КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 137
  • 619
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Стоя и си мисля за КИСА newsm78 какво ли става с тях Sad

Благодаря много, че ни мислите. Изминаха 14 дни, откакто слънцето не грее в нашия дом Confused Вече нямам сълзи, силна съм повече отколкото смятах, въпреки че предпочитам да не бях го разбирала...Животът за нас продължава, децата са добре. Аз май се нуждая от психотерапевт, защото колкото и очаквана да беше развръзката, колкото и да мислех, че съм подготвена адът, през който премина той и ние покрай него ме съкруши и опостуши със страшна сила...и не знам как да изтрия кошмара от главата си Sad

Уфффф като ,че ли предусещах нещо лошо Banghead smile3537
Моите най сърдечни съболезнования мила ми!
БОГ ДА ДАДЕ ПОКОЙ НА ДУШАТА МУ ,И ДАНО ТАМ НИЩО ВЕЧЕ НЕ ГО БОЛИ!
Кика, Фейчето и Мастерче са ти казали което и аз щях да ти кажа. Силно те прегръщам!
 Живота продължава, изправи се заради децата си и продължи. Hug
 Намери си психолог да ти помогне.  Praynig
Ние сме тук и моля те пиши за да ти олеква ,каквото и да е просто да не го държиш в теб.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 22:37 от ЗИЧЕ

# 616
Киса, моите съболезнования! Много съжалявам за болката, която изпитваш. За премеждието, през което трябва да преминете ти и децата... Думи няма, които да те утешат! Но пиши, споделяй Hug Hug Hug

# 617
Ехооо, прибрахме се Grinning
Всичко е наред, Дени е добре и ще се възстановява полека лека.
...
Мила Жаки, много се радвам, че всичко е по план! Браво и бързо възстановяване на героя!  Hug

Киса, моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose
..........................................................................................

Все пак да сложа една топла чаша , за да ни стане по-уютно в този снежен ден :

# 618
  • Видин
Киса, моите съболезнования, мила!Бог да го прости! Flowers Rose Flowers RoseТака е животът продължава, но в душата ти ще остане отпечатък завинаги...Иди на психотерапевт, дано успееш да се съвземеш заради децата.

Момичета, ние сме добре.Дени се възстановява бързо.Благодаря ви за поздравите! Hug

# 619
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Тъй като утре е понеделник и ще сменят окончателно старата с новата визия на форума ще пускам нова тема ,защото не съм сигурна какво ще ни изненада ,пък и през седмицата съм на работа и нямам време  тема да правя ,тааа.... ето я

Общи условия

Активация на акаунт