Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пътувам от летище Лутън до гара Виктория и след това до Таутън?
Има ли промени в хартиените карти за градски транспорт?
Кое е по-удобно - да се използва Travel card за 1 и 2 зона за 7 дни или Oyster card за отделни пътувания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пътувам от летище Лутън до гара Виктория и след това до Таутън?
-
Има ли промени в хартиените карти за градски транспорт?
Хартиените карти за градски транспорт в Лондон варират според зоните и часовете на използване. Например, оф-пийк картата важи след 9:30 ч. за метрото и автобусите. За конкретни въпроси относно тези карти е препоръчително да се консултирате с официалния източник на информация за градския транспорт в Лондон.
-
Кое е по-удобно - да се използва Travel card за 1 и 2 зона за 7 дни или Oyster card за отделни пътувания?
Изборът между Travel card и Oyster card зависи от индивидуалните нужди и навици на пътуване. Ако често пътувате до различни зони, Oyster card може да бъде по-изгоден поради своята гъвкавост и автоматично ограничаване на разходите. За разлика от това, Travel card е подходящ за по-интензивни пътувания в рамките на определена зона за по-кратък период от време.
-
Как мога да пътувам от летище Лутън до Лимехаус?
-
Какви са опциите за транспорт от летище Лутън до Виктория Стейшън?
)

Обяснявам, че ще изпусна самолета, защото вместо обявения един час до ситито, те го правят реално за 1,30-2 часа... Не ме взе и тръгна, каза да чакам следващия.. Той дойде чак след 45мин, вместо след 30мин и щях за малко да изпусна самолета си.. Така че, никога повече EASYBUS!!!! Некоректни, неточни,малки, мръсни микробуси, без климатик, арогантни шофьори със съмнителен произход/не са англичани/, рисково шофиране и псувни по трафика... С една дума -кошмар...
Как да се ориентирам как да се придвижваме от едно място до друго? Отворих карта в Google и задавам маршрут от т.А до т.Б, това ли е начина? Моля, дайте ми съвет, вие как се ориентирахте в Лондон?
Ако за мен са били коректни, а за някой друг некоректни кое мнение да бъде меродавното?