Топлина сърцето сгрява и любовта ни нов живот създава - 155

• 29 170
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
Мерси за отговора зузи.

# 751
  • Германия
Хайде малко спам и от мен
Скрит текст:
- Докторе, имам голям проблем. Не ми става!
- Може да се оправи. Има два варианта. Първия - една операция. Ще струва 3 000 лева. Втория вариант - серия операции в течение на 3 месеца. Ще струва 1 000 лева
- Знаете ли, първо трябва да се посъветвам със семейството и да решим кой вариант ще изберем.
На следващия ден:
- Е какво решение взехте?
С дълбока въздишка:
- Ами, ще ремонтираме кухнята.

# 752
Хайдеееее на спамааа   animal037
Принцеске,хайде от тук нататък всичко да е наред до термин Praynig
Шоко,бравооо скоро да си ги завиеш в много шоколад и да си го прибереш на топличко Praynig
Агарче,силно стиснати палци  Praynig
Пате,скоро ще дойде и нашият ред да се похвалим Naughty
Аз от днес си имам леля на гости ,утре ще се обаждам на Николов за дата (ще умрЪ от страх) ooooh!

Скрит текст:
Ние сме готови за бала ,останаха само обеците -трябва да са с клипси ,което се оказа направо мисия невъзможна,но имаме 2месеца и се надявам да намерим ,дълги обици с клипси Mr. Green

# 753
  • В сърцето на любимия човек
Миленка - не иска ли да си пробие ушите? От опит мога да кажа, че не боли - аз си пробих допълнителна дупка на едното ухо на 16 години и даже не разбрах кога ми я пробиха - беше с медицински пистолет. Беше леко подуто 1-2 дни и след седмица сложих мои обеци.

Стискам палци за лапарото  Praynig  Praynig  Praynig

# 754
  • до едно тепе
Принцеска стискай кълките мила. Повечето мами тук сме минали по тоя път. Аз изкарах 10 дена в болницата с неизяснено кървене и болки. По цял ден нямах нищо, а вечер станеше ли 6-7 почваха болките и изкървявах. Е го са спи в другата стая и ми скъсва нервата понякога, но си заслужава всяка инжекция и лежането. Дано е борбено дребосъчето и овладеете бързо кървенето Praynig

# 755
Пънче,ушите ги пробивахме два пъти,първият път беше на около годинка,тогава едното и ухо стана на рани и ги махнахме,вторият път си ги проби преди две-три години и пак същата работа,явно прави някаква алергия...сега не иска и да чуе да слага обеци ooooh!Ще търсим няма начин,без обеци няма да има бал Joy

# 756
  • В сърцето на любимия човек
Ти не и ли каза, че и без обеци ще я пуснат на бала  Laughing
Щом прави такава алергия, по-добре наистина на клипс. Дано да намерите.

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт