Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 408
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
Я кажете какво ползвате за компактна пудра? Имам четка, взех си и едно тампонче но нещо не става

В момента, като основа ползвам цвят 02 на този продукт:

След това ползвам прозрачната матираща пудра Ben Nye, нанесена с метеоритната четка:

И за финал минавам с компактните метеорити 01 и четката на Саманта Чапман за пудра  Peace

Важно е да се намери с какво да се нанася конкретния продукт  Peace

# 586
За ФДТ имам една плоска на Lancome, Stippling Brush на Real Techniques, от ДМ си купих една четка, която доста хора си купиха и никоя от тези четки не може да се мери с Dior.
MAC също имат четки, но въобще не мисля да купувам тяхна четка при положение, че имам тази на Dior.
Доста дълго време нанасях ФДТ с пръсти и аз не виждам нищо лошо в това и дори според мен е по-добре с пръсти, вместо с някоя гадна четка от която лицето става на черти и пак трябва да се заглажда с пръсти.
За мен Dior се справя отлично и тази четка е една от най-успешните ми покупки.  Grinning
densi, тя втората четка си е за компактна пудра, а аз в момента нямам такава и затова я ползвам за метеоритите. Купих я защото много ми хареса - беше някак различна от четките, които бях виждала и я грабнах за да прави компания на другата.  Mr. Green
От доста време си мечтая за тази

Толкова е красива и мекичка  Crazy Heart Eyes , но ми се вижда безбожно скъпа  Money  Не се нуждая на всяка цена от такава четка и затова все намествам парите за нещо друго и за нея не остават. Rolling Eyes
Предполагам, че е хубава, но може и тя да пуска косми  Thinking

# 587
Тази нямам, но имам същата лятна лимитка в червено. Уникално красива и мека е! Ползвам я за блестящите пудри на Шанел. Не падат косми и боя при почистване.

# 588
Денси, винаги с добра дума за всеки  Hug

Да преустановяваме предизвикателствата, м?

# 589
Предизвикателство Топла есен

Ivvangeline

Албум

# 590
Оф, и аз не знам какво да кажа - нещо няма интерес към предизвикателствата вече , жалко ... Иначе, Фокси каза, че ще пусне - може да е закъсняла.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 12:36 от Ivvangeline

# 591
  • в 1001-та нощ
И на мен не ми се отказва от предизвикателствата, но напоследък ми събраха в повече други тревоги и чисто физически бях в невъзможност да участвам  Blush

# 592
За мен няма значение дали ще има предизвикателство или не, важното е да има снимки  Simple Smile
Мола, показвайте! Няма значение дали гримовете са ваши или от Интернет.
Ако не желаете да се показвате или нямате фотоапарат, може да ни разкажете за грима с който сте или искате да си направите.

# 593
На мен това ми харесва и от доста време се каня да си купя Humid и Lucky Green Blush

Eyes
•Urban Decay Primer Potion
•MAC Greensmoke (crease)
•MAC Swimming (inner and outer third of lid)
•MAC Lucky Green (middle of lid)
•MAC Humid (deepen crease)
•MAC Bitter (apply to inner tearduct)
•MAC Vanilla (blend)
•MAC Blacktrack Fluidline
•L’Oreal Voluminous Mascara
•Revlon Brow Fantasy in Dark Blonde
•Red Cherry #138 false eyelashes

# 594
  • в 1001-та нощ
Типично в твой стил, а от мен  Heart Eyes   :

# 595
И нещо от мен   Simple Smile
Много малко са ми зелените и сините сенки, а ми се иска да имам, но винаги, когато влезна в магазина за да си купя сенки, си тръгвам с розови, лилави или телесни   Rolling Eyes

За тази снимка съм се гримирала предимно с четката на Loreal от гел очната линия.
На мен тази четка започва да ми става любима. С нея се нанасят сенките много прецизно, но малко бавничко

# 596
И на мен не ми се отказва от предизвикателствата, но напоследък ми събраха в повече други тревоги и чисто физически бях в невъзможност да участвам  Blush

Естествено няма как във всяко да вземеш участие.
Но като цяло от доста време вече няма интерес, не е от последното само, имаше празни без никакви участия, и вече доста се наредиха с по 1.

# 597
# 598
Ето снимка на тази тема които ми харесва.

# 599
  • в 1001-та нощ

Естествено няма как във всяко да вземеш участие.
Но като цяло от доста време вече няма интерес, не е от последното само, имаше празни без никакви участия, и вече доста се наредиха с по 1.

Все пак  Blush предлагам да остане, но новата анкета - пак се е объркала нещо - пробвай да я изтриеш и да я пуснеш отново или да търсим мод?

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт