/ще изменила/измениш на принципите си. Също така може да означава несправедливо обвинение към теб.

# 65
Freya,извинявай не съм видяла.Благодаря ти за отговора   bouquet

# 66
  • София
Благодаря и аз,надявах се да е хубаво нещо,но....

# 67
Фрея, благодаря ти отново!  bouquet Тези дни наистина се чувствах гузна, че не помагам достатъчно на родителите си (и за други неща, де).  Embarassed
Все си мисля, че сънищата са за да ни подсказват бъдещето, но явно повечето са отражение на това, което преживяваме през деня. Има ли начин да разбера кога един сън е "пророчески"?  newsm78

# 68
Здравейте момичета, радвам се, че има такава тема. От доста време не съм писала в форума, само прочитам тук - там някоя информация... Simple Smile

Снощи пак сънувах змия (преди около половин-един месец сънувах, че ме ухапа змия по глезена).
Та беше една малка, около половин - един метър.

Бяхме си вкъщи, змията като домашен любимец....майка (която по принцип има фобия от всички животни) ми я сложи на главата и тя пълзеше по гърба ми до дупето... умирах от страх, ужас и погнуса ...крещях на баща ми да излезе от тоалетната и да я махне.!! мина многоооо време докато дойде той , но я взе и я наряза на хапки и я пусна в тигана  Joy

Как тълкувате змията като цяло... и конкретно за съня ми ... Rolling Eyes

# 69
Здравей ______Freya_______    bouquet! Аз отново искам да споделя два от изключителните сънища на моята майка! В първият от тях заедно с баща ми вървяли по един път и доста интересно около тях преминавали картини от техният съвместен живот! Отивали към висока планина, цялата огряна в светлина! В момента, в който започнали да се изкачват нагоре към нея майка ми усетила страшна зла сила, която идва към тях! Изглеждала като черен облак, който засмукал баща ми и започнал да го дърпа на долу! Тогава майка ми се върнала, за да му помогне и двамата паднали в голям трап, като се намерили с лица към земята и с гръб един към друг! В този момент майка ми се замисля какво в същност се случва и осъзнава, че е нещо много лошо и веднага започва да се моли на Господ! Изведнъж както се молела някаква огромна сила ги повдига и ги обръща един към друг, те се прегръщат и от тях започнала да струи силна светлина, която постепенно нараствала и накрая унищожила черният облак! Тогава майка ми едновременно се вижда като наблюдател и участник в цялата сцена, облака изгаря в светлината и се посипва като пепел върху земята! Именно тогава разбира, че Бог ги е спасил и двамата с баща ми спокойно се изкачили на планината!
Във вторият сън цялото ни семейство сме вървяли по един широк селски път около, който имало поля и градини! В тях се виждало как стопаните подготвят почвата за сеитба! Майка ми усещала мириса на прясно обърнатата земя, живота отново се зараждал, по лицата на хората се четяло пролетното настроение, птичките пеели, земята била готова да поеме семената за новата реколта! В този момент сме преминали покрай прекрасни цъфнали люлякови дървета, които били в най- различни окраски- бели, сини, розови! Тъй като това е най- любимото цвете на моята майка тя е искала да помирише цветовете от близо! Но дърветата били доста високи и тя не можела да ги достигне! Тогава тя просто се отделила от земята и политнала нагоре, стигнала до цъфналия люляк и с голяма радост започнала да прегръща, целува и мирише цветовете! В този момент мама чула гласът на баща ми, който я питал какво прави горе, а тя му огтоворила, че след като той е дошъл ще слезе при него! Обаче когато наближила земята не стъпила на нея, а била на около метър във въздуха и казала, че и е доста приятно и няма слезе веднага! Ние с братята и баща ми сме започнали да изкачваме някакви стълби, а майка ми просто се носела във въздуха около нас! Изведнъж сме се озовали в някакъв замък много назад във времето- през средновековието! Наблюдавали сме мъж, жена и три деца от благородническо потекло, облечени в дрехи от този период, които са стояли високо на една от площадките му и спокойно разговаряли по между си! Децата играели около тях, имало и слуги, които ги обслужвали! В нашите очи картината изглеждала като сценка от театър! Тогава майка ми се събудила!
Ще бъдем благодарни да споделиш какво е твоето виждане  Hug!

# 70
emssi, да реално повечето сънища отразяват моментното ни състояние. Пророческите сънища се усещат, те са епични, ярки, силно въздействащи и каращи те да мислиш за тях дълго време, по принцип лесно се познава един такъв сън.
Petinka-, някакъв предразсъдък/предубеждение към нещо/някого. Веднъж загубиш ли вярата си в нещо/някого няма връщане назад. Така си обяснявам и двата съня (ако са свързани, може и да не са, не знам).
_NIELKA_, първият сън е като част от филм  Crazy Няма кой знае какво да кажа,защото всичко е ясно и предполагам и вие сте го разбрали веднага. Вярата, която притежава майка ти, и помага във всичко. Може би са имали трудности помежду си или с някой друг/някакво обстоятелство, но силната любов и вяра побеждава всяка трудност и злините нямат място в живота на майка ти.
Вторият сън според мен илюстрира нейния силен дух, усещането че при нея нещата се случват по-лесно и няма сила,която да я спре по пътя към желанието и. Също така "Посей и ще пожънеш", "давай за да получиш", "искай и ще ти се даде", като странични препратки от съня.
Много хубави сънища, особено първия, който дава възможност на майка ти да бъде най-спокойния човек на света, баланса там е толкова силно изразен,че е много трудно да бъде разклатен или потиснат. Добре е да си го припомня често, особено в безнадеждни ситуации.  Peace

# 71
  • в Низината
Сънувах много хора, които познавах, но не помня лицата им. Бяхме в една стая. Беше сумрачно. Нещо като в замък. Още щом влязох в стаята, всички ме наобиколиха и бяха много притеснени, че съм си подстригала косата. Питаха ме защо съм го направила, а аз дотогава дори не бях забелязала, че косата ми е къса. Самата аз се стреснах от това. Тогава встрани видях баба ми и майка ми. Мълчаха и ми се усмихваха.

/И двете починаха през последния месец.. Cry/

# 72
Палитра, отслабване на вътрешните сили,спад в енергията ти. Друг вариант (според мен по-малко вероятен) е да ти предстои да направиш погрешна стъпка, по невнимание да сгрешиш.

# 73
Благодаря ти ______Freya_______    bouquet! Напълно си права, нямам думи да опиша какъв човек е моята майка, благодарна съм на съдбата, че именно тя ме е родила и присъства в живота ми, изключителна жена е  Simple Smile!

# 74
  • в Низината
Freya, благодаря.
Откакто майка ми почина, постоянно сънувам някакви неща, а досега изключително рядко сънувах. И предишния ми сън беше свързан с косата ми. Тогава много хора ми бяха подарили четки за коса и аз бях събрала страшно много, не знаех какво да ги правя. Последната четка я подари майка ми и аз й обяснявах, че вече имам прекалено много, но тя много настояваше да я взема. Другото, което беше е, че не помня как са ми ги подарили другите, но нейния жест много ясно го помня - гледаше ме продължително в очите, държеше четката протегната към мен и настояваше, докато не я взех.

Общи условия

Активация на акаунт