Лакове за нокти- 83

• 66 788
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • Belgium

Да предложите такова жълто като на Джей Ло?  Mr. Green

Долс, жълт неон ли търсиш? Flormar 420 е прекрасен, с бяла основа дава още по очеизваждащ ефект  Laughing

Аз съм с есенна комбинация - по принцип не харесвам особено оранжевото, но така ноктите ми приличат на тиква, поръсена с канела и пудра захар  Heart Eyes

Скрит текст:

# 211
Лу, страхотен ти е оранжевия маникюр  Crazy

А аз да споделя поста си по повод днешния световен ден http://iiv-mortisha.blogspot.com/2013/10/opi-i-think-in-pink-opi … u-glitter-be.html

# 212
  • МАРС
Лу, много са сладки, като тиквен сладкиш наистина.
Кръгчета си бях купила от Карфур за стотинки, търсиш при канцеларски материали, наричат се кръгчета за укрепване на перфорирана хартия. Peace

# 213
След като отминаха възхвалите по Stay the night го сложих най-сетне и аз. Mr. Green
Никак не съм очарована, не знам защо. newsm78

Ивче, вероятно си се наситила на пясъци. Ако го беше видяла него първи пясък, без последващите излезли след него красоти, може би повече щеше да се очароваш. Аз миналата година много го харесвах, сега го видях в блога ти и като го сложих също се зачудих какво толкова съм се прехласвала. Simple Smile

# 214
# 215
  • София
Аз тия дни съм на лакова вълна. Вчера взех 2 флормарски, възползвах се и от офертата на Голден роуз и се обзаведох с 3 на цената на 2, днеш уж да се разходя и какво - хайде още 3 гоудън роуз Grinning скоро очаквайте снимки!

# 216
  • София

Tрайни ли са лаковете?

# 217
  • sofiq
аз съм с гел и при мен всички лакове са трайни,незнам как ще са на естествени  нокти Peace

# 218
Мили дами , някоя от вас ще посети ли Арена на красотата утре ? Бих искала да помоля за 1-2 нещица , ако е удобно.... Praynig
Пращам паричките веднага. Peace

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 20:40 от steffi1

# 219
  • София
Включвам се да похваля пясъка на Перфект S67, учудващо добра трайност показва при мен. Дори миже би по-добра от ОПИ и Зоя.
На последната снимка е на два дни. Въпреки домакинската работа, няма износване.
Не мога съвсем да се възприема с цвета, прекалено ми се слива, но пък околните го харесват много на ръката ми.
На първата снимка е без светкавица в стая, на втората със светкавица, а на третата е на слънце на втория ден.
Скрит текст:

# 220
  • МАРС
Зелено фолио с меден брокат, мнооого труден за хващане, лакът добре излезе де, но броката е по-блестящ.

# 221
Да се похваля и тук с придобивките от Арената. Flutter
Скрит текст:

Скрит текст:

http://3.bp.blogspot.com/-NEW30wHhU28/Uj-Ht1FNpgI/AAAAAAAACfM/mx … +Nails+2+copy.jpg

# 222
  • София
- снимката е от интернет

# 223
Търся си черен метален лак. Коя марка предлага такъв?
Води се black metalic.

# 224
Здравейте, лакирах се с Шанел-Табу. Отново се влюбих в този лак Heart Eyes Днес нанесох и една нова основа на Сефора 3 в 1, която вчера си взех, даже и като топ я сложих. Много блясък придаде тя, но за съжаление не мога да снимам добре цвета. Цяла фотосесия направих и не ми харесва. Може би, защото снимам и от телефона.

Общи условия

Активация на акаунт