Писмо до Дядо Коледа или каква козметика мечтая да намеря под елхата!-2 част

• 13 768
  • 108
  •   1
Отговори
Идва време да пишем писмата и да споделим на глас козметичните си мечти, които някак да се материализират и да се настанят удобно под украсената елха. Добрия Старец, разбирайте всяко същество от мъжки пол, намиращо се близо до вас/ гаджета, маджета, татковци, батковци, съпрузи, любовници, а защо не и всички заедно Mr. Green/ сбъдва мечтите и носи желаните неща, така че не се смущавайте, срамувайте и не стискайте писалките, разбирай клавиатурите и пишете. Сега му е времето!
Позволено е да да желае всичко, но е важно то да е все пак свързано с козметика. Whistling Парфюми, гримове, уреди от инквизицията като миглоизвивачки, клещи за педикюр и вакуумни масажори също влизат тук! Wink Силикона?! Даааа може, важен е за някои!
Може да е много наведнъж, може да е малко, но редовно, разбирай всеки ден по едно желание придружено от снимка, линк или някакви помощни материали. Дядо Коледа, разбирай изброените по-горе, е все пак старец и се сеща трудно кои са миглите на Ардел и може да  вземе да донесе миглите на Адел, а това би било кофти за него, защото ще остане без вино и топла камина в онази прекрасна нощ.
Линка към тази може би майтапчийска, но и не съвсем тема е важно да бъде разпратен навременно на лични, служебни пощи, таблети преносими, стационарни и всякакви такива иновативни джаджи. Все пак трябва си подсещане кой какво, защо?! Whistling Whistling Whistling
А и още един полезен съвет, направете тази тема начална страница на браузъра си и никога не го загасяйте, махнете и "спането" няма да изхарчи много ток. Има две причини за това, вижда се какви са желанията и има чудно оправдание "Скъпи виж колко съм скромна, погледни и тук се цитират имената на околните съфорумки, колко са алчни и какви неща искат, пфу срама нямат значи!" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Отпуснете душите си и показвайте всичко мечтано, без значение дали съществува, колко струва, какво количество е и колко точно ексцентрично е!
Дано пък нещата станат!

п.п. Който прочете този чаршаф по-горе съм сигурна, че ще получи супер готин подарък за преумората.

Старата тема.

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 16:57 от densi

# 1
Първа!
Аз съм скрооооооооомна и искам като първо желание едно скромно червилце. YSL Rouge Volupte Shine-Fuchsia in Rage.
п.с. Супер тема, Денси Simple Smile

# 2
  • Велико Търново
Надявам се,че ще го намеря под елхата/бегло съм го споменала на две места/ww.shopmania.bg/parfiumi/p-coco-mademoiselle-parfum-7-5ml-0-25oz … arf-539-m-5518295,ако не ще се наложи сама да си го оставя под елхата и ще се направя на изненадана Heart Eyes

# 3
siska79, чистия парфюм на Коко Мадмоазел ли искаш или ЕДП версията?

# 4
  • виртуално
искам:

# 5
  • Велико Търново
Денси,ЕДП Simple Smile
Аз и други работи искам,ама това като за начало да се включа в темата Heart Eyes

# 6
 Hug Дано го имаш! Другите дами също! Hug
Пускайте, пускайте не се смущавайте! Да се радваме на красоти!

Аз искам  Heart Eyes

# 7
  • София
Hug Дано го имаш! Другите дами също! Hug
Пускайте, пускайте не се смущавайте! Да се радваме на красоти!

Аз искам  Heart Eyes

Това определено е и моето Коледно желание.

Бих се зарадвала и на тази красота  Crazy

She Wolf Tom Ford

# 8
  • Манчестър
Аз съм скромна...само една чанта Furla и едно лакче Dior.

# 9
Първата ми мисъл бе за палитрата на Lorac Pro Palette, която само заглеждам, а така и не купувам, така че не бих имала нищо против някой да ми я подари:

После ще допълвам
Whistling

# 10
  • Torino,IT
Бих искала

# 11
  • Пловдив
От една година тежко въздишам по Гареднията newsm03

# 12
И аз много го искам  Heart Eyes

# 13
  • Бургас