ИСТАНБУЛ коледно-новогодишен [тема 27]

• 42 752
  • 741
  •   1
Отговори
# 735

Заведението е Molla Aski Cafe, това което е дала Ексайтед.
http://mollaaski.com/#

Благодаря ви сега трябва да видим заслужава ли си ходенето до там
а аз ще се поразровя за това Пиер Лоти сигурно го знам наизуст ама ми излиза в главата това заведенийце като чуя за Лотито  ooooh!

# 736
  • Варна
http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=4&w=600&h=338

на живо Пиер Лоти

В албума на Ексайтед следващото заведение след това от Езел, е Пиер Лоти, виж и там.

# 737
Да разрових се и наистина Лотито се сетих че съм го гледала в Шехерезада ама по парапетите се бъркам че са едно и също място, сега остава да разбера кое от двете ми е по леснодостъпно за посещение и да си избера едно от двете.

Мисля че ще ползвам офертата на beljata и Караджъ турс
Иначе моите желани обекти СА
Задължително нощен Истанбул но да си платя на агенцията тяхната или да си направим наша
Босфора и корабчето
едно от двете заведения Пиел лоти или Молаашки
Мостът Галата и кулата Галата
Хиподрума като ида ще видя повечето исторически паметници предполагам
Синя Джамия, Топкапъ само отвън
Света София отвътре
Долмабахче Сарай вътре
Площад Таксим и бул. Истиклял
Капълъ чарши ама точно срещу Баязид Джамия искам да изляза или вляза отвън било по евтино и искам оттам някои неща да си купя,
Египетския се чудя дали да посещавам , в Одрин и майка каза че цените повече от половината надолу та оттам ще си взема някоя подправка и оцета от нар , ползвам го и е страхотен, вие знаете де  ooooh!
Еми май много искам да видя за два дена ама това е вие сте на ход
и може ли снимка да се подсетя кое е Еюп и кое Еминьоню

# 738
майчето , Vialand би трябвало да работи, но за водните атракциони ми се струва много рано. От собствен опит мога да ти кажа, че бях мокра до кости  umbrella е има сешоари ...

# 739
Срам не срам  Embarassedкажете ми моля ви кое е това заведение Молаашки, нищо не ми говори

# 740
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
 newsm51

Истанбул 28

newsm51

# 741
  • Севлиево
майчето , Vialand би трябвало да работи, но за водните атракциони ми се струва много рано. От собствен опит мога да ти кажа, че бях мокра до кости  umbrella е има сешоари ...

Благодаря ти, didimitrowa!

Общи условия

Активация на акаунт