. От сега нататък може да имаш някакви пориви, но те ще са все по-рядко и ще отминават все по-бързо. Няма да се даваш на едни цигари я
сложна работа! Най-голямо изпитание за мен е, когато някой в семейството се разболее, особено децата. В такъв момент...не искам и да мисля и не мисля де.
Много съм щастлива, че отказвам тази гадост от живота си, която две години ми обираше джобните за училище и закуската ми беше солети или нищо...Лятото не можех да си спестя нито лев за дрехи или глезотийки, защото парите които ми даваха нашите ДО СТОТИНКА ГИ ДАВАХ ЗА СКАПАНИТЕ ПАПИРОСИ... Плюс това не можех да се концентрирам и меришех на пепелик. Срам ме беше да ме гледат хората с цигара, срамувах се от този гаден порок, но ме беше страх да се изправя срещу него д не би да напълнея... Пълна глупост. Не ми се пушеше първите два дни изобщо.. с това може би разбирам митовете за 3-те дни, след втория ден е малко гадно... но с пиене на повече течности и развлечение спираш да обръщаш внимане на наркоманчето в главата ти! Желая успех на всички с това начинание, знайте че няма нищо по-хубаво от това да си НЕПУШАЧ, това означава да не си зависим от някква гадна отрова, наречена никотин! Между другото тази година ще съм абитуриентка (да не си помислите, че съм на 13
, но от 16 годишна пушех, две години тровене не е никак малко...)
Нека съм първа-пропуших ги, защото мислех, че ще ми помогнат да превъзмогна едно момче, но с нищо не ми помогнаха, само пристрастяването ми към тях остана..Попринцип съм с ниско кръвно и през тези две години изобщо не ми се отрязяваха добре цигарите сутрин на гладно. Много съм се чудила на хората, които с отварянето на очите мислят да запалят. Второ-не съм привърженик на кафето пък и ако пиех получавах сърцебиене, вдигаше ми се страшно кръвното, припушваше ми се мнооого и след като изпушех една цигара ми падаше прекарено кръвното и ми причерняваше понякога. Последните няколко месеца преди окончателно да ги спра имаше дни, в които не ми се пушеше цял ден, но вечерта не издържах и си наваксвах за целия ден. Но най-често през втората година, ако пушех дебела цигара не можех да я допушвам цялата-пушех я до половината, гасях я и после си я допушвах. За разлика от моите приятелки, които пушеха две една след друга.. После и с тънките така ставаше. Последната кутия, която си купих беше Merilyn синя.. 3,3,3 а последната сигара Carelia slim бяла 1,1,1
Пушех 14-15 год., като ги спирах по време на бременностите си. Да ме пита някой за кой дявол пак ги започвах ама...
То кой ли иска де.
Пушех 14-15 год., като ги спирах по време на бременностите си. Да ме пита някой за кой дявол пак ги започвах ама...
То кой ли иска де.
Нека съм първа-пропуших ги, защото мислех, че ще ми помогнат да превъзмогна едно момче, но с нищо не ми помогнаха, само пристрастяването ми към тях остана..Попринцип съм с ниско кръвно и през тези две години изобщо не ми се отрязяваха добре цигарите сутрин на гладно. Много съм се чудила на хората, които с отварянето на очите мислят да запалят. Второ-не съм привърженик на кафето пък и ако пиех получавах сърцебиене, вдигаше ми се страшно кръвното, припушваше ми се мнооого и след като изпушех една цигара ми падаше прекарено кръвното и ми причерняваше понякога. Последните няколко месеца преди окончателно да ги спра имаше дни, в които не ми се пушеше цял ден, но вечерта не издържах и си наваксвах за целия ден. Но най-често през втората година, ако пушех дебела цигара не можех да я допушвам цялата-пушех я до половината, гасях я и после си я допушвах. За разлика от моите приятелки, които пушеха две една след друга.. После и с тънките така ставаше. Последната кутия, която си купих беше Merilyn синя.. 3,3,3 а последната сигара Carelia slim бяла 1,1,1
Иначе и аз съм с много ниско кръвно и пия много кафета.Горещите лета направо ми разказваха играта...
Обаче работи наистина, стига дечковците ви да са поне на 10г.
Препоръчани теми