Месец със страхотни новини,носи ни безброй тестове със две черти - 152

• 22 116
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Естелке - имаме 1 бременна от старите познайнички тук  Mr. Green и 1 от по-новите  Mr. Green

ти пък шо знаеш. пък ние не знаем  smile3506 newsm12

Аз съм от Хавай 5.0  smile3530 smile3530 newsm52 motor  Уж съм първа клюкарка ама нещо съм пропуснала  Thinking Crossing Arms

# 721
  • NE
Естелче В края на бременността няма такова понятие като фина, така че хич не е невъзможно да имаш 5 бонбона. Hug
Пънче Активизира ми спама с тази двойна бомба. Mr. Green
Атадарче Надявам се да не е истина. Praynig

Ако ме видите как се моля с една празна паничка на ММ да ми даде от неговото мезе. hahaha

# 722
Aйде деееееее  Joy

# 723
  • Варна
Цитат
Ако ме видите как се моля с една празна паничка на ММ да ми даде от неговото мезе.

hahaha hahaha hahaha

# 724
  • NE
Обаче имам повече успех от котката. Joy Joy Joy

# 725
Ще счупя от натискане F5 Joy,то бива любопитство ама това моето не се търпи  hahaha
Хайдеееее Пънчеееее Hug

# 726
  • Варна
Пънче, ще се преработиш бря  Mr. Green

Флаурче, а какво е мезето , нещо прегладнях  Crazy

# 727
Пънчита сега. ще си тръгне от работа, дпокато се види с дружки да изпие едно питие, докато се прибере, изкъпе и оправи, види с мъжа си - и ще ни върже тенекия до утре   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 728
  • В сърцето на любимия човек
Меца е отговорна за заглавието  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762987.new#new

# 729
Ама сега какво искате да кажете, че имаме две бременни които си траят и не са се похвалили  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green и само Пънчето знае......ееееее не е честно  Crazy

Сега да вземе да падне форума, че нещо без тъй трудно ми зарежда от 1 час, явно работят по него.....и отиде се не видя  Crossing Arms Crossing Arms

# 730
Обаче имам повече успех от котката. Joy Joy Joy
Ох, задавих се от смях!
Тва от тел да следиш хич си не е работа, ма ММ се е закотвил на компа и не ми дава друг избор...

# 731
  • В сърцето на любимия човек
Нещо ми заби форума, за всеки случай пускам пак:
НОВА ТЕМА

# 732
Пънчита сега. ще си тръгне от работа, дпокато се види с дружки да изпие едно питие, докато се прибере, изкъпе и оправи, види с мъжа си - и ще ни върже тенекия до утре   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy
И гледаш темата стигнала 60 - та страница от любопитство  Mr. Green

Феичка и на мен ми стана интересно к 'во е туй мезе дет се молиш занего?  Simple Smile

Атадарче дано не е вярно!  Praynig

Кашмирче де да имаше,  утре като ида пакнаа преглед се надявам наа развитие!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт