PrettyBox & Pinks Beauty Box - 2

• 38 003
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за отговорите, момичета   bouquet

# 511
Момичета, някоя от вас поръчала ли си е Притито?  Rolling Eyes Гледам, че от утре почват да ги разнасят и ще ми е много интересно да споделите какво има в нея този път. Аз се въздържах да си я взема.
А, и да споделя, че съм много доволна от Виши Нормадерм 3 в 1. Почиства ми кожата нежно, без да имам чувството, че ми се опъва после и е суха. Иначе от крема за хидратация нямам никакъв ефект, но това 3 в 1 ми стана любимо. 5-6 дена го ползвах вече, а има още доста в тестера.  Hug

# 512
Последно - може ли да се направи абонамент за 1 кутия? На общите условия пише само 3, 6 или 12. Thinking Аз мисля да дам шанс, но няма да е за следващия месец. Ще изчакам някой по-паричен момент. Също така искам да питам - попълва ли се анкета за предпочитаните продукти? Аз например съм със суха кожа и не бих се зарадвала да ми пращат продукти за акнеична кожа... Confused

# 513
  • София
Да, може за 1 кутия абонамент. Като почнеш да си попълваш данните, ще ти го даде като опция в едно прозорче. Отделно си попълваш бюти профил, но няма гаранция, че няма да получиш някой неподходящ продукт. Вариантите за избор не са във всяка кутия  Peace

# 514
И аз съм доволна от шампоана и балсама на Джон Фрида, макар че не са нещо уникално и не бих си ги купила в пълен размер. Правят обем действително, но аз нямам нужда от това.
И маслото за коса ми хареса, но се чудя как точно да го използвам. Засега го нанасям върху влажна коса и тя наистина изсъхва по-бързо. Обаче четох, че някои от вас го смесват с балсама, намирате ли разлика в ефекта?
Останалите неща още не съм ги пробвала и се чудя за абонамента. Има ли такива от вас, които още си чакат реда за да се абонират? Мисля си, че като цяло отзивите от настоящата кутия са по-скоро отрицателни и се надявам, че Пинкса ще се опитат да направят следващата кутия по-силна. Дано не си остана с надеждите  Laughing Чудя се дали сега да се абонирам или следващия месец, за 3 месеца, интересно ми е как ще се представят занапред от Пинкса...

# 515
сегашната кутия на Пинкс е добра , доста хора я сравняват с предната която беше двойна.

# 516
Ако визираш моите думи, разбирам, но личните ми впечатления сочат обратното.
Всеки сам си решава, разбира се. Simple Smile

Иначе и на мен ми е интересно да видя какво има в Прити кутиите, чакам отзиви.

# 517
  • Пловдив
Здравейте!
Съвсем импулсивно в неделя си поръчах за първи път от този тип кутии, в случая PrettyBox. Днес сутринта я получих и съм много доволна. Бих поръчала и следващия месец!   Heart Eyes

# 518
  • Варна
Здравейте!
Съвсем импулсивно в неделя си поръчах за първи път от този тип кутии, в случая PrettyBox. Днес сутринта я получих и съм много доволна. Бих поръчала и следващия месец!   Heart Eyes
Може ли да споделиш продуктите?

# 519
Здравейте!
Може ли да споделиш продуктите?

+1 Praynig

# 520
  • Пловдив
Пиша в скрит текст, за да не развалям изненадата за тези, които чакат също кутията.

Скрит текст:
http://prikachi.com/images.php?images/662/6592662M.jpg

1. Шампоан/70ml/ и балсам /50ml/на KEUNE VITAL NITRITION -
2. Лак за нокти на MeMeME - пълен размер
3. Минерални сенки за очи на BM - 1 гр
4. Дневен, нощен и околочен крем  на Rhamnia bynata с масло от облепиха- по 3 мл всеки
5. Ръчно изработен сапун Freen - цитрус - 30 гр
6. Арганово масло Freen - 5 мл
7. Брошка от кожа от Radina D'amore
8. 4 маски за лице на Montagne Jeunesse
9. Мостра на ФДТ Maxfactor Face Finity 3in1

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 11:35 от Mira_V

# 521
  • Бургас / София
Хареса ми кутията, но 25 лева са ми много ..

# 522
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

+1

# 523
  • София
Да, този път са се постарали значително, но 25 лв минава и моята психологическа граница Simple Smile

# 524
  • Berlin
Половината марки се повтарят отново, а тия аксесоари според мен не са голямо попадение.

Общи условия

Активация на акаунт