Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 51 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
о, да  Peaceсянката е великолепна  Blush аз и толкова не съм успявала да заснема  Heart Eyes пак е постижение  bowuu

# 496
Дами, идвам да ви благодаря за чудесните препоръки за сенки. Купих си нюд на Флормар и едно средно синьо Руби роуз и засега експериментирам вкъщи. Не намерих точно тези номера, които Денси ми препоръча, но не съм и търсила много.

Искам да споделя и една идея за заместване на Мицеларната вода на Биодерма. Обикновенно прясно мляко от хладилника. Не мога да разбера защо никога не съм се сетила за него, прии положение, че винаги имам в хладилника. Ползвам го от 2-3 седмици ии смея да твърдя, че кожата ми става все по-добра, при положение че в топлото е доста  проблемна.

И сега с едно въпросче. Решила съм да си купя палитра за вежди. Чудя се какво да избера: ELF, NYX, Fraulein,MUA, какво ще ми препоръчате? Може и да е друга марка, но ще се радвам, ако сте ползвали някоя от посочените, държа на трайност. Какво ползвате вие?

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 09:27 от goddess

# 497
  • в 1001-та нощ
за вежди ползвам каквито сенки имам в избраната тоналност  Peace не мисля, че трябва да са специално за вежди, освен ако това не те кара да се чувстваш по-специална  Peace

в момента ползвам на сефора, но не бих се поколебала да ползвам и други  Peace прилагам ги със скосена четка  bowuu първо правя контура на веждата отвън, после запълвам вътре  Peace не съм имала проблеми с трайността  Blush

# 498
Дами, идвам да ви благодаря за чудесните препоръки за сенки. Купих си нюд на Флормар и едно средно синьо Руби роуз и засега експериментирам вкъщи. Не намерих точно тези номера, които Денси ми препоръча, но не съм и търсила много.

Искам да споделя и една идея за заместване на Мицеларната вода на Биодерма. Обикновенно прясно мляко от хладилника. Не мога да разбера защо никога не съм се сетила за него, прии положение, че винаги имам в хладилника. Ползвам го от 2-3 седмици ии смея да твърдя, че кожата ми става все по-добра, при положение че в топлото е доста  проблемна.

И сега с едно въпросче. Решила съм да си купя палитра за вежди. Чудя се какво да избера: ELF, NYX, Fraulein,MUA, какво ще ми препоръчате? Може и да е друга марка, но ще се радвам, ако сте ползвали някоя от посочените, държа на трайност. Какво ползвате вие?

Аз ползвам тези и съм изключително доволна Simple Smile

# 499
Аленка, не търся специално усещане, само трайност. Искам нещо, което да ги фиксира, а някъде, някой ми подхвърли идеята преди време за специалните палитри. До сега и аз ползвам молив или коhl-a na Guerlain, много ми е удобен за целта, но не ги фиксират.

Какао, точно тези загледах.

# 500
Аленка, не търся специално усещане, само трайност. Искам нещо, което да ги фиксира, а някъде, някой ми подхвърли идеята преди време за специалните палитри. До сега и аз ползвам молив или коhl-a na Guerlain, много ми е удобен за целта, но не ги фиксират.

Какао, точно тези загледах.

Прозрачния гел на ЕЛФ за фиксиране. Ваксата в палитрата на НИКС фиксира добре, но свършва бързо и доста преди пудрата.

# 501
Предизвикателство Гейша

a.l.e.n.a

Албум

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 21:01 от MissNellie

# 502
  • София
Радвам се на ентусиазма и артистичноста ви момичета! Hug
Страхотна интерпретация Алена!  bouquet bowuu

# 503
  • София
Поздравления и от мен!   bouquet  bouquet  bouquet  Страхотни сте! И много красиви! Simple Smile
Аз все още не се осмелявам да се гримирам и ........покажа. Simple Smile

# 504
И аз винаги поздравявам за ентусиазма, няма как да не се повторя.  bouquet
Чудесни сте! Hug
На мен не ми остана време да се включа.

# 505
  • Отвъд алеята зад шкафа
Браво момичета, страхотно сте се справили!!!

# 506
  • Пловдив
Страхотни и много красиви гейши! Simple Smile Браво!   bouquet Епона , за първи път показваш повечко  от лицето си , много си красива, готова гейша си  Hug (незнам защо, но си те представях пепелно руса  Crazy )

# 507
  • USA, Steak State
Хахха и аз като Ан си я представях русолява.  Mr. Green

Много красиви Гейши.  Hug

# 508
  • в 1001-та нощ
Мерси момичета  Hug много сте мили  Blush за никое предизвикателство не съм давала толкова от себе си, бях толкова убедена, че е достатъчно да хвана основните щрихи - характерни черти - правите тъмни вежди, формата на очите, червеното в грима ..... е, по нищо не доближих и минимално образа, вече като сложих и гейша перуката съвсем се убедих, че никаква гейша не ставам с личните си умения  newsm78 не хленча - не мрънкам - лично заключение  Blush Да не говорим, че една приятелка, като гледа заглавната снимка, без да е гледала албума, пита  дали пунктирам Клеопатра (с Елизабет Тейлър  ooooh! ooooh! ooooh! )

Много, много повече ми хареса интерпретацията по предната тема, поне за себе си я оценям, като успешна. (Великият Гетсби  Blush )

Но, на тема гейша - все ще имам едно наум и като задобрея още - ще се пробвам пак - за лично удовлетворение  Blush

# 509
  • USA, Steak State
Момичета, преди време се обсъждаше една идея за организиране на четките за грим. Някак да се набучат в стъклен съд пълен с камъчета. Някоя от вас осъществи ли я? И ако да, може ли снимки?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт