Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли безопасно да използвам бадемoво масло по време на бременност за предотвратяване на стрии?
Какво представлява таласамията и дефицитът на глюкозо-6-фосфат?
Какви са симптомите и лечението на анмията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли безопасно да използвам бадемoво масло по време на бременност за предотвратяване на стрии?
Използването на бадемoво масло по време на бременност за предотвратяване на стрии е често срещана практика. Маслото е богато на витамин Е и естествени мастни киселини, които хидратират кожата и поддържат нейната еластичност. Важно е да изберете нерафинирано и непарфюмирано бадемoво масло, за да сведете до минимум риска от алергични реакции. Преди да започнете да го използвате, препоръчително е да се консултирате с вашия лекар или акушерка, за да потвърдите безопасността на продукта за вас и вашето бебе.
-
Какво представлява таласамията и дефицитът на глюкозо-6-фосфат?
Таласамията е генетично заболяване, характеризиращо се с намалено производство на хемоглобин. Има различни видове таласемия, като бета/минор е една от тях. Дефицитът на глюкозо-6-фосфат е друг вид анемия, която може да се комбинира с таласемия. И двете състояния изискват специализирано лечение и редовно проследяване от медицински специалисти.
-
Какви са симптомите и лечението на анмията?
-
Какви са препоръките за хранене при желязодефицитна анемия?
-
Какво представлява прегледът на 4D по време на бременност?

Че трябва да се гледа и заплатата да е прилична, все пак ще работи само мъжът ми, аз нямам стаж и за майчинство...
Да те заболи главата направо! Но живи и здрави всички ще намерим решения на проблемите си. А, и ако дойдеш в Пловдив ще сме си съгражданки. 

). знам, че е тъпо и принципно съм много против да се лъже за болести, ама какво да правя. Дайте ми съвет.