Отговори
# 600
Ренка  Hugизядоха го твоя мъж от клюки бе значи http://magazin.milliyet.com.tr/kenan-imirzalioglu-nu-sarsan/maga … 47766/default.htm

# 601
чак тук сЪ ги отразили известните дето са писали в туитър за байрама

http://gecce.com/yazarlar/twitter-geyikleri/unlulerin-bayram-tweetleri

# 602
  • в подножието на планината

Здравейте! wavey

Снежке, Hug радвам се да те "видя"...липсваше мнооого... Heart Eyes

Вани, Hug честити дрешки!

# 603
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Таз пък Пепи шъ съ счупи от писане! Mr. Green

А дОбър ви ден!    love001   

Татарова, Зизу, добре завърнали се!  Hug

Беллорче, нали? Четейки я на мен ми стана смешно, че диспансеризираните сме навсякъде и много си приличаме с арабските принцеси. Просто нямаме техните финансови възможности. hahaha

Пухи, и аз с гледането съм стигнала някъде до 69-70 еп. Не се ядосвам толкова от съдържанието, но липсата на някакъв финал наистина е вбесяваща. Ще изгледам после и ПЕ, но и там е същата работа. Искам да видя как ще влюбят набързо Емир в Гюнеш и в каква посока са мислели продуцентите да развиват филма, че така не им се получи  Confused.
Като дойдохме на бледоликата - предната нощ си направих труда да загледам новият й сериал от линка с руските субтитри, който шефката пусна. Нямам никаква представа каква е била играта й в ПЕ, но тук момичето се справя добре. Аз бях настроена за шок и ужас след всичко, което съм изчела по неин адрес тук в темата, но нямаше такова нещо. Много ми е любопитно, като я загледам в ПЕ какви ще са ми усещанията! Sunglasses
Забелязах го по себе си, но съм сигурна, че и всички вие сте на същото мнение - АФК е филм, който трябва да бъде гледан няколко пъти, през различни периоди от време, и разбъркано да се гледа. Всеки път откриваш по нещо ново, завладяват те усещания, които не си имал при предишното гледане, защото не си знаел нещата, които знаеш сега. И така до безкрай! Няма насищане!
Впрочем стана ми смешно, ама Галето е виновна (тя обърна внимание), в последните два епизода излъчени по БТВ дръжката на вратата на 10 ап. се смени няколко пъти - ту кръгла, ту продълговата. Joy Отваря Емко на майка си - кръгла дръжка, тръгва си майка му - правоъгълна.  Joy Може и обратното да беше, ама се хилих с глас у нас, та пак ми напомниха колко съм откачена. hahaha

Улях се, ама ще излизам, та гледам да наваксам. hahaha

# 604
  • Под Сините камъни
Профче нямам настроение душа.Само проблеми,а пък без вас не мога.Нещо ново да има  newsm78

# 605
що никой не мЪ отразява бе ейййййййййй SadсърдЪ сЪ пък ЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Hug Hug Hug

http://televizyongazetesi.com/hazal-kaya-hakkinda-yeni-sevgili-i … tter#.UgS3Oz9tZco

изчезвам по задачки  Hug Hug Hug Hug Hug

# 606
  • в подножието на планината
Зизу, добре дошла! Hug

Хазал е като слънчице... Heart Eyes

Изчезвам по задачки и да не пишете много... Mr. Green

# 607
  • Под Сините камъни

Скрит текст:

Жани  Hug

# 608
Пепи  Hug мила,няма нищо ново  spoko

Профи,аз още не съм се заглеждала в дръжките,ама виж като каза и това ще направя.

Гизем не ми допадна играта й,не ме впечатли,не беше и зле,но не ме докосна с играта си.Не съм я гледала в новия й сериал,тъй че не знам сега как е.

# 609
  • Под Сините камъни
Наденце сега прочетох че днес си рожденничка.Честит рожден ден от мен
Скрит текст:

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пепини Hug хабери йок ,ядосват ли та още тия лоши хора значи ,хич не ги анализирай много щот няма смисъл,шефовете винаги са прави ,това е  ooooh!
Не си го слагай присърце,щот той казал,при него минало,заминало ,а ти си пилиш нервите ,аз като ме навестят някой път и само викам да,пък даже и не чувам някой неща,и той с идеята,че го слушам задълбочено  Mr. Green
Жани,кой пък не те отразява тебе,я чак у туитър та поздравих ама ха  Naughty Mr. Green
Проф ми как то толко пъти я тресна тая врата ,как да е като в началото и тая дръжка я тоя я стиска,я Джансуто,я Хандела тя как да оцелее  Mr. Green

# 611
  • София !

Скрит текст:

Жани  Hug

Гуш , гуш  Hug  Hug

# 612
Оф,като видя да пише new или yeni и като отворя и излезе къщата или някой декор и...  #2gunfire  Mr. Green

# 613
това за дръжката аз съм го забелязала отдавна  Mr. Green все едно за 2 различни апартамента  Joy

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
това за дръжката аз съм го забелязала отдавна  Mr. Green все едно за 2 различни апартамента  Joy
Ми ко си трайш като си забелязала,пфуууу много надута стана и ти нещо  Crossing Arms Mr. Green
Ренка салт кач ни даде за темата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт