Отговори
Добре дошли в новата тема newsm71

Страница на магазини Била - промо карта, точки, акции и т.н.

Страница на магазини Карфур - адреси, промо брошури и т.н.

Страница на магазини Кауфланд + отделната тема само за Кауфланд във форума

Страница на магазини Пикадили

Страница на магазини Пени

Страница на магазини Метро

Страница на магазини CBA

Страница на магазини Фантастико - София

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Страници със събрани на едно място всички промо каталози:

Скрит текст:
Най-лесно обаче става чрез Гугъл - като напишете дадения магазин + каталог (аз пиша "била каталог" например и винаги в четвъртък сутрин знам какво ще има в магазина преди още да отида там  Peace)
promooferti.com

proomo.info

katalogpromocii.com

bg.catalog-oferta.com

uchilishtezajeni.com

Моля, без "записче", "цоп", "троп", "хоп", "и аз тук" - букетчета, усмивки и целувки  и всички техни производни ... - просто използвайте бутона (точно до бутона , когато започвате нов коментар), така няма да изтървете нищо, ще получавате винаги известия при нов отговор и ще можете да се включите по всяко едно време в забавата  Hug   bouquet

# 1
И аз оглеждам котлона с точките от Била. Обаче се чудя, защото ако взема котлон, ще трябва и съдове да купувам, а те май са скъпи. Може ли някой да ме ориентира в цените на съдовете?

# 2
  • Sunshine state
Дайте да го видя тоя котлон,че покрай нас вече няма Билла и не съм в течение..  Simple Smile
Иначе от там ми харесваха продуктите им MY-лака за коса и водата за уста са страхотни,препоръчвам ги. Лакът за коса не слепва и същевременно фиксира много добре,а водата за уста//зелената/ е много трайна и е без алкохол.  Peace

# 3
Само аз ли се заглеждам и въздишам по котлона?  Laughing До кога е промоцията, че не знам дали ще имам възможност да си го взема?

Да ти кажа честно ако не ти трябва, индукционните котлончета не са кой знае какво - в смисъл че, ние имаме от Метро, бяхме го взели на същата цена, доволна съм, защото всичко става много бързо, но не можеш да си използваш всички тенджери и тигани на него, точно защото е индукционен и трябва да са метални - да се заформи магнитно поле (как обяснявам само  ooooh! ) ... според мен е подходящ за хората на квартира, докато не се обзаведат или такива, които не готвят много и в различни съдове ...  Peace

И аз оглеждам котлона с точките от Била. Обаче се чудя, защото ако взема котлон, ще трябва и съдове да купувам, а те май са скъпи. Може ли някой да ме ориентира в цените на съдовете?

Алекс, аз имам една най-обикновена тенджера от бабата на ММ, която ставаше - просто трябва да не са алуминиеви - по принцип моето котлонче вървеше с едно магнитче, колкото кредитна карта и с него можеш да ходиш да си избираш съдове - слагаш магнитчето на обърнатия съд на дъното и ако залепне, значи става за котлончето Simple Smile

Всякакви подобни промоции, търсете из страниците на дадените вериги - ето в случая за промо точките от Била - http://www.billa.bg/Layouts/dd_bi_subseite2008.aspx?pageId=12505 … p;folderid=160348

# 4
  • София
Благодаря за новата тема!  Hug

До кога беше промоцията на куфари Венгер в Кауфланд?

# 5
  • 1st floor
Ще ми се такъв котлон, от гледна точка на  икономия на време и ток. Съдовете ми са подходящи....Само се чудя върху какво да го слагам, че да не стане пожар... newsm78 ...и дали всъщност ми трябва!  Mr. Green Печката ми е стара, с обикновени котлони. В момента имам други разходи и не виждам да ме огрее смяната й в близките 1,5-2 години  Tired, щото съм хвърлила око на един Бош, който е бая пари !

# 6
НеПоКоРнА, на най-обикновен плот, където би сложила всякакъв друг уред - няма как да стане пожар, понеже то отделя енергия само и единствено към посудата, която е върху него.

Ето една тема, в която са коментирали точно тези котлони - има още много статии из нета, ако искаш разгледай ги преди да инвестираш с него - ако съдя по твоите настоящи условия, които си споделила, взимай го  Peace

Лесно преносим е също, слагаш в кашончето, в колата и заминаваш на някъде, където има разклонител и ток  Laughing

# 7
Само да споделя набързо,гледала съм такива котлони в немски магазин и беше за доста по-малко пари.Върти  ми се нещо за около 40-50лв,ако ще е за временно ползване докато си купиш нова печка,няма смисъл да даваш 80 лв за този от Била    Peace

# 8
Благодаря за новата тема!  Hug

Ако не ме лъже паметта, до края на август.

# 9
Заповядам.  Grinning

# 10
  • Mediterraneo
Само да споделя набързо,гледала съм такива котлони в немски магазин и беше за доста по-малко пари.Върти  ми се нещо за около 40-50лв,ако ще е за временно ползване докато си купиш нова печка,няма смисъл да даваш 80 лв за този от Била    Peace

Тъкмо за 40 и няколко лв преди години си купих такъв котлон и го върнах на следващата седмица. Реших, че не си заслужава да инвестирам в нови съдове за готвене, които да пасват на котлона- като копчето и палтото  Laughing

# 11
  • 1st floor
И аз това си мислех. В немските магазини не съм гледала, но в брушурата на Метро чат-пат заглеждам...има ли разлика в бързината на загряване, в мощността?  newsm78

# 12
  • Бургас
  bouquet

# 13
Точки ще дават до 28.07 , а събраните точки могат да се използват до 11 август 2013  Peace

# 14
  • о`майна лунна нощ е
Напомням на почитателите на таблетите, че на 26 и 27 юли в Карфура има едно ню-ню за 89 лева, подобно на Кауфланското отпреди 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт