Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кажете ми само вчерашната серия по бтв-то как се води по-тяхната номерация,че да я гледам  newsm78

# 631
# 632
олеее ужас  Cry мойте съболезнования на цялото й семейство. и аз останах без думи и сърцето ми се сви  Cry

# 633
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Любов, Sad Cry мойте съболезнования миличко. Нека братчето ти почива в мир.

# 634
Лудосче smile3518Моите съболезнования на теб и семейството.Думите са излишни Cryпросто бъдете силни Hug Hug Hug Hug

# 635
Много тъжна новина...Жалко!!! Flowers Rose Flowers Rose

# 636
  • Още у мъглата ...
Не пишех днес, само четях, но ...  много тъжно Sad
Лудосче  Cry, миличка, моите съболезнования.  Братчето ти да почива в мир. Бъди силна !

# 637
Много лоша новина..  Sad Лудостче,  Hug моите съболезнования. Знай, че сега брат ти е на едно по-добро място и ще продължава да е с теб и да те наблюдава oт горе. Дръж се и бъди силна. spoko

# 638
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лудосче, съболезнования за братчето ти и от мен! Cry Да почива в мир! Flowers Rose
А на вас с майчето ти Господ да ви даде сили да издържите болката! Praynig

# 639
Ох, дано не е вярно за братчето на Лудостчето и предишния път някои от нас се заблудиха.

# 640
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, дано не е вярно за братчето на Лудостчето и предишния път някои от нас се заблудиха.
Е, как така...може ли да се заблуди човек в такова нещо.... ooooh!
Нали тя го е написала във фейса...?

# 641
  • Варненска клюкарка

Белорче,все пак няма ли да подшушнеш нещо значи,миналия ден тъй загатна и сега не мога да спя от любопитство Mr. Green
Пепи,прочетох те накрая.......Много съжалявам и аз,да почива в мир... Sad
Линко  Hug може би по-нататък. Исках и да се подкрепя с две снимки, но сега като ги търся ги няма, навремето ги бях уловила по отделно, а трябва да вървят в комплект...ще видим Wink
Аз не че имам много време за търсене, но направо се вбесявам, че повечето неща от времето на АФК вече не се откриват Rolling Eyes
Ох, а как се ядосвам, че изтриха от Ютюб сериала, чувствам се сякаш са ме окрали и са ми взели нещо много ценно и скъпо  #Cussing out

пп Сега се върнах назад и прочетох новината за Лудостчето Cry Не знам какво да кажа, те повечето думи в такъв момент са клише....сигурна съм, че мъката е огромна Cry Дано имат сили и търпение да преживеят тази болка....поклон Flowers Rose Flowers Rose

# 642
Лудостче,мойте съболезнования  Sad  братчето ти да почива в мир  Sad

# 643
Здравейте
Вани честита премяна
Поли мойте съболезнования Cry

# 644
Лудосче мойте съболезнования.Дано братчето ти е на по-добро и хубаво място и нека бди над цялото ти семейство и най-вече Господ сили да ви дава да продължите напред.

Общи условия

Активация на акаунт