Бъдещи мами 2013-2014 от Велико Търново 4

• 22 669
  • 429
  •   1
Отговори
# 420
Мерси ще се запиша и отида

# 421
Искам да ви попитам когато от ЛКК ми издават втори болничен лист продължение на първия, той от последната дата на първия ли се смята? Иначе ще ми се получат два дни без болничен, ако не ми го издадат със задна дата Simple Smile

# 422
Искам да ви попитам когато от ЛКК ми издават втори болничен лист продължение на първия, той от последната дата на първия ли се смята? Иначе ще ми се получат два дни без болничен, ако не ми го издадат със задна дата Simple Smile
Ако болничния ти свършва примерно на 21.06.14 до 20.07.14 включително. Другия ще бъде от 21.07.14  до и сметни 30дена и ще видиш,и така се дават болничните,

# 423
# 424
  • Велико Търново
Здравейте момичета,
Бих искала един съвет от вас. Бременна съм в 23 г.с., още в 13 г.с. правих ранен скрининг и фетална морфология в София, всичко излезе ок. Но след пътуването получих отлепване на плацентата и 1 месец лечение в болница. Сега е време за втора фетална морфология, но няма да рискувам да пътувам извън В. Търново. Знам, че тук не правят такава, но ако отида на 4Д ехограф дали ще ми бъде полезно, поне да видим плацента, кръвопоток на пъпната връв, шийката на матката, околоплодните води и как се развива бебето. Не ме интересуват неща от сорта да видя бебето просто на 4д, пола и т.н. Намерих инфо за МЦ Невромедикс - д-р Паньова. Какво ще кажете?

# 425
аз не съм ходила, но някои от другите са ходили в Невромедикс, според мен няма лошо да отидеш, а и да попиташ каквото те интересува, все пак е още едно лекарско мнение, успех до края на бременността и едно хубаво и здраво бебче накрая  Hug

# 426
Аз когато ходих в Невромедикс не ми ги казаха тези неща който те интересуват,не се притеснявай всичко е наред ако има някакъв проблем ще се види и на обикновен ехограф.

# 427
търся си компания за разходки кафенца ала бала ...че изтрещявам само вкъщи пишете ще се радвам от Велико Търново съм  newsm10 newsm53

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 12:05 от cvete_milo

# 428
  • Велико Търново
Здравей, кажи повече за себе си? Simple Smile

# 429
Bahaty писах ти на личен  newsm53 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт