PrettyBox & Pinks Beauty Box - 2

• 37 993
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
На мен ми се струва, че в темата тече усилена реклама на Притито . Но  въпреки това мненията показват коя е по-добрата кутия.  Peace

# 556
На мен ми се струва, че в темата тече усилена реклама на Притито . Но  въпреки това мненията показват коя е по-добрата кутия.  Peace

и аз имам едно такова усещане - в крайна сметка хората могат сами да преценяват, ненужно е едни и същи потребители да пишат през пост едно и също нещо - не за друго, но то ще изчезне, а те ще почиват  Wink

# 557
Всеки си решава коя кутия да си вземе и какво може да си позволи. Аз съм доволна от Пинкс и не смятам да давам 25 лв. за Прити освен ако продуктите наистина много ми харесат. Хайде да престанем с рекламите и споровете Stop
Все още чакам да излезе ревю за Притито, защото ми е интересно подробно да видя какво са предложили този път.
Днес ще пробвам шампоана и балсама на Джон Фрида и ще пиша отзиви.  Hug

# 558
Аз мога да напиша отзиви само за двата крема на Биотрейд ли беше че вече забравих, извинете ме  Embarassed
Този с хайвера хич не ми хареса, но то си е до кожа. При мен първоначално попи, но след известно време направо ми стана мазно лицето,  ама много мазно, все едно крема излиза на повърхността  Sick
Другия лилавия и преди съм го пробвала, имах няколко мостри от него и ми харесва, но предпочитам малко по-висок клас козметика и едва ли ще си купя самия крем.
Тези мостри на фон дьо тените Нормадерм много ме дразнят. Бях събрала сигурно 5-6 от списания в къщи и всички са един и същи нюанс - този в кутията, който за мен е толковааааа тъмен, че въобще не успях да добия представа за самия фон дьо тен при положение, че се наложи веднага да го измия  Sad
Тия по аптеките нещо почнаха да се скъпят на мостри напоследък.
Преди все имаше по стилажите минаваш и си вземаш. Сега трябва да ходя да питам или са ги сложили зад стъкло и не дават  ooooh! В мола видях същата кутия като с продукти на Виши, не че ми трябва, ама досадно я бяха сложили зад стъклото на касата  Crossing Arms

# 559
  • Варна

Тия по аптеките нещо почнаха да се скъпят на мостри напоследък.
Преди все имаше по стилажите минаваш и си вземаш. Сега трябва да ходя да питам или са ги сложили зад стъкло и не дават  ooooh! В мола видях същата кутия като с продукти на Виши, не че ми трябва, ама досадно я бяха сложили зад стъклото на касата  Crossing Arms
И по този повод Wink
http://allthemall.net/produkti/vichy-startira-kampaniya-za-testv … ite-predi-pokupka

# 560
Благодаря много за информацията! Засега май няма продукт на Виши, от който да не съм разочарован, но може да им дам още един шанс...

# 561

В смисъл? На мен ми се струва точно обратното, затова и реших все пак да споделя моето мнение, което явно е различно от на повечето участнички.  Wink

# 562
  • София
Ти не просто го изказа, а го написа 5 пъти Stop Разбрахме ти идеята и повечето май не сме съгласни.

# 563
Ти не просто го изказа, а го написа 5 пъти Stop Разбрахме ти идеята и повечето май не сме съгласни.
Определено!

# 564
  • София
Ако на някого му е любопитно съдържанието на PrettyBox  - http://mybeautymadness.bg-damma.com/2013/09/25/prettybox-september-video/

До Пинкс не се вредих този месец и не мога да направя разликата в съдържанието, но ценовата разлика не е малка и според мен това е причината за негативното отношение към Прити, а не продуктите вътре  Peace

# 565
  • София
На мен основно ми харесва в Пинкса, че няма декоративна козметика. Такава предпочитам да си купувам, доколкото въобще ползвам. Също така не харесвам био козметиките, които често слагат в Бютито. Затова моят избор /за сега/ е Пинкс Laughing

# 566
Циндил - Пиндил, интересно ми е защо не обичаш био козметика  Rolling Eyes ? Поне знаеш, че е от натурални съставки и едва ли ще ти навреди. Единственото гадно е, че аромата не винаги е от най-хубавите.

# 567
  • София
Не ми харесва усещането върху кожата ми и отделно миризмата. Досега не съм попаднала на био козметика, която да я свърша докрай. Само за душ геловете правя изключение.

# 568
За мен продуктите в последните от двете кутии доста си приличат - мини шампоан и балсам (Да, Джон Фрида са малко по-евтини, но пък самите продукти се оказаха доста добри), масло за коса, мостри на продукти за лице (при едните са био, но пък при другите има и сравнително скъпа аптечна козметика и са повече).
Голямата разлика, която дава 2/3 от цената отгоре при Прити е декоративната козметика и аксесоара. От това, което видях аксесоара, колкото и да е  приятен като идея, е  от най-простите. Принципно съм с две ръце за декоративаната козметика, но си е риск - дали ще ти хареса цвета, дали ще ти отива и т.н., а и половинките импровизирани кутийки с цветен прах някак не ме хвърлят във възторг. Все пак бих ги пробвала, но не всеки месец, нали.

И на мен не ми харесва био козметиката. По принцип това не е типа продукт, който бих си купила в пълен размер. Обикновено това е оскъпена козметика с недоказани качества, на която главното достойнство не е, че ще помогне, а че няма да навреди (евентуално, докато някой не включи алармата, че има и естествени вредни продукти)... Често дори не е толкова био, колкото хората очакват. Да, зная, голяма част от козметиката  по магазините и дори по аптеките също е със съмнителни ефекти, но това само ги поставя на едно ниво.

# 569
И по този повод Wink
http://allthemall.net/produkti/vichy-startira-kampaniya-za-testv … ite-predi-pokupka
[/quote]

Съдържанието на една от кутиите. За съжаление само едната мостра на крем е подходяща за мен. При получаване се попълва и малка анкетна карта  Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт