Брекети - къде, какви, за колко? - тема 5

• 139 017
  • 811
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте и от мен Simple Smile

След препрочитане на темите, много разпитване и дълги колебания, и моят процес започна. Избрах д-р Теодора Йорданова. Вчера и оставих рентгенови снимки, взехме отпечатъци и в края на месеца ще обсъждаме какви брекети да сложа. Пипа леко. Не че ми е правила кой знае какво, но отпечатъци са ми вземали и преди, и винаги успяват да ме задушат с тях. Сега някак мина все едно не съм сядала.

Засега, като че ли съм се спряла на самолигиращи на Empower. Цената им е с около 500 лв. повече от естетичните, които първоначално исках. Притеснява ме само, че капачето им е сиво (като платина), но пък на 32 не виждам от кого толкова да се крия  Simple Smile

Когато взема окончателно решение пак ще Ви споделя. А дотогава - стотно четене на темата, само че този път за хигиена Wink

# 796
Здравейте! Аз нося моите брекети вече 9 месеца и зъболекарката ми каза че  още 2, най - много 3 месеца и ги сваляме. Даа, зъбите ми вече са прави, но не ми харесва това, че са много издадени напред двете челюсти особено горната и като се усмихна изобщо не се чувствам комфортно  Sad но май ще ми стоят така вече. При някой от вас получил ли се е такъв резултат?

Как ти бяха преди брекетите? Какъв вид ти е била захапката?

Аз съм с много дълбока захапка и целта е да ми се придвижи долната челюст напред. И аз се опасявам дали ще има ефект и дали ще изглежда както си го представям....  Thinking

# 797
  • София
Ех, все си мислех, че голямата болка е минала, но явно съм сгрешила. От днес събираме разстояния на долните зъби, още като ги връзваха ме болеше зверски. Този път май няма да ми се размине обезболяващо. Иначе захапката се е пооправила, казаха че изглежда доста по-добре вече, макар че не съм носила ластици няколко дни, защото отново ми се разлепи брекет. Нали имам повдигане на горните шести зъби и с него бутам брекетите в един момент. Днес го свалиха и сложиха на седмите, дано вече го няма този проблем. След две седмици пак Simple Smile
Не е ли време за нова тема? Има ли желаещ да я направи? Аз пиша от телефон и не ми е възможно.

# 798
  • Карлово
Освен да опитам.

Заповядайте в новата тема

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 16:02 от chatNoir

# 799
Може би е добре да кажа, че и аз имам отстъпка, защото ме заведе колежка там... та така... като се замислям, още не съм я почерпила  Laughing

Някой да иска да ме заведе, тогава? Laughing
Чета темата с голям интерес, имам час при д-р Луис през септември, но мненията тук малко ме притесниха.. Определено нямам възможност да дам 5к за зъби.. А имам голям мерак за керамични, поне на горните зъби  Sad Вече обмислям да запиша час и в Ортоестет, след вашите препоръки.

# 800
  • Варна
Здравейте,

На 25 години съм и личният ми стоматолог ме посъветва, че е добре не само от естетическа гледна точка, но и за здравето ми да си поставя брекети. Порових се в Интернет и като че ли имам желание да го направя. Моля, препоръчайте ми ортодонт във Варна!

Пречи ли възрастта ми за поставянето на брекети?

Моля Ви, ориентирайте ме и за някакви приблизителни цени за Варна!

Благодаря,
Даника

# 801
Няма значение възрастта, има актуална тема, където пишем.

# 802
Здрасти на всички Simple Smile, иначе аз съм от Македония а след месец ще се преместа да живея в България, моля ви за помощ във връзка с цените на метални брекети за 2челюсти+третмана в София. Поне приблизителна цена да ми кажете защото малко ще ми е трудно по телефон да се консултирам с повече ортодонти(знам че е найдобре консултация на място, но в моя случай тешко ще стане). Благодаря ви много. Поздрави Simple Smile

# 803
  • Карлово
Здрасти на всички Simple Smile, иначе аз съм от Македония а след месец ще се преместа да живея в България, моля ви за помощ във връзка с цените на метални брекети за 2челюсти+третмана в София. Поне приблизителна цена да ми кажете защото малко ще ми е трудно по телефон да се консултирам с повече ортодонти(знам че е найдобре консултация на място, но в моя случай тешко ще стане). Благодаря ви много. Поздрави Simple Smile
Нали ти отговориха в новата тема. Защо не прочетеш?

# 804
Здравейте! Преди няколко дни бях при д-р Йозгюр,каза ми ,че ще нося гд 10 месеца брекети,а преди това един др ми каза от 3 до 5г ухаа, много бях изненадана от краткия срок, че забравих да питам за сумата Grinning някой знае ли актуални ориентировъчни цени при нея Simple Smile. Аз реших да съм при нея, тъй като четох доста добри отзиви, дано съм взела правилното решение.

# 805
  • Карлово
Здравейте! Преди няколко дни бях при д-р Йозгюр,каза ми ,че ще нося гд 10 месеца брекети,а преди това един др ми каза от 3 до 5г ухаа, много бях изненадана от краткия срок, че забравих да питам за сумата Grinning някой знае ли актуални ориентировъчни цени при нея Simple Smile. Аз реших да съм при нея, тъй като четох доста добри отзиви, дано съм взела правилното решение.
Има нова тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=892933.msg … 29922#msg32229922
1300 или 1200 на челюст е цената. По-добре обаче да питаш директно нея.

# 806
Здравейте , интересувам се от зъболекар Д-р Любчо Георгиев от Плевен - поставяне на брекети , кажете мнение ?  newsm78 Благодаря !

# 807
  • Варна
Да ви кажа как се развиват нещата при мен Simple Smile Поставихме горни брекети преди около 2-3 месеца, съвсем скоро очаквам да сложим и долните. Вече виждам как зъбите плавно се преместват и това ме мотивира допълнително да не се опласвам и да не мрънкам като ги стегнат Simple Smile

# 808
Здравейте,

Нов съм във форума и се регистрирах, тъй като имам желение да нося лигвиални брекети.
Може ли някой, който има информация да ми препоръча доказан специалист в София или Пловдив и
някакви ориентировачни цени(до колкото знам в Пловдив цените са много по-евтини от тези в София за едни и същи услуги).

Благодаря предварително.

# 809
pap_07, писала си в стара тема , заповядай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=892933;topicrefid=19

Общи условия

Активация на акаунт