В момента чета ... 20

• 53 794
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • на североизток от Рая
Благодаря ти,Нели! Hug
Обикновено даваш оценки на книгите,които си прочела . На тази колко ще дадеш?

Някъде бях написала, затова сега не отбелязах. Оценката ми  е 7/10.

# 211
Пропуснала съм,благодаря ти ! Доверявам се на оценките ти. Peace

# 212
Има ли някой, който да е чел

Заех я от приятелка и мисля след "Повелителят на мухите" да започна нея. Може ли мнение? Погледнах, че става дума за истинска история и това ме заинтригува.  Hug

# 213
  • София

Без да се усетя прочетох около 1/3 от нея днес следобед. Увлекателна е, интересно описание на създаването на едно общество. Може би се води тийнейджърска, но на мен ми харесва за сега  Peace

Дано да ти хареса до края. Това е книгата, която бях на ръба да изхвърля.. толкова зле ми се отрази, че ме беше страх да заспя.. Направих грешката (за себе си) на времето, да я прочета след На изток от рая (осъмвах с тази книга две нощи Simple Smile)), но Повелителят..  ако има книга, която мразя, това е тази,

# 214
  • софия
Да дойдеш на света-Маргарет Мацантини.
Тази книга ме стисна за гърлото.Отдавна не съм чела нещо така силно въздействащо.

# 215

Без да се усетя прочетох около 1/3 от нея днес следобед. Увлекателна е, интересно описание на създаването на едно общество. Може би се води тийнейджърска, но на мен ми харесва за сега  Peace

Дано да ти хареса до края. Това е книгата, която бях на ръба да изхвърля.. толкова зле ми се отрази, че ме беше страх да заспя.. Направих грешката (за себе си) на времето, да я прочета след На изток от рая (осъмвах с тази книга две нощи Simple Smile)), но Повелителят..  ако има книга, която мразя, това е тази,

Shocked

# 216
Има ли някой, който да е чел

Заех я от приятелка и мисля след "Повелителят на мухите" да започна нея. Може ли мнение? Погледнах, че става дума за истинска история и това ме заинтригува.  Hug

Да чела съм я преди около 7,8 години, вървеше с някакъв вестник. Не помня точно историята, но имам по-скоро полжително мнение, мисля, че няма да се разочароваш. Пиши после как е било  Simple Smile

# 217
  • на североизток от Рая
 Сетих се, че миналото лято и аз четох Повелителят на мухите. Нямам хубави спомени от нея, но сега потърсих какво съм записала в тефтера. И що да видя?! Дори не съм я оценила, сложила съм един голям - пред заглавието.

# 218
  • София

Shocked

Да, да, точно така бях и аз, посред нощ Simple Smile бях толкова надъхана след Стайнбек, че не исках да заспивам и реших да почета още малко.. е питайте ме заспах ли.. чак на сутринта, като стана светло Mr. Green

Сега чета Правек, малко ми е странна, не е от книгите, които да не мога да оставя (като Бурето, Халед Хосейни първите две книги и др.), но ми е интересна.

# 219
  • USA, Steak State
"Повелителят на мухите" е книга, която се изучава в средното училище в Америка. Абсолютна класика е.

Не съм я чела, признавам без бой, но съвсем скоро смятам да премина всички задължително изучаеми книги в училищата тук.

# 220
Нели, ти сега в "сезона на тефтерчетата" си много актуална с твоето   Party
Ама няма ли вече да минеш в goodreads-а?    Mr. Green

Hug

# 221
  • Ямбол
И аз я чакам, ама се дърпа още.

Аз завърших книга от любим автор - Джон Сол, "Дом за разплата" - хареса ми,
само малко е прекалил с мистиката накрая.
След много чудене, коя да мина бързо от четеца преди почивката, започнах:

# 222
  • София
"Повелителят на мухите" е книга, която се изучава в средното училище в Америка. Абсолютна класика е.

Не съм я чела, признавам без бой, но съвсем скоро смятам да премина всички задължително изучаеми книги в училищата тук.

Сигурно е така. Аз си я купих с поредицата на Труд преди няколко години. А там случайни книги няма. Просто на мен не ми понесе  Peace като я прочетеш, сподели отзиви и ти Simple Smile

# 223
"Принцът на мъглата", Карлос Руис Сафон. Много любим мой автор. Книгата е хубава, макар че е доста кратка. Според мен темата би могла да се развие още, но кой съм аз да давам акъл на Сафон Simple Smile. Все пак си личи, че е от първите му романи.
"Повелителят на мухите" е брутална книга.... Четох я преди години и помня, че ме разтърси. Намирам я за много поучителна и предразполагаща към сериозни размишления. Обичам такива книги Simple Smile.

# 224
На тинейджърска вълна съм, чета последната книга от поредицата за Скълдъгъри Плезънт.
След "Стая" имам нужда от нещо разтоварващо.

Общи условия

Активация на акаунт