PrettyBox & Pinks Beauty Box - 2

• 38 002
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
И да не беше писала, аз видях други 2 кутии на живо Wink  И не съм за 5 мостри, въпроса е принципен  Peace

# 541
  • София
Хареса ми кутията, но 25 лева са ми много ..
Да, този път са се постарали значително, но 25 лв минава и моята психологическа граница Simple Smile

+1  Mr. Green

Определено.  Naughty

# 542
Аз писах, за да споделя, а какво се получи? За два тестера допълнително възникнаха такива полемики  Confused
Поръчах кутията, за да си направя личен подарък за предстоящия ми рожден ден. За мен е изненада и ми достави радост както очакването, така и самите продукти. Специално исках да пробвам двата предварително промотирани продукта в сайта.
Единствено разочарование е аксесоара, който меко казано е странен.
Е, чудесно е, че ти си доволна и така и другите могат да преценят дали биха били:)
А за аксесоарите си мислех, че е чудесно, че подкрепят човек, който лично си ги прави (вместо да си купят някои масови от Китай), но трудно ще смогне с добри неща  за десетки кутии...

# 543
Тези ампули на биодерма са доста икономични - една я ползвах два пъти и има още вътре - не знам колко.
Иска ми се да сложат ампули и на Юсерин - филърите да ги пробвам  Praynig

# 544
Аз пък съм супер доволна от Прити този месец! Има от всичко:

Скрит текст:
кремове, шампоан и балсам, декоративна козметика, аксесоар!....

Аз нямам безполезни сашета (всичко е в пълен или делукс размер) и кутията според мен е прекрасна.  Heart Eyes

Поръчах си и кутията на Пинкс този месец, не е лоша, но нито мацките са толкова любезни, нито пристига навреме - моята я получих чак в понеделник. От нея единствено ми харесаха маслото за коса и ампулите.

Много от вас си поръчват Пинкс само заради по-ниската цена, но все пак с абонамент цените се изравняват.  Rolling Eyes

# 545
Горе-долу така се получава аз го смятах малко над 16 лв. идва Притито ако се абонираш за цяла година, но пък трябва да дадеш парите на куп, което понякога не е много лесно.
На мен Пинкса ми харесва и Притито не е лошо, но не мисля да давам по 31 лв за кутии на месец, затова си избирам Пинкса  Grinning
Техните кутии до сега всичките ми харесват, нищо че имам само последната, за мен не е проблем, че няма декоративна козметика, макар че би ме зарадвало, а пък и всеки месец е различен - другия може да има  Grinning

# 546
  • Бургас / София
Как така се изравняват 3 месеца от Пинкс са равни на 45 лева, а при Прети са 60  Peace

# 547
Годишният абонамент при Прити излиза малко над 16лв. За мен техните кутии (в момента) са много по-добри.  Peace

# 548
Не знам, аз не виждам голяма разлика специално при последните кутии...
А дори при абонамент цените не се изравняват, да не говорим, че има огромна разлика между 15 лева всеки месец и 200 лева накуп. А и като се има предвид шегата, която си направиха с клиентите си за първата кутия(25 лева почти само за безплатни мострички), не бих рискувала абонамент за година. Замислям се дали да не пробвам тримесечния, все пак...

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 11:59 от *Coraline*

# 549
И Прити и Пинкс си имат кусури, спор няма.

Първата кутия на Прити може да беше слаба (това все пак беше кога? Март?), но какво да кажем за увеличението на Пинкс с 50% и последвалата доста слаба кутия?

15лв е почти същото като 16лв, но и съдържанието на двете е несравнимо.

# 550
  • Варна
Е, не можеш да твърдиш, че кутията на Пинкс е доста слаба този месец. Какво ще кажеш за двойната кутия през юли НА СЪЩАТА ЦЕНА? Wink

# 551
Сравнена с Прити за мен е слаба, въпреки, че ми харесаха част от нещата - олиото за коса и ампулите са прекрасни Simple Smile

За двойната кутия за съжаление не успях да се вредя. Признавам, много е добра! Да видим какво ще измислят за Декември-Януари. Simple Smile

# 552
  • Пловдив
И Прити и Пинкс си имат кусури, спор няма.

Първата кутия на Прити може да беше слаба (това все пак беше кога? Март?), но какво да кажем за увеличението на Пинкс с 50% и последвалата доста слаба кутия?

Септемврийската Пинкс изобщо не е слаба - масово хората се подвеждат, защото я сравняват с двойната преди това, която пък беше и 10 лв. Като цяло Пинкса тръгнаха много добре и за момента, въпреки увеличението, са по-добрият вариант за мен - и от към цена, и от към предлагани продукти! Peace

# 553
  • Бургас / София
И за мен Пинкс е много по-добра . Коледната кутия ще е много добра според мен Simple Smile

# 554
За мен Пинкса не беше слаба - на мен много ми хареса - съдържа все продукти, които бих ползвала с удоволствие - само нормадерма няма да ми влезе в употреба, ама пък затова си имам племенница, парфюма женския го подарих на приятелка, мъжките много ме зарадваха, сега мъжа ми ще каже дали му харесват или не и като дойде време за нов парфюм ще ми е по-лесно да му купя подарък примерно  Grinning
Освен това 200 лв си е доста нагажиращо за цяла година. А ако се абонирам и после нивото падне рязко - кво правим.....
При Пинкс съм с 12 месечен абонамент по 15 лв. на месец, мога да се откажа по всяко време и нищо не губя.
Имах известни надежди там да има абонамент като при Притито и цената да падне до 10 лв. за 12 месеца да речем и бих се възползвала при този вариант и с предварително плащане, ама Притито не бих  Stop
Виж коледна Прити може да си поръчам освен ако не сглупят да я пуснат делукс за 35 лв.  Mr. Green
Междо другото моя приятелка си поръчва от тях Мемеме хайлайтъра. Плати освен неговата цена и още 3-5 лв. за куриер, не помня колко, но освен него й пратиха доста мостри и тя остана много доволна. Макар, че ако ме беше почакала да й го купя Ме ме ме-то от Амазон щеше да й излезе само 13 лв. ама без мострите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт