Всички новородени с чипове от май 2014, край на отвличанията

• 12 276
  • 129
  •   1
Отговори
Ами..ха да ни е честито.Онова което до скоро смятахме за научна фантастика Whistling
Чипирането вече е факт при това..Задължително.Точно както и с ваксините..

Теория на конспирацията,крайният етап от налагането на НСР или кво?

Мен лично практиката ме е убедила,че никое правителство не цели,добруване на индивида.
Та да не ми пробутват тая боза"край на отвличанията"...
Шото..Край на отвличанията и официално начало на глобалният биг брадър!

http://frognews.bg/news_63310/Vsichki_novorodeni_s_chipove_ot_ma … a_otvlichaniiata/

# 1
Оле-ле,майко  Shocked

# 2
Ще ни следят непрекъснато..тотален контрол smile3555

# 3
Не го вярвам. Не искам да го вярвам  Tired
Тия са болни, безмозъчни същества.

ПП: И как точно ще контролират отвличанията. То защото ще е много трудно да отстранят чипа  ooooh!

# 4
Информацията идва от блога http://ednodete1.blog.bg и се базира на италиански вестник, но в статията е даден линк към руски сайт. А и "технологията" NWO (New World Order- Нов Световен Ред) направо ще ми извади очите.  Пак конспирации и анти европейски настроения от Русия.

# 5
Ще ни следят непрекъснато..тотален контрол smile3555
И не само следенето..Боже,не ми се мисли,какъв период идва на тая планета..
Добре,че "скоро" няма да съм тук..
Нашето време мина..
Ама поколенията след нас..Ужас и безумие..

Глобализация и унификация.И няма не искам,няма недей..

Информацията идва от блога http://ednodete1.blog.bg и се базира на италиански вестник, но в статията е даден линк към руски сайт. А и "технологията" NWO (New World Order- Нов Световен Ред) направо ще ми извади очите.  Пак конспирации и анти европейски настроения от Русия.
Що се ловите за сламки?
Ако не днес,то утре.

Няма значение от какъв източник е статията
Има значение кво пише в нея

И както е казал руснакът..Поживьом увидим..2014 не е далеч..

# 6
  • София
Хе..Тъз работа от векове я предричат...Нищо не ме учудва...Аз ще съм от тия, дето ще ходят гладни, изпокъсани и бунтарски настроени....Извън "балона".... Mr. Green

# 7
Белегът на звяра(библето) Mr. Green

Задължително ще е за новородените.
Ние отървахме кожите и май няма да има нужда да живеем като дисиденти

# 8
Що се ловите за сламки?
Ако не днес,то утре.

Няма значение от какъв източник е статията
Има значение кво пише в нея

И както е казал руснакът..Поживьом увидим..2014 не е далеч..
Източникът на една информация не е сламка, а много важна част от нея. При бърз поглед в Гугъл се оказа, че тази новина не се споменава никъде другаде.
Иначе за чипиране на населението се говори от десетилетия и май все още не е факт.

# 9
  • Насред хаоса
Бързо действат. Само преди по-малко от година четох някъде, че се гласи подобна малоумщина. А ето, че вече е реалност. Не ми се мисли какво ще става в бъдеще. Каква е целта на това следене, шпиониране и събиране на информация за всеки отделен индивид от първото му проплакване, та до края му? Не разбирам. Прав ще излезе Сноудън:
http://dnes.dir.bg/news.php?id=15822987&nt=9
И аз не вярвам в загрижеността на правителства и всякакви властимащи за добруването на индивида, така че и на мен това с отвличанията ми звучи като елементарно оправдание, колкото да не е без хич. За толкова тъпи ли ни имат вече, че дори не си дават труда да подготвят що-годе по-сложно оправдание или обяснение?  newsm78

# 10
Бързо действат. Само преди по-малко от година четох някъде, че се гласи подобна малоумщина. А ето, че вече е реалност. Не ми се мисли какво ще става в бъдеще. Каква е целта на това следене, шпиониране и събиране на информация за всеки отделен индивид от първото му проплакване, та до края му? Не разбирам. Прав ще излезе Сноудън:
http://dnes.dir.bg/news.php?id=15822987&nt=9
И аз не вярвам в загрижеността на правителства и всякакви властимащи за добруването на индивида, така че и на мен това с отвличанията ми звучи като елементарно оправдание, колкото да не е без хич. За толкова тъпи ли ни имат вече, че дори не си дават труда да подготвят що-годе по-сложно оправдание или обяснение?  newsm78
Оооо,не е от година..

Подготвя се от много години

Ква е целта ли?Контрол разбира се

Има и други мотиви,но мисля,че биха звучали като от фантастичен сюжет и няма да пиша за тях..Така или иначе,много хора са наясно какво се случва.
Ама никой не е наясно какво да правим..

# 11
  • София
И аз го прочетох, но много много не вярвам.

# 12
Не вярващ какво?
Че ще се чипират хора,или че ще бъде задължително?

# 13
  • Насред хаоса
Не се изразих правилно, ае. Така е, подготвя се от много години, но аз поне за пръв път преди по-малко от година четох, че възнамеряват наистина да го въведат. Тогава отминах статията с убеждението, че са поредните глупости и ще мине още бая време, преди да стане, пък то ...

# 14
 Rolling Eyes За това, че личното ни добруване си е само наша грижа, не и на разни манипулатори, съм съгласна ест. Но пък с какво това следене би повлияло на изпълнение на личната ми програма, ако ще идвам сега? Едва ли подобно събитие ще е от такава важност, че да промени личния ми път на развитие безвъзвратно. Великият програматор не би го допуснал. Да не забравяме, че той е над всички Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт