Отговори
# 615
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Белорче, Hug щЪ зарадвам с анализОт, ама требе малко релакс мац...мноууу път минах, малко спах. Crazy Crazy Тотално съм изключила...муза требе...музаааа... Joy hahaha

ПослИ кЪт ми дойдЙЙЙ...шЪ сЪ изходя колмпИтентно по Санем-разпасаната. Laughing Laughing Laughing

Душкиии, Кеню до оная вечер още го таралянкаха полицайте насам-натам...аз гледах по тЮркиШ хаберите, че не беше пуснат ощИ. Даже у един от аркадашларите беА намерили сума си ти марихуана... Crazy Crazy Crazy
Ако са го пуснали е било вчера. Яз до толко вдевам тЮркиШа та да си преведем верно хабера. Whistling

Тамън бех решила да ида в елитния Бодрумски клуб да се фотнем с него...и кво? Те го окошариха...добре, че не плащах тоя безбожен вход за влизане и да се озъбим там...ни Кеню ни дявол...ама ся за догодина съм го планувала тоя клуб като първа задачка. Laughing Laughing Laughing

# 616
това за дръжката аз съм го забелязала отдавна  Mr. Green все едно за 2 различни апартамента  Joy
Ми ко си трайш като си забелязала,пфуууу много надута стана и ти нещо  Crossing Arms Mr. Green
Ренка салт кач ни даде за темата  newsm78
от де да знам че ви е толко важно  Joy аз си мисля че е нещо незначително

# 617
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да взема му туитна  Аma ne bomba  Mr. Green На моето момък  Mr. Green

# 618
  • Под Сините камъни
Ирче
Скрит текст:
там е работата,че той продължава.Сега започва да мрънка  и защо оборотите намаляли и да се сърди на нас,че не си вършим работата.Абе да не приказвам,че пак паля моторетката.
Пиши му може и да те отрази

# 619
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче
Скрит текст:
там е работата,че той продължава.Сега започва да мрънка  и защо оборотите намаляли и да се сърди на нас,че не си вършим работата.Абе да не приказвам,че пак паля моторетката.
Ми да казваш или си мълчиш,а пък си в друга орбита на шеф не можеш да угодиш и това си е  ooooh!

# 620
  • Под Сините камъни
Ирче
Скрит текст:
Ми да казваш или си мълчиш,а пък си в друга орбита на шеф не можеш да угодиш и това си е  ooooh!
оф ми незнам вече
Скрит текст:
ако ще гони някой да го гони вече и да се свършва.Кво е това пилене на нерви незнам.А вече 11 години работим заедно

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не знам ако му пиша тъй дали няма да прати някоя линейка,да ме поприбере,а тамън вчера си тръгнах от СПА-то  newsm78 Mr. Green

# 622
Привет и на другите Hug Hug Hug

Може да пишете вече колкото си искате Laughing

Жана Hugте сега ще има да ги влачат по жълтините яко Laughing

Зизу Hugнавсякъде пишеше че той и още 10 човека са пуснати Rolling Eyesпосле още пуснаха Laughing

# 623
Не знам ако му пиша тъй дали няма да прати някоя линейка,да ме поприбере,а тамън вчера си тръгнах от СПА-то  newsm78 Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 624
Рени,ааа ние не сме се и спирали  Mr. Green  И аз знам,че Кенан бил пуснат  Peace

# 625

Зизу Hugнавсякъде пишеше че той и още 10 човека са пуснати Rolling Eyesпосле още пуснаха Laughing
Еми хубаво...гечмиш олсун да му е...
Нема да спорим ся...важното е, че е излезнал, че чок резилик у Имирзалъоолу...  Crazy Crazy

# 626
  • Под Сините камъни
Боже сега прочетох във Фейса ,че на Лудосчето брат и е починал.Писала е преди 1 час.Моите съболезнования на нея и семейството и  Sad

# 627
  • София
Валия,сериалът на Чаги се казва "Приливи и отливи" и ще бъде римейк на "Ориндж Каунти".На Хазал пък ще се казва "ASK",ама така и не разбрах как се превежда баш newsm78.
Снежи, Hug
Жаниабе много храна си надонесла,тюююю,немога да стана от масата Joy
Привет на всички след мен  bouquet
Белорче,все пак няма ли да подшушнеш нещо значи,миналия ден тъй загатна и сега не мога да спя от любопитство Mr. Green
Пепи,прочетох те накрая.......Много съжалявам и аз,да почива в мир... Sad

# 628
Привет и от мен! Рядко пиша,но сега имам повод да се похваля. Снощи си прекарах много хубаво вечерта в компанията на Икси. И на живо е същата сладурка както и тук. Не можахме да се наприказваме, та накрая ни помолиха да си ходим, че им свршило раб.време. Подробности не издавам щот съм дискретна, но й се радвам много.

Поздрави и за рожденичката- пожелавам ти да имаш достатъчно от всичко  bouquet

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 15:04 от Мерисън

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е тва е много гадно,скапа ми се настроението,и направо ми е супер тъжно,милата направо толкова и съчувствам ,в такива моменти не знам какво да кажа и ще си замълча  Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт