На пазар във Варна - 28

• 42 308
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Момичета, да ми препоръчате по-евтин зоомагазин във Варна?
Ако работи днес ще е направо страхотно, че животинката се измъчи доста - трябва да й намеря Фронтлайн по-скоро.
Не знам за коте или куче става дума.
Аз наскоро ходих до ОВК на Царевец, заради котарака.Фронтлайна беше около 12лв., Адвантикс беше 10-на лв. една пипета.Разликата беше, че Фронтлайна е И против кърлежи, освен бълхите,  а Адвантикса само против бълхи.
Има и Адвокейт пак пипета за вътрешно и външно обезпаразитяване - около 17лв..Това го ползвам регулярно поне 2 пъти годишно.

Но не знам ОВК работят ли в неделя, но може пък да звъннеш и да питаш Peace

# 721
Момичета, да ми препоръчате по-евтин зоомагазин във Варна?
Ако работи днес ще е направо страхотно, че животинката се измъчи доста - трябва да й намеря Фронтлайн по-скоро.

И аз не разбрах за какво животно става дума  но аз имам котка и от Адвантикс въобще не останах доволна, а ми казаха, че е надминал Фронтлайна по добри впечатления от клиентите, хем питах на много места ... Пудрата против бълхи помогна най-много - баня, пудра, баня, пудра  Peace За кой район ти трябва зоо магазин, от значение ли е?

# 722
За кварталите става дума.. оттатък моловете ми е най-удобно.
Животинката е коте, взета преди време от улицата и е без документи и т.н.
Мислех за ОВК или друг ветеринарен кабинет,
но там само за прегледа (без лекарството) ще ни вземат едни пари, които в момента нямаме...
Иначе само бълхи има младежът, вероятно някой от стопаните му ги е внесъл отвън.

# 723
  • Варна
За кварталите става дума.. оттатък моловете ми е най-удобно.
Животинката е коте, взета преди време от улицата и е без документи и т.н.
Мислех за ОВК или друг ветеринарен кабинет,
но там само за прегледа (без лекарството) ще ни вземат едни пари, които в момента нямаме...
Иначе само бълхи има младежът, вероятно някой от стопаните му ги е внесъл отвън.
Можеш да си вземеш от там/ или др./ препарата без да се налага преглед.Но е хубаво да се прегледа, а и за всеки случай да се обезпаразити вътрешно.

Аз пък съм доволна от Адвантикса.И от Фронтлайна.Както казах наскоро ползвах и котарака няма вече никакви буби.И ние сме внесли от вън...има котета пред блока..

# 724
  • Варна
Фронтлайнът, ако е Комбо е по-ефикасен, а разликата е 1-2лв. Тези препарати в повечето случаи гонят, но не убиват бубите. Когато ние слагаме (веднъж на 40дни), задължително пръскаме и двора с друг препарат.

# 725
# 726
  • Варна
Не успях да гласувам за кмет на Варна в секцията, в която успешно гласувах за парламентарните избори - нямаше ме в списъците. Уж бил важал принципа за отседналост 6 месеца и ме пращаха да ходя да гласувам по предния адрес по лична карта.
Питам се дали наистина е така и къде в интернет мога да проверя в коя секция трябва да гласувам?

# 727
  • Варна
Не успях да гласувам за кмет на Варна в секцията, в която успешно гласувах за парламентарните избори - нямаше ме в списъците. Уж бил важал принципа за отседналост 6 месеца и ме пращаха да ходя да гласувам по предния адрес по лична карта.
Питам се дали наистина е така и къде в интернет мога да проверя в коя секция трябва да гласувам?
Не можеш, поредния абсурд  http://www.moreto.net/novini.php?n=215872

П.П Принципа за уседналостта важи само за местните избори и за европейския парламент. Затова си гласувала в тази секция на  парламентарните избори, при тях за сега не важи.

Общи условия

Активация на акаунт