Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 102 854
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Каква е промяната ???????

Не ви ли е срам ?!?!?!?!
Защо поне не си я оставихте официално тази гадост , а върнахте старата визия да подведете хората , че нещо се прави ?????

Ужасни сте !!!

newsm10

Абе хора вие наистина не сте нормални.
Защо продължавате да упорствате?
Не разбирате ли, че на нас, вашите основни потребители, не ни харесва това, което ни НАТРАПВАТЕ.
Върнете старата визия!
Най малкото е виждате ли, че активността в тези теми скача на секундата???
Що за хора сте?
Приличате ми на българските монополисти - Топлофикация, електроразпределителни дружества, Софийска вода ...
Вашето е точно това -  кучетата си лаят, керванът си върви.
Не ви прави чест, толкова е грозно. Отвратена съм.

# 2 686
Моля, ако не друго, то поне ЦЕНТРИРАЙТЕ ТЕМИТЕ.

newsm10
Добре де, за какво е празното пространство в най-дясната част?????????? Или там има реклами, които не виждам?  ooooh! Нег.бг вие сте пълни некадърници честно! Няма по-глупаво оформление  #Cussing out

# 2 687
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ама аз наистина не виждам промени  ooooh!
Понеже няма!

Ще помоля тези, които ни разпращаха мейли и ни накараха да си губим времето с писане на мнения и препоръки, да направят списък с промените и подобренията, които са направили в предишната "нова" визия. Понеже аз виждам същия клозет! Sick

# 2 688
  • София
До вчера си беше супер, защо ви беше да го променяте? И за какво е тази празна част, най в дясно? Thinking

# 2 689
  • софия
ВЪРНЕТЕ СТАРАТА ВИЗИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА СИ ИЗГОНИТЕ РЕДОВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ???? Close Close Close
и от мен върнете старата визия
дИВИТЕ лОПЕРИ, ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ? КОЕ ТОЧНО Е ПРОМЕНЕНО В ТОЗИ БЕЗУМЕН ВИД? ЯВНО НЕЩО НЕДОВИЖДАМ. ВСЕ СЪЩАТА ПЪРВОНАЧАЛНА ГНЯС Е.

# 2 690
Моля, ако не друго, то поне ЦЕНТРИРАЙТЕ ТЕМИТЕ.

Дори и моля не заслужавате!

Peace

# 2 691
НЕ СЕ НAДЯВАЙТЕ ЗА ЦЕНТРИРАНЕ. ТОВА Е МЯСТО ОСТАВЕНО ЗА ОЩЕ РЕКЛАМИ!!!

# 2 692
  • София
Няма нужда от повече реклами! Беше хубава старата визия..

# 2 693
  • нейде там, където ....
Едва ли съм първата, но да си кажа отново.
Ужасно затормозяващо очите и нечетимо съдържание на темите:
в това редуване на инфо-мнение-подпис-инфо-мнение ... едва една трета от видимата част от темата е нещо ново и (евентуално) съществено. Нямам резервен чифт очи и нерви, за да го отсявам.

Ако не се появи опция, с която да го избегна - минавам в графа супер нередовен читател на форума.

# 2 694
Направо съм възмутена.   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  
Не разбрахте ли, че този т.нар. нов формат не ни харесва. Елементарно е - това е форум и не е приятно постовете на потребителите да се сбутват на половин страница. Айде малко се съобразете и с потребителите, а не мислете за рекламните полета. Не искам вие да ми казвате какво е било интересно днес - имаме глави на раменете и сами може да преценим какво е интересно и т.н.
Може би целта е да ни откажете да пишем във този форум  newsm78

# 2 695
към днешна дата, какъв е смисълът от тази тема?

гласност има, няма чуваемост

# 2 696
ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ КАКВОТО И ДА СИ ПИШЕМ ТУК САМО ЕДИН СЕРИОЗЕН ОТЛИВ НА ПОТРЕБИТЕЛИ ЩЕ ГИ НАКАРА ДА СЕ УСЕТЯТ И ДА ИМ СВЕТНЕ!

НЯМА СМИСЪЛ НИТО ДА ГИ МОЛИМ, НИТО ДА ГИ УБЕЖДАВАМЕ, ЧЕ НОВАТА ВИЗИЯ SUCKS ОТВСЯКЪДЕ!

АЗ ЛИЧНО НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ВЛИЗАМ В ТОВА ЛЯВО /ЛЕВАШКО/ ФОРУМЧЕ

Много ми беше приятно да съм сред вас, а и да познавам голяма част от вас и в реала   bouquet Heart Eyes

# 2 697
ВЪРНЕТЕ СТАРАТА ВИЗИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА СИ ИЗГОНИТЕ РЕДОВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ???? Close Close Close
и от мен върнете старата визия
дИВИТЕ лОПЕРИ, ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ? КОЕ ТОЧНО Е ПРОМЕНЕНО В ТОЗИ БЕЗУМЕН ВИД? ЯВНО НЕЩО НЕДОВИЖДАМ. ВСЕ СЪЩАТА ПЪРВОНАЧАЛНА ГНЯС Е.
Ужасссссссссссссс  ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 698
НЕ СЕ НAДЯВАЙТЕ ЗА ЦЕНТРИРАНЕ. ТОВА Е МЯСТО ОСТАВЕНО ЗА ОЩЕ РЕКЛАМИ!!!

Няма лошо, ама може да е където сбутват нас сега. Ако темите са центрирани, не ме интересува дали отгоре, отдолу, отляво и отдясно има реклами. Тях мога да блокирам. Ама как да центрирам?

Защо, бе хора, защо... ooooh! ooooh!

# 2 699
Ама за какво им е място за скапаните реклами - сега ги има и в двете странични полета - това, че темите са подравнени в ляво не им дава ни повече, ни по-малко място за реклама, която така или иначе сме изчистили с Add Block............

Общи условия

Активация на акаунт