Продължаваме си плодовия маратон и творим през юни бебета милион - 138

• 27 603
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Джули, пийвам по малко биричка или от тия с плодовия сок, но искам ей така с кеф да си седна, без да го мисля. Но ще дойде и тоя момент. Друго лято, живот и здраве, с Дунди до мен ще си пийваме. Simple Smile  Mr. Green

# 736
На мен през цяла бременност нищо не ми се дояде, ама все ми се припиваше Embarassedаз по принцип съм бироманиачка и сега и малката като види шише, настръхва от кеф , а уж трябва да й горчи Joy

# 737
Весе-лентичката в момента не е вярна нали или си я променила след прегледа newsm78
И Ренденцето не се е появявала отдавна!!! Да дойде да ни разкаже нещо за Влади, да му се порадваме малко!!!
Дармето и тя да се отчете-как са, що са?
Зузиииии-ставай от сън, че ние се наспамихме и сме готови да се върнем в сериозния си вид за новата тема!!!

# 738
  • София
Съни, съвсем вярна си е. не съм я мърдала. Това са ми седмиците по цикъл...Започвам 25-та.

# 739
Ахам, ами защото нали каза, че въврите 2 седмици напред и аз заради това така си мислех, но явно съм се объркала!!!

# 740
  • София
Бебо си е напред, да, но не съм сменяла лентичката. тя си върви от началото.

# 741
Веси, другото лято живот и здраве, на Дунди в количката от едната страна неговото шише, от другата твоята бира  hahaha Ей, как ме кефиш !!!
И аз много обичам биричка  Embarassed

# 742
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - наспа ли се  Mr. Green

# 743
да, след малко пускам  Mr. Green

# 744
  • NE
Съни Няма оправя тези мъже с тези цигари. Моят хем е с астма, хем пуши като комин ако има с кого. Поне сам му е скучно. Опитвала съм и психически тормоз като бивш пушач, но не ми се върза. Mr. Green
Перу Стискам палчета бебенцата да харесат коремчето и да останат 9 месеца. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Иначе и аз май съм забременяла на 28 май и видях двете чертички на 9 юни.  Praynig Praynig Praynig
Зу Не сме пуснали палци за близката среща с малкото кенгурце. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Чакам тема  Party

# 745
# 746
  • София
Между другото, да вметна в спама, че и аз вероятно съм забременяла на 28-ми. Та явно е някакво важно число.  Mr. Green

# 747
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - извинявам се, но ще вметна тук, за да не спамя в новата тема:
Според нумерологията 2+8 = 10 = 1, което означава ново начало  Peace

# 748
Ама на вас май много ви хареса спама, а Party

# 749
ще ядете шамари, айде стига сте писали тук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт