KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 679
  • 725
  •   1
Отговори

Участват: Кенан Имирзалъолу, Бергюзар Корел, Четин Текиндор, Юрдаер Окур, Ръза Коджаолу, Шебнем Дилигил, Лейля Лидиа Туутлу, Елиф Сонмез, Улуш Туна Аштепе, Дживан Джанова, Ата Берк Мутлу, Мелике Ипек Ялова, Еркан Авджъ и други.

Жанр: Драма

Продукция: Ай Япъм

Режисьор: Улуч Байрактар и Джем Карджъ

Сценаристи: Сема Ергеникон и Ейлем Джанполат

Музика: Тойгар Ъшъклъ

РЕЗЮМЕ:

Някои хора се раждат герои, други по-късно стават такива, като Махир. 1970 г. - Назиф Кара има щастлив живот и семейство, но всичко се променя, когато е обвинен в убийството на главния прокурор, което не е извършил. В началото най-големият му син Махир е сигурен, че това е недоразумение, но постепепно разбира, че е добре подготвена клопка. На Назиф му е постановена смъртна присъда. Махир прави всичко възможно, за да намери истинския убиец и да спаси баща си от бесилката. С помощта на семеен приятел, той успява да влезе в съда като стажант-адвокат при съдия Фериде Шадооулу. Насред всичко това се появява и една невъзможна любов.

Сериите на турски

Снимки от сериала!

Излъчва се всеки понеделник по Atv от 20:00 часа

НАГРАДИ

Асоциацията на Радио-телевизионните журналисти (RTGD)

Най-добър актьор
и най-добра актриса - Кенан Имирзалъолу
и Бергюзар Корел.

Аяклигазет

Най-добър сериал, най-добър главен актьор (Кенан И.),
най-добра главна актриса (Бергюзар К.),
най-добра поддържаща мъжка роля (Юрдаер Окур),
най-добра музика, най-добра режисура,
операторско майсторство.

Seoul International Drama Awards

Най-добър сериал

Antalya Televizyon Ödülleri

Най-добър сериал, най-добра главна мъжка роля (Кенан И.)

Altın Aslan Ödülleri   

Най-добър сериал, най-добър главен актьор (Кенан И.),
най-добра главна актриса (Бергюзар К.),
най-добра поддържаща мъжка роля (Р. Коджаоулу)
Най-добра продуцентска къща (Ай Япъм)

ДОБРЕ ДОШЛИ И
ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА!!!

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 17:01 от ·٠•Snejka•٠·

# 1
  • Пловдив
·٠•Snejka•٠· , благодаря за новата тема!
 Hug
Ехооо, никой ли не гледа тази вечер?! Rolling Eyes

# 2
 newsm57 съжалява,че не мога да помогна с превода,остава да чакаме.Иначе аз не гледам трейлъри и не чета подсказки,така,че и днес не съм гледала.

# 3
  • Мюнхен
Благодаря много за новата тема!

# 4
Здравейте! Има ли ново за екип за превод на филма?

# 5
  • Плевен
Запис.  Hug Аке се превежда от англйски мога да помогна

# 6
Може би трябва да се говори с момичетата от "Asi-bg.com." Може те да са в течение на нещата.

# 7
# 8
# 9
Рейтинг

TOTAL

1   O SES TURKIYE   STAR TV   10,38   27,46
2   KARADAYI   ATV                   10,01   26,36

AB

1   O SES TURKIYE   STAR TV   11,51   33,72
2   KARADAYI   ATV                     9,84   28,48

# 10
  • Плевен
Може би трябва да се говори с момичетата от "Asi-bg.com." Може те да са в течение на нещата.
Във viki има около 70% с английски субтитри. Ако може там да правим български, но не знам как става- дали трябва да се свържем с някой

# 11
  • гр.Добрич
Здравейте на всички в темичката. Започнах да гледам филма по ТВ7 и много ми хареса. Естествено както Езел, няма спиране. Намерих преведени сериийките в Дейли моушън, но след 12 епизод става някакво объркване и не мога да се ориентирам. Пробвах да си направя регистрация в Аси-бг, но ми разрешава.

# 12
"Север - Юг" беше преведен във" VIKI". Ако трябва да се питат тези, които са работили върху този филм. Аз до колкото разбрах преводача заминал за чужбина и няма преводач.

# 13
  • БГ
Здравейте,Хулиганки Peace
Но снощната серия май ви е оставила без думи Tired
Аз не можах да гледам, забиваше толкова идиотски при мен,че дори волското ми търпение,което проявявам при други ситуации се предаде.
Но днес ще си изгледам серийката,която е сложила Валя Hugблагодаря ,мила!
Обаче от клиповете на Delyna  bouquet май ще бъда разочарована от Фери и решенията й newsm78
Ама как играе Берг,а  Heart Eyes чудесна е направо!А и Кенан не й остъпва също ,де!
Вярвате ли още в добрия край на сериала newsm78... аз нещо губя надежда Tired...като знам нравите на мъжете им дали Махир ще "преглътне" този годеж.. не съм много уверена в това,но дано ме изненадат сценаристите

# 14
Здравейте хулиганки! Hug
Снеже  Heart Eyes благодаря за темата!  bouquet
Благодаря и на всички дружки за всичко, свързано с този готин сериал!  bouquet
Диме  Hug аз все пак вярвам, че ще се съберат накрая ... такава голяма любов не се среща често ... но преди това трябва Фериде да разбере що за човек е собствения и баща, едва тогава няма да има скрупули и може да се изправи пред семейството си. Peace
Хубава вечер, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт