Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 269
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
и аз съм спечелила слушалки, но сега видях, че съм объркала кода на бележката и явно няма да си ги получа  ooooh!
е преснимаш я.И аз имам така на орео и на престиж и ще преснимам
3.20. Спечелилият участник може да получи наградата си само след като предостави на куриера всички регистрирани от него касови бележки на закупените промоционални продукти. Ако се установи, че касовите бележки са повредени, дефектни, или сумите на закупените продукти или номерата на бележките не съвпадат с регистрираните такива, наградата няма да бъде предоставена от куриера

# 721
  • при късмета
Получихте ли вече СМС за слушалките, аз още не съм. Съвпадат ми и номер на бележка и първите цифри на телефона

# 722
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз получих смс вчера към 16,45

# 723
аз още нямам смс...

# 724
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Извинявам се ,но имам кодове на колата,след като ги регистрирам,после какво трябва да направя.
И ад да се похвала със слушалки.

# 725
Извинявам се ,но имам кодове на колата,след като ги регистрирам,после какво трябва да направя.
И ад да се похвала със слушалки.
На капачките на кока кола 0.500мл от долната страна има кодове,регистрираш ги и всеки код ти дава 100 точки,след това на награди виждаш какви томболи има за текущият месец и си купуваш билети.С билета участваш в томболата,колкото по вече билети толкова по голям шанс.Там няма случашки,слушалките са на Престиж играта.на кола този месец се купуват билети за колела

# 726
  • София
Кодовете вече са на етикетите.

# 727
  • София
Кодовете вече са на етикетите.

Вече 2 пъти ми се случва да са на шишето под етикета. Ще ми се да е някаква фабрична издънка, защото е много неудобно да се носи цялото шише вкъщи, за да се регистрира. А етикета или капачката не е проблем да се запазят.

# 728
При нас не съм виждала освен под капачката,преди 10 мин. пак си взех и си е под капачката.В началото,когато започна играта(миналата година лятото)бяха на етикета,но от много време не съм виждала от тази старата партида...

# 729
Пжлучих Смс,че пичеля слушалки от Престиж  PartyДоставка до 60 работни дни

# 730
Здравейте, а на Орео къде се дава адреса? Как се получават наградите?

# 731
  • София
При въвеждане на кода,ако си спечелила се отваря прозорец с ЧЕСТИТО...и място за въвеждане на данни за доставка.Пращат ги до 45 работни дни. Peace

# 732
  • Ямбол

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт