Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 814
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Е, как да няма значение първата страница  newsm78 След като натисна "отговори" и ме препраща директно към заглавната страница  newsm78

Значи не само аз виждам безумните теми с големите снимки  Outta Joint

# 136
На мен лично не ми е удобно менюто, става някакво страхотно разбъркване на теми и подфоруми, шаренията е страшна и ме заболяха очите на 10-тата минута, отделно и че без нерви останах.
Това на първо гледане/четене, дано свикна бързо.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 21:53 от Sourcherry

# 137
  • София
Аз нямам никакво намерение да свиквам.
Прекалено демонстративно ми беше показано, че очевидно (но пък за щастие) не принадлежа към целевата група на собствениците на форума.
Смятам все по-рядко да се мяркам тук.

# 138
Къде са ни темите от "Известия"?  Трябва наново ли да ги добавим или изобщо не можеш да добавяме такива теми?  newsm78

В Следени теми (от бутона Известия) се виждат вече само темите, за които сте пожелали известяване и в тях има нови отговори.

Настройките на известията са в профила, където се виждат всички абонаменти и настройките за тях - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=notification

Ахааа благодаря за отговора! Simple Smile

# 139
  • София
Аз нямам никакво намерение да свиквам.
Прекалено демонстративно ми беше показано, че очевидно (но пък за щастие) не принадлежа към целевата група на собствениците на форума.
Смятам все по-рядко да се мяркам тук.

За съжаление и аз взех нещо да се отказвам след упорито ровене из форума и постоянно дебнещите ме отвсякъде картинки, аватари и т.н.  Rolling Eyes

# 140
Повтарям си питането тук, защото явно не може да се пита къде да е.

Във връзка с новия облик на форума искам да попитам нещо. Има ли така някакъв начин половината ми екран да не е зает с реклама и с празно поле? Имам предвид това:

И между другото е изключително досадно "Интересното днес", което те препраща към новото правителство, смешки от форума и подобни тъпотии.

# 141
Ами моето мнение и коментар е, че очевидно е направено с комерсиална цел, за което не мога да обвиня собствениците, но за мен е неудобно, грозно и доста неизпипано.
По-лесно ми е да кажа какво ми харесва "Бързи връзки" вляво ми допада. С всичко останало ще се наложи да свиквам с неудоволствие 2/3 ти от екрана лично на мен ми е напълно излишен. Голям хаос.

# 142
Много объркващо и изнервящо  - искам си стария Вид!

# 143
  • София
На мен нещо не ми е удобно   Rolling Eyes Много често си влизам по подфорумите от главната страница, сега ми е непрегледно и някак куцо само с тия заглавия горе в ляво.
И всичките тези"категории" на темите са ми излишни. Актуално, пък ново, пък всичко  ooooh!
Добре е, че е центрирано, и няма реклами и отстрани.Тази отгоре трудно я преодолявам, вече ровя как да я скрия, остава да ми сложат и отстрани.

# 144
  • София
Check Please, това питахме и ние, ама май не може  newsm78

# 145
Какафонията е пълна !

# 146
  • Ланкър, планините Овнерог
По повод безумните картинки към теми в заглавната страница веднага давам пример защо нямат място там. Сега тръгвам да отварям сайта, отворих го и в същото време малката доприпква да ми покаже нещо на компа. В този момент беше облещена централно снимката към темата "Секс за първи път" ooooh! Извинявам се, ама няма как да ми харесва.

# 147
Нашите мнения ,че не ни харесва новата визия като гледам няма да се вземат впредвид,така че темата е излишна!

# 148
е как ще може, очевидно е, че промяната е да се наместят макс рекламни полета и да цъкаш из различни теми

# 149
Аз май съм мрънкало....нито този вид,нито предния харесвах.
По-стария ми харесваше.

Общи условия

Активация на акаунт