Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 786
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 465
То и аз се изкушавам, ама няма....Simple Smile

А за разните приятелства, разминавания....хората се променят...дали към по-добро или лошо, тяхна воля, желание. Спрях да се впечатлявам от това как някои се отдръпва. В началото обаче е много тегаво и неприятно, особено ако е от хора, които си смятал за истински близки.

belinda, в София клубове много, просто отиди в няколко и виж как е обстановката, атмосферата, треньора и групата.
Някъде се мъчат да правят от начинаещи, професионални танцьори...другаде го карат само ей така, да се играе нещо....на трето място хем обясняват, учат те и е за удоволствие. :/) Аз съм си намерила 3тия вариант и тогава наистина с кеф се ходи.

beba2, за завиждане си, ама....хайде няма. Simple Smile

# 466

Нефертари, Беба, що не се съберете двете Grinning Огорчени сте от стари приятелства, ето повод да си създадете ново Hug

Чудесна идея! Благодаря! Simple Smile

Дам, идеята ми допада  Embarassed
Хваля се - не съм мръднала с кг, 55 кг съм си заковала  Simple Smile
За тоя сос някой ще каже ли нещо  newsm78 или да мятам квото имам

# 467
  • София
belinda, в София клубове много,
Е, сигурно, обаче нали се сещаш, че мен ме устройват един-два, които са ми в квартала. Тя София е голяма, обаче всеки си седи в кварталчето и реално сме просто сбор от много средни и малки градчета. И Люлин, който си е един Пловдив Laughing

Нефертари, аз сърми и пълнени чушки варени, ги правя със застройка, не разбрах това ли търсиш. Разбивам 1-2-3 яйца, според това колко "богат" искаш да ти е соса, слагаш му 2-3 лъжици кисело мляко и толкова брашно, колкото гъсто искаш да стане - няма как да ти кажа колко, защото не знам колко ти е тенджерата, на око. Това нещо го разбиваш добре и го сваряваш на много слабо и с непрекъснато бъркане, докато стане като гъст крем. После добавяш към него постепенно от водата на сърмите и разбиваш хубаво. Накрая връщаш всичко в тенджерата и я оставяш отхлупена, за да не ти се пресече застройката Peace
Друг хубав сос е бешамел със сирене - прави се стандартен бешамел с масло и накрая вътре се разтварят френски сирена, според вкуса. Казвали са ми, че и този върви на сърми, но аз лично никога не съм пробвала.

# 468
Най-добри резултати съм постигала с ВМ НВД и силови упражнения. Единственото цардио, което правя е ходене по няколко километра. Другото ефективно не е полезно - стрес и безсъние  Simple Smile.
Килограми трябва да се свалят бавно, за да е дълготраен ефекта. Аз качих от лекарства над 20 и ги свалих, мисля трайно. От поне 3 години съм 50 кила, на 167. Ям нормално и не тренирам много, а трябва да започна пак. Не си следете килограмите, а мерките. Хората имат различна структура и ако при мен 55 кила са много при друг са ок, макар и на еднаква височина. Два километра ходене на ден и 2 минути планк са ок за повечето хора. Няма да ви дадат мускули, но ще сте в кондиция.
За мен диетите са гадни. Все се чувствам лишена от нещо. За сега се опитвам да ям всичко, но в по-малки количества.

# 469
Да, да, това търсех, мерси  Hug

# 470
  • В Космоса
Какво ви ръчка, бре, друзя? Grinning

# 471
  • Ямбол
...
Мър Мяу, народните танци са си точно кардио. Simple Smile

При това ефективно и далеч по-полезно от това да се качиш на велоергометър или бягаща пътечка. Натоварват се не само краката, а и коремни мускули и ръцете. В 80% от хората има движение и на ръце. И най-важното за мен, че не е монотонно и скучно.
....
Не съм съвсем съгласна. Не е много полезно това постоянно друсане и тресене, както и при бягането. Затова натоварване трябва да има, но без да тресеш и е по-добре да е монотонно - ходене, колело, плуване. Другото от лекар знам, че е вредно, за костите и за мускулите. И за скуката има чалъм - на ходенето пеш съм изслушала доста аудио книги. Като се затопли, ще подновя. Не се усеща, особено ако книгата е интересна.

# 472
  • София
Да, да, това търсех, мерси  Hug

Забравих да напиша, че това го правиш най-най-накрая, когато сърмите са сварени и свалени от котлона.

# 473
Мър Мяу, сигурна съм, че си права....ама пусто фитнеса хич не ме влече.
Пък и с тез размери, как да вляза в зала, ще умрат да се смеят хората. Simple Smile
Ще навивам една приятелка, ама тя слаба поне....Simple Smile

Лиляна, то не е "тресене" постоянно...Simple Smile Ако треньора е добър, 1час минава неусетно и без драстични натоварвания. Редуват се леки и по-бавни с хора, с по-интензивни.

# 474
Аз смятам да започна отново да ходя бързо на пътечката (това ми е препоръчано от лекар, понеже имам операция от дискова херния). Мисля да е всеки ден при скорост 6.5 км. в час. По бързо не мога. И аз си убивам времето на пътеката като Лиляна - аудио книги. Освен това два пъти в седмицата ще ходя пак на водна аеробика. Супер забавно и отново полезно за кръста.
С храненето ми е проблема - ще се опитам да намаля въглехидратите и да ги изключа от вечерното си меню. С диетите имам проблем - не мога да стоя гладна - пада ми кръвното и припадам. Та така, ще съм упорита и ще се надявам на добри резултати.

Ще се престраша и ще изляза малко на вън. Вчера ходихме до един по-далечен магазин в квартала и бешее приключение страшно - всичко е заледено и непочистено. Днес само с такси ще се движа, че с тоя кръст много ме е страх да не се простра някъде и да се посуча

Хубав ден, дами и господа!

# 475
  • София
И на мене фитнеса ми е супер досаден, обаче красотата иска жертви, това е положението Tired

Аз с ходене не мога да отслабна, защото по принцип си ходя много пеша и не ме натоварва.

# 476
Здравейте.
Свалих двата френски филма, препоръчани вчера и ще ги гледам. Спах до 11 часа. Смятам да зазпочна работа на 5-ти, обаче не знам как ще ставам сутрин. Почти два месеца заспивам много късно и съответно ставам късно. Докато си оправя режима ще видя зор.
Жаки, вие този месец ли заминавате? Мислех си, че ходите през февруари.
Акаша, викаш бургазлийка си в момента  Wink Дано се оправят твоите хора по-бързо.
Какво става с Джули, някой знае ли?

# 477
  • Euskal Herria
Ееее, аз докато се излюпя, докато седна с кафето... вие сте изписали 3 страници.
Ух, пустите му килограми - идват ми в повече, ама не знам как да ги сваля. И дали изобщо е възможно.
Down Under, като ръст сме почти еднакви, обаче те водя с доста по тегло. Теб ще моля за съвет - за отслабването, защото и при мен проблемът е от здравословен характер.

Момичета, хората се променят, приятелствата - също. При вас може и неусетно да стават промените и затова в един момент ви идва като шок как и колко сте се отчуждили. Най-рязко и най-ясно си проличава, когато човек е извън стандартната си среда. След като дойдох тук, разбрах кои са истинските хора в живота ми. Здраве да е, човек е приспособим. Нали знаете приказката: "Баба знае 2 и 200".
Хайде, стига толкова философстване (рано-рано за мен  Joy).
Вчера обиколихме чудни места, по-късно обещавам снимки да показвам. И днес денят ще е такъв - слънчев.

# 478
  • В Космоса
 vanini*, бургазлийка, бургазлийка, ама дори едни Капани не можахме да направим...

Ама стига съм се оплаквала. Трябва да има край, вярвам!

# 479
Акаша, ние до капани ходихме преди 3-4 дни, но не съм ходила в центъра, не съм видяла още новия прощад и украсата на града. Смятай аз каква бургазлийка съм.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт